Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

Ale za granicą to normalna cena, bo jak w Brukseli pracowałem, to w dwa tygodnie zarabiałem prawie dwa razy tyle, co w Polsce przez miesiąc, a i tak na niskiej stawce byłem, bo u Polaka pracowałem :P

dzięki za info ;) zawsze mnie to ciekawiło :P teraz wlasnie akurat sa 3 mieszkania do kompletnego wyremontowania, z odnowieniem lazienki, elektryka i burzeniem paru malych scianek to za jedno spokojnie 10 kola idzie a roboty bedzie pewnie tez na trzy miesiace. a mieszkam w Berlinie dlatego stawki w euro :)

Blondynko gdzie jestes? 😭 rozmarzylas sie o akwarium czy ktos Cie tam zaczepia? :P

Na poprzedniej stro nie pojawiła się jeszcze "napalonanapalona", więc chyba należy ją powitać, żeby nie poczuła się zignorowana :) Witaj :P

napalonanapalona - nie zauwazylam, sorry !! I cześć :P 🖐️ Blondynka ja to mam nosa.

hejoooooooooooo 🖐️ Blondyna NIC :classic_cool: a jak juz sie mam chwalic to wlasnie ogladam autka bo prawdopodobnie jade ogladac jedno juz w tym tygodniu :D

**Mychol A co masz upatrzone? napalonanapalona No co Ty :classic_cool: Poznajemy się i gadamy o pierdołach, do tego nie trzeba się super znać :classic_cool:

Jestesmy jedna wielka Familia :D Złotowłosa jak chcesz to moge wrzucic fote tego konkretnego co jade obejrzec