Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ODDANA SPRAWIE 23

PETYCJA -KTO CHCE ŻEBY OTYLIA JĘDRZEJCZAK ODPOWIEDZIAŁA PRAWNIE ZA ZABICIE BRATA

Polecane posty

Gość ODDANA SPRAWIE 23

PODPISUJCIE SIE, ZROBIMY PROSTEST

Gość Jesli chcesz to
podpiszemy się pod petycją że to ty powinnas się leczyć .Daj spokój Letycji .

Gość powiem i ja........
ODDANA SPRAWIE 23......weź lepiej zmień dilera bo te prochy które bierzesz nieźle Ci walą w dekiel przecież to był nieszczęśliwy wypadek ...a Otylia została już za ten czyn ukarana Sąd Rejonowy w Płońsku uznał Otylię Jędrzejczak za winną nieumyślnego spowodowania wypadku, w którym zginął jej brat. Pływaczka została skazana na 9 miesięcy ograniczenia wolności z obowiązkiem wykonywania pracy na cele społeczne w wymiarze 30 godzin miesięcznie. to czego chcesz żeby ją ukrzyżowali ?

Gość pewnie i tak nikt
Nieumyśnie grzała 180/h przy ograniczeniu do 70 :o:o:o 🖐️ Każdy normalny szarak siedziałby za to w więzieniu 🖐️

Gość oj tam
To lepiej pisać petycję o nasze podatki, zusy że za drogie ceny w sklepach, że obywatele są coraz biedniejsi!!!!!!

Gość Nawiedzony a a a a.....
Łapy precz od Letycji !

w Radiu Maryja modlili się na różańcu, i wymodlili, łagodny wymiar , kary , więc łapy precz od Otylki. Amen.

Gość ALEKSANDRA 123123
ona zabiła brata przez brawurową jazde samochodem a gówno a nie wyrok dostała. SZCZYT. ja sie podpisuje

Gość ech............
po 1 gówno wiesz gówno w zyciu widziałaś Ja prawie zabiłem człowieka na prostej 60km/h ograniczenie 90 czy 110. Po prostu hamowałem bo auto się zatrzymalo przede mną była zima zarzuciło mnie na lewo pukneliśmy się zderzakami i światłami. I CO normalnie niebyło by nic. Gościa wciągneło do rowu przypierdolił w przepust w rowie auto do kasacji koła odpadły szyba potłuczona. Wypadek jak przy 180km/h I co według ciebie powinienem odpowiedzieć bo a) nie była dobrze odśnieżona droga i był b) bo szarżowałem mając połowę prędkości ????? Lecz się na nogi bo na głowę już za puźno

to był jej brat a nie mój więc można jej jedynie podziękować za zmniejszenie populacji :)

Gość PARAWAN PLAŻOWNIKA
jASNE JASNE, NAJLEPIEJ UCIEKAĆ OD ODPOWIEDZLANOŚCI, CIĘŻKO PRZYZNAĆ SIE NAWET PRZED SAMYM SOBĄ DO TEGO CO SIE ZROBIŁO, CO? OTYLIA POWINNA PONIEŚC KARĘ

Gość beata szarłowska 2342
do więzienia z otylią a potem do piekła

Gość od dawna o tym mówię
każdy człowiek powinien ponieść odpowiedzialność za to, co zrobił. Jeden taki też zabił bliską mi osobę, sprawa była jasna - a po 2 dniach policja zmieniła zdanie diametralnie. Jestem za - Otylia do paki!

Gość Nieśmiertelny Rafał
o tak, zgadzam sie z autorem! Piekło dla moderców

Gość ptasiek nastroszony
podpisalbym petycje raczej o kare smierci dla tych skurwieli, ktorzy uciekli z miejsca wypadku. ale by sie poluznilo wsrod polactwa bo to nagminne , taka nowa swiecka polaczkowa tradycja

Gość Janek Z 23
Moje Kondo lencje dla otyli za to , że nie umie jezdzisz ta kobieta za kierownica stanowi zagrożenie jestem za zmianą Ustawy !!! z sierpnia 2001 roku do roku 2022 kupiłem ustawe i od teraz jest zarządzenie paragraf 192 , że osoba uczestnik drogi który spowoduje wypadek śmiertelny z pasażerem lub bez dożywotnio ma zabierane prawo jazdy i już nie jest w stanie się starac ponownie , ale dodam Tylko w tym Państwie o nie może się starac o Pj za granica to tyle Uważajcie na drogach nigdy nie prowadz po pijaku !

Gość Marci ze zbrucza 453
dlaczego ona nie została skazana i odebrane prawko skoro ZABIŁA brata swoją durną jazdę, szybką i nieodpowiedzialną. Szczyty

Gość mała żabczyńska
Straszne co wy piszecie. Pamiętam Otylię , jej zawsze uśmiechniętą twarz ze szczerym uśmiechem , pamiętam jak dla Polski wygrywała na mistrzostwach. Pamiętam ją też na plakatach w moim mieście, przyjemnie było na nią patrzeć bo miała takie radosne spojrzenie. Lubiłam tą dziewczynę. Tamta tragedia było straszna i dla niej i dla nas. Szkoda dziewczyny. Ja ci życzę tylko powodzenia ty najlepsza polska Pływaczko. Wypisując tutaj głupoty pokazujecie jacy jesteście wredni. Kazdy z was. Jesteście nienormalni.

Gość czarny pan 123123
Nie rozumiesz, że mimo tego, ze jest miłą dziewczyną itp. ZABIŁA przez swoją lekkomyślność i brawure niewinnego człowieka? Nie dociera to do ciebie?

Gość Grzegorz Kleszcz
co z tego jest milusia? dżaruzelski jest np schorowany... etc prawo ma być takie same dla wszystkich - oprócz kary niebios powinna ją spotkać surowa kara od tzw wymiaru sprawiedliwości a nie jakieś bajeczki o pracy społecznej :O