Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syntia23

prosze o porade jestem na skraju załamania nerwowego

Polecane posty

Gość syntia23

Prosze tylko o nrmalne wypowiedzi nie wyśmiewające mnie. Jestem w stałym zwiazku od 2 lat. Wspozlyjemy regularnie z zabezpieczeniem. Cykle mam w miare reuglarne 26-28 dni. Moj chłopak lubi eksperymentowac dlatego czasem wymysla nowinki. Tym razem wymyslil seks analny i doszedł we mnie. Ja na takie nowinki reaguje zazwyczaj stresem a przed okresem przeżywam załamanie nerwowe. Ostatnio cykle mam reuglarne co 26 dni. okres spoznia mi sie juz 2 dzien . przedwczoraj zrobilam test negatywny. Od dwóch dni boli mnie podbrzusze. prosze was pocieszcie mnie ze to nie ciaza . nie jestem gotowa na dziecko :(

Stresujesz sie i zapewne dlatego rozregulowal ci sie okres, nie mozna zajsc w ciaze uprawiajac seks analny, z calym szacunkiem, chyba ze przy innej okazji cos zawiodło, czekaj spokojnie na miesiaczke

Gość syntia23
ja wiem ze nie mozna ale z całego tego stresu po prostu zaczynam sobie wmawiac ze cos jest nie tak. nie mam z kim porozmawac bo jestem na studiach i nie mam tu takiej osoby z ktora moglaym porozmawiac

Gość syntia23
wiem ze jestem przewrazliwona do tego jeszcze podczas tego cyklu przechodzilam zapalenie pecherza i jestem na diecie 1200 kcal od tygodnia

Gość 2 dni to nie jest
spóźnienie

Gość syntia23
dla mnie jest ja zazwyczaj mam jak w szwajcarskim zegarku

no wiec masz odpowiedz,, stres dieta zapalenie i troche sie przedluzylo ;) nie stresuj sie, kazdej kobiecie wahają sie cykle

Gość syntia23
dzieki wielkie juz troche czuje sie lepiej moze macie racje . dieta i wysilek a silowni mogl na to wplynac. jak nie dostane w ciagu 2 dni to zrobe beta hcg

Gość zbulwersowana głupotą matki
A JA CI POWIEM PRZEZ ANAL ZASZLAS W CIAZE, UCIEKAJ OD NIEGO

Gość larysa26
głupoty jej gadacie!to,że skończył w twoim odbycie nie znaczy,że trochę spermy czy plemników nie przeciekło do pochwy,no zastanów się,te dwie dziurki są obok siebie,nawet po zwykłym seksie wszystko z kobiety wycieka,mogło i tobie troszkę się przedostać do pochwy.

syntia23 -> a tak na marginesie- jesli wspolzyjesz z facetem i to regularnie to pomimo zabezpieczenia musisz sie liczyc ze moze byc wpadka... nie ma 100proc skutecznej antykoncepcji...

Gość syntia23
oczywiscie ze moze byc ale wpadki sa wtedy kiedy ktos nieumiejetnie sie zabezpiecza. nic mi nie wycieklo bo jak skonczyl to ja pomiedzy odbyt a pochwe polozylam zobie chusteczke potem poszlam do toalety i wykompalam sie wiec nie sadze zeby cos takiego moglo sie zdarzyc

Gość syntia23
ale noe rozumiem teraz o co ci chodzi?