Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moooniiiss93

PLANUJE ISC DO TOP MODEL! MAM SZANSE JAKIES? ZDJĘCIA !!

Polecane posty

Gość co za tępak z ciebie!!!!!!!!
rentajo ZAZDROSNICY MATKO BOSKA tutaj na tej stronie co w temacie linki są to ma takie jedno dwa zdjęcia dziwne i tyle Przecież to ZNANA ROSYJSKA MODELKA A NIE LASKA Z POLSKI IDIOCI!!!!

Gość mąż jaki hojnyyyyyyyyyyyyy
a Beatka s-k...już musi swoje mądrości napisać Ty obciągasz utrzymanko zasrana !!!

Gość co za tępak z ciebie!!!!!!!!
Czasem Słońce Czasem Deszcz jesteś b. atrakcyjna, ale nie nadajesz się na top model powód ? solara i popalone włosy, lekko kiczowaty styl. A ty sie nie ośmieszaj bo ona w modelikngu siedzi od 3lat, jest bardzo znana

hahahaha no ok :) to patrz: http://27.media.tumblr.com/tumblr_lx8ykkQ0AE1qmt8elo1_500.png http://ssanitas.blogg.se/images/2011/248033_175984885789591_100001342427833_407319_6461112_n_176902742.jpg -- szczegolna uwage zwroc na nosek i usta i prosze bardzo: http://images.piccsy.com/cache/images/alena-shishkova-3yhpr5ug7-131133-337-450.jpg http://i.pinger.pl/pgr378/40b9697200124e624eab0458/ nadal tak uwazasz? Moim zdaniem byla o wiele ladniejsza bez tych operacji, miala fajna buzie i zepsula w sobie urzekajaca naturalnosc. To swietny przyklad na to, ze nawet naprawde sliczne dziewczyny maja kompleksy zupelnie niepotrzebnie - i to takie, ze decyduja sie na operacje plastyczne.

Gość OLaboga6666666
SLOWIANDKI TYP URODY JEST NAJLEPSZY! CI CO PISZA ZE JEST BRZYDKA TO ZAZDROSNE BUNETKI KTORE MARZA BY WYGLADAC JAK ANIOL ALE NISTTEY BOZIA POSKOMPILA :p WLOSI HISZPANIE ARABY KOCHAJA TAKI TYP URODY BO JEST UNIKALNY B R U N E T K I TO 90 % LUDZKOSCI A BLONDYNKI NATURALNE 2.5% RÓZNICA JEST NIE? TO JEST UNIKALNA URODA ARYJSKA ! TAK SAMO BRAZOWYCH OCZ JEST 90% A ZIELONYCH I NIEBIESKICH TYLKO 5 % ;) WIEC ZAZDROSCICIE JEJ BRUNETKI !

Gość OLaboga6666666
**Mychol TO NIE OPERCJE PLASTYCZNE TYLKO MAKIJAZ IDIOTKO !!!! HAHA

Masz ładną figurę i kształt twarzy, ale z taką tapetą na ryju nigdzie się nie dostaniesz. Możesz być piękna, ale wyglądasz jak szmata na własne życzenie.

pewnie, widocznie jestes slepa i niedowidzisz :D chyba, ze mi udowodnisz i sprobuj makijazem TAK powiekszyc sobie usta i zwezyc nos zmieniajac jego ksztalt ;)

Gość OLaboga6666666
Czasem Słońce Czasem Deszcz CZEMU HUJOWA TEORIA? A CO NIE UWAZASZ ZE JESTES PIEKNA I UNIKALNA? JA TEZ MAM BLODN WLOSY I ZIELONE OCZY I UWAZAM ZE JESTEM UNIKALNA BO PDOOBAM SIE FACETOM Z INNYCH KRAJOW A NP TAKI HISZPAN JEST 100000RAZY LADNIEJSZY OD POLAKA WIEC CIESZE SIE ZE MAM TAKA URODE !

nie znam sie na modelingu i na tym czy nadajesz sie na modelke czy nie,bo maja tam swoje pewne kryteria jakie musi kobieta spelniac ale musze przyznac ze jestes bardzo ładna i masz sliczna figure. sprobuj moze sie uda. powodzenia.

Gość OLaboga6666666
TEORIA ZAJEBISTA !

Gość OLaboga6666666
I SPRAWDZONA! JA BYLAM W HISPZANI WE WLOCHECH W EGIPCIE I TAM FACECI SZLAEJA ZA TAKIMI JAK JA ! POLAKOM PODOBAJA SIE BRUNETKI NP BO TO NA ZASADZIE PRZECIWSTAWINSTW :) JA NP WOLE PODOBAC SIE OBCOKRAJOWCU NIZ POLAKOWI BO POALCY SA OCHYDNI! I

Swoja droga - araby i inne brudasy szaleja za europejkami pierwszorzednie z tego wzgledu ze kurevki z europy wyrobily WSZYSTKIM taka opinie wyjezdzajac na wakacje zadne przygod. Oni sa zdania, ze 90% europejek to latwe, puszczalskie kurevki i uwierz mi bez wzgledu na kolor wlosow czy oczu beda ''szalec'' i bajerowac. Nie trzeba byc do tego specjalnie niesamowicie piekna jesli ma sie do czynienia z czlowiekiem ktory yebie kozy :D

Gość OLaboga6666666
JA TEZ ZNAM DUUUUZO TYLKO ZE TLENIONYCH BO TLENIONYCH JEST W SWIECIE TYLE CO CZARNYCH HAHA TLENIA SIE A TLENIONE SA FEEEEEEEEEEEE PRECZ Z UTLENIACZEM NATURALNE SA ZAJEBISTE PATRZCIE NA TA JAKA PIEKNA !! JA MAM IDENTYCZNY KOLOR I DLUGOSC I UWAZAM ZE BLOND WLOSY SA NAJPIEKNIESZE ALE POD WARUNKIEM ZE NATURALNE !!!!!!!! I FACETOM Z ZAGRANICY PODOBAJA SIE TAKIE TYPIARKI A TLENINE NIE WIEM BO SIE NIE TLENIE ;p NAJPIEKNIEJSZA LASKA JAKA WIDZIALAM!! http://imageshack.us/photo/my-images/846/94901909.jpg/

Gość OLaboga6666666
hmm no nie zgodze siez toba bylam na wakcjach z 2 kolezankami we wloszech i hiszpani i one maja czarne wlosy i do nich nikt nie zagadywal a ja mam naturalne blond wlosy i nie bylo faceta zeby mnie nie zaczepil wiec nie zgodze sie z tym co piszesz ;)

Poza tym na tych zdjeciach juz po operacjach (dla ciebie tych gdzie jest pomalowana) :D ma tlenione wlosy, rozjasnione o wiele bardziej niz jej naturalny odcien. I uwazam, ze przed zrobiniem sobie z ryja plastikowego kubla byla o wiele, wieeeeeeeeeele piekniejsza i na punkcie takiej delikatniej, niewinnej i naturalnej buzki niejeden by oszalal.

ja taka opinie uslyszalam wlasnie od ludzi tego pochodzenia, muzulmanow glownie. Jasnowlosa dziewczyna to dla nich ''zla'' dziewczyna czyli material do wydymania na raz a nie na zone. Nie musisz wierzyc, sama zapytaj jak bedziesz miala ''kolegow'' ;)

Gość reklama reklamie nie równa
spy24.eu