Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetow56

Moja chodzi tylko w spodniach, co robić?

Polecane posty

ale jej mężczyzna chciałby zobaczyć ją w sukience, malujecie sie, depilujecie, stroicie - wszystko dla swoich facetów, ale tu staniecie okoniem bez przyczyny, bo tak, ja myśle że warto sprawić przyjemnośc nawet jak jej to przyjemnosci nei sprawia, tak od świeta żeby chłopiec sie cieszył :)

Fiku - czyli ty ani się nie malujesz, ani depilujesz, ani nie stroisz, bo nie masz faceta? Dla siebie samej chcę dobrze wyglądać, ze zwykłej próżności i dla dobrego samopoczucia - a to się wyklucza z noszeniem czegoś co mi się nie podoba. I pewnie w przypadku dziewczyny nie noszącej sukienek jest tak samo.

Moorland ja to robię, bo nigdu nei wiadomo czu nei spotkam dziś milosci mojego żucia ;) jak siedzę w domu to tego nie robię dla samej siebei

fiku, jak spotkasz faceta twojego zycia to on nawet nie zauwazy twojej pomalowanej twarzy tylko ciebie jako kobiete, chyba bardzo mloda jestes?

Gość kasaa
fiku mikuuu ja dbam o siebie przede wszystkim dla siebie żebym miała lepsze samopoczucie ,dla innych też ale nie wyobrażam sobie że np.nie spotykam się z nikim to mogę się zapuścic bo mi nie zależy tak samo z ciuchami to ja mam się dobrze w czymś czuć żebym mogła być swobodna a nie na siłe się zmuszać dla kogoś nieraz można ale jak się czegos nieznosi to po co?Jak tak sie spełnia czyjes zachcianki bez przerwy to pozniej ta osoba przyzwyczaja się że wszystko zrobisz na każde jej skinienie trzeba mieć swoje zdanie.

Kup jej kolejne spodnie takie, ktore beda sie wamobojgu podobaly.

jesteście hipokrytkami, pół roku temu pisalm że sie nei maluję, bo nie lubię, okazalo sie że nei jestem kobietą, jestem brzyydka itp a przecież mam nie robić czegos co nei sprawia mi przyjemnosci

fiku juz wiem dlaczego nie masz faceta , poszukiwania jego nie przynosza ci przyjemnosci:)

Wybaczcie, że nieco przerwę dyskusję na temat fiku miku, ale chciałam wrócić do początku dyskusji ;) Czemu zakładacie, że kobieta w spodniach nie wygląda kobieco? Przecież jest maaaaaaasa fasonów, które podkreślają kobiecość lepiej, niż spódnice czy sukienki. A skoro dziewczyna ma "100 par spodni", to na pewno nie są to same szarawary, bojówki i powycierane za duże jeansy ;P A to, że się nie lubi sukienek, to nie jest żadna choroba i nie trzeba z niej nikogo leczyć. Ani na siłę uszczęśliwiać zmuszając do chodzenia w spódnicach. Może kiedyś jej się odmieni, ale musi do tego dojść SAMA.

jakbu facet nosił tylko flanelowe koszule to tez byście pisały że ma prawo do własnego stylu i kobieta ma dziwne pretensje?

Fiku - koszule flanelowe męskie zazwyczaj mają jeden fason, a fasonów spodni jest masa. Jakby nosił tylko "koszule" to mógłby mieć ciekawą kolekcję więc nikt nie mógłby się przyczepić.

"jakbu facet nosił tylko flanelowe koszule to tez byście pisały że ma prawo do własnego stylu i kobieta ma dziwne pretensje?" Tak! Co nie zmienia faktu, że Twój przykład jest przejaskrawiony, bo flanelowe koszule są właściwie identyczne, a damskich spodni są setki fasonów, więc mozna w nich wyglądać elegancko, "luzacko", seksownie, cnotliwie albo jak robol :P

Ja nie mam zdania, bo mój facet ma kilkanaście koszulek, wszystkie czarne, różnią się od siebie nadrukami i dwie koszule...też czarne...

Nic. Tak lubi i tyle. Można chodzić w sukienkach latem, a teraz to jednak nosi się spodnie bo zimno. ;) I jest to jak najbardziej naturalne. Poza tym, dziwię Ci się autorze, że nie tylko tego nie rozumiesz, ale i dlatego, że starasz się ją na siłę namówić do chodzenia w sukienkach. Jeśli kobieta woli nosić spodnie, to tylko jej wybór i żadne Twoje perswazje nic nie dadzą. Pozwól jej być sobą.

Może jej zimno a latem chodzi w sukienkach i spódniczkach. Ja mam jedna szafę pełną spodni a drugą pełną letnich sukienek.

Jeśli ludzie są szczerzy i darzą się przynajmniej szacunkiem - to obgadają problem i dojdą do kompromisu. Trzeba ROZMAWIAĆ a nie pisać na forum, że to nienormalne. "Nienormalne" to subiektywna ocena nic nie wnosząca do życia.

Gość malinowykisiel
Jakie kompleksy? jakie "nienormalne"? Ja tez chodze tylko w spodniach, bo lubie i juz:) I wlasnie w spodniach czuje sie bardzo kobieco. Daj spokoj dziewczynie. i kochaj ja taka, jaka jest, a nie probuj zmieniac na sile.

Gość sassssssssssssssssss
moze jest niepewna siebie?czuje sie za gruba albo po prostu nie lubi spodnic? znam osoby, które nie lubią. m.chłopak na poczatku tez mnie namawiał, a ja czułam się grubo! pomimo, ze nie jestem niby gruba! gdy poczułam sie pewna siebie przy nim, tzn ze nie uważa mnie za grubą, tylko za piękną i zgrabną teraz wciaz chodze w spodnicach, tunikach z getrami, sukienkach!

Gość sassssssssssssssssss
i odryłam, ze są wygodniejsze od spodni, nawet zimą! dlatego lubie je nosic :)

Gość malinowykisiel
ssssssssss to facet ci potrzebny do tego, zeby czuc sie pewnie????