Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moooniiiss93

PLANUJE ISC DO TOP MODEL! MAM SZANSE JAKIES? ZDJĘCIA !!

Polecane posty

Gość OLaboga6666666
Mychol ja nie wiem gdzie slyszalas te opinie ja znam 2 arabow Ibrahima i Moohe na studiach ich poznalam i powiem ci ze jeden z blondynka sie ochajtal a 2 startowal do mnie i do innych i tez mu przezd slubem nie dala, pozatym jak bylam w egipcie szaleli za blondynkami, ja ci powiem ze ja kocham taki typ facetow araby wlosi itp i ciesze sie ze oni kochaja taki typ urody jak ja mam ;) nie wiem kazdy ma inne zdanie ty pewnie jestes zakompleksiona brunetka ze tak piszesz ale ja swoje przezylam bylam za granica i wiem co sie dzieje! nie kazdka polka jest do ruchania wiekszosc ma taka opinie ale nie azdka! wlosi mowia o polkach ze to dobre kobiety bo wyjezdzaja do wloch do pracy i sa spmodzielne i rodzinne, hmmm masz zle informacje ale coz nie bd sie klucila zegnam :)

Gość mamaluba
ja nie rozumiem dziewczynko czemu robisz z siebie pustaka.. ahh przepraszam jestes juz nim :D zacznijmy tak moze jakby nalozyli na Cb worek to moze i bys sie dostala do top model ale tam trzeba miec sile musisz byc twarda

Gość bezludnawyspa
może byłabys i atrakcyjna ale za sztucznie wyglądasz, solarium wgl jest nei potrzebne. Chyba ogladalas odcinki top model i widziałas ze tam sa tylko dziewczyny NATURALNE ! które takze bez makijazu wygladaja jako tako, a załoze sie ze jak zmyjesz makujarz to jestes mniej atrakcyjna, figura i solara to nie wszystko, trzeba mieć troche rozumu w glowie, a skoro jestes taka spalona i w dodatku blondynka to ktos juz za sam wygląd Cię skreśli :)

Gość OLaboga6666666
pozatym jestes polka wiedz nie powinnas tak mowic o polakach ale coz nie bd dyskutowac z anty patriota pa

Gość bezludnawyspa
bo świat moderrrski nie jest szprawiedliwy ! jak to mawia Joanna Krupa....

Gość omgomgomgomg
Nawet w czsopismach dla pan zawsze krolowaly blondynki panowie wola blond kobiety, niewiadomo dlaczego ale tak jest! i w polsce i za granica blondyki sa najbardziej rozchwytywane! a ci co wyyzwaja blondyki sa poprostu zazdrosne panie ;)

dlaczego mi narzucasz, ze to JA mam zle informacje? Moze raczej ty je masz? Bardziej prawdopodobne jest to, ze ktos bedzie wciskal kity jak to szanuje kobiete, i ze uwaza ze polki sa naj naj naj bo wie, ze ma wieksze szanse na zlapanie jakiejs na takie bajery. Ja mieszkam za granica i znam o wiele wiecej muzulmanow niz tylko dwoch, zaznaczam, ze znam TYLKO DWOCH, ktorzy sa normalni tzn. jeden sie ozenil z niemka i jest dobrym facetem, ojcem i ogolnie jest w porzadku. Z reszty ktorych znam to typowe brudasy, zaczepiajace nachalnie dziewczyny, bajerujacy, koniec koncow wywoza te swoje piekne i szanowane zonki do siebie a potem sie zaczyna bicie, upokarzanie, gwalty itp. no i maja zdanie o europejkach, ze to latwe kurevki, ktore sie nie szanuja a jesli jakas jest inna to dla nich jest wyjatkiem potwierdzajacym regule. Mam takie kontakty z tymi ludzmi, ze nie maja powodow by klamac a ja nigdy bym sie nie czula zachwycona powodzeniem u brudasa, sa natretni i niekulturalni i szczerze mowiac rzygam ich ''podrywami'' i gdybym mogla wolalabym sie im NIE PODOBAC wcale.

Gość OLaboga6666666
Ja juz nie mowie o arabach bo wiem co oni wyprawiaja ale wloch hiszpan i tego typu faceci nie gwalca i nie bija swoich zon jak mulzumanie, ja znam aparu takich i tez sie z polakmi pozenili i naprawde jest im dobrze! przykro mi ze masz takie zdanie o nas polkach ale coz! to ze jakies araby tak mysla to huj z nimi ale ty rodaczka nasza?

i tak nawiasem odnosnie kompleksow nawet nie wiem jak wygladasz, ty nie wiesz jak ja wygladam wiec tymi wypowiedziami osmieszasz sie. Jesli o modelke chodzi - byla ladna przed operacjami, teraz juz nie jest i takie jest moje zdanie. a ja osobiscie gdybym miala prawo wyboru to wolalabym sie podobac tylko jednemu, mojemu facetowi. Nie ten typ ze mnie co sie zachwyca podziwem przez stado dzikusow dla ktorych kobieta to glupia istota stworzona po to by im sluzyc 🖐️

Gość OLaboga6666666
I nie chodzi tylko ze sa latwe i o sex tylko o to ze np we wlloszech czy hiszpani sa same brunetki i podobaja im sie unikalne dla NICH dziewczyny a sa to blondynki tak samo wiekszosc polek lubi obcokrajowcow opalonych brunetów bo tu takich nie ma !! to na zasadzie przeciwstawienst ! i nie chodzi tylko o sex bo nam polka tez podobaja sie faceci typu antonio banderas i im tak samo! oczywiscie nie kzadej ale mi np tak

Gość redget6u
mysle z enie masz szans, bo ejstes za sztuczna, za mocno ztlobiona, zero w tobie jakiegos sexapilu, kobioecosci o naturalnosci juz nie wspomne

Gość OLaboga6666666
**Mychol ok moze przegielam z tym komentarze ale poprostu ty znasz takich i jai kazda ma inna opinie na ten temat, nie bede sie klucila o jakis arabow ! ide zegnam!

Ja mowie o muzulmanach bo pisalas o egipcie i dalas do zrozumienia, ze jestes tym faktem zachwycona. a co ja robie? Napisalam jakie zdanie o europejkach maja muzulmanie a ty moze teraz chcesz mi wmowic, ze je podzielam? W sumie.... niestety ale na dzien dzisiejszy wiekszosc kobiet (nie tylko Polek ale ogolnie) jest ''wyzwolona'' i nie za bardzo sie szanuje i nie mam tu na mysli trzymania dziewictwa az do slubu ale nie oszukujmy sie dla wiekszosci lasek glownie liczy sie wyglad i kasa. Dziewczyna ktora nie bzyka sie z byle kim, pierwszym lepszym, dla ktorej nie liczy sie stan konta i grubosc portfela jej faceta to NIESTETY mniejszosc. Nie rzucam przeciez imionami tutaj, takie sa przykre fakty a jaka Ty jestes to juz sama siebie ocen.

Gość sweet maleństwo
Ładna jesteś i zgrabna, tylko wyglądasz na jakieś 24-25