Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamany29

Czy da się to zmienić?

Polecane posty

kurwa no nie wyobrazam sobie ze ja siedze calymi dniami w domu i jeszcze od faceta wymagam zeby mi w domu zapierdalal :O

Ok, macie racje, w jej kwestii jestem ciotą, dzięki za uświadomienie, teraz jeszcze jakoś muszę zmienić swoją postawę, ale nie jest to łatwe, bo jak widzę jej łzy to miękne. Muszę to zmienić.

Ja mówię jej jasno czego chcę, tyle że ona przez chwilę spełnia moje wymagania, a potem jak się relacje poprawią, znowu to samo. I tak w kółko już prawie 2 lata.

to zmień taktykę, sama gadką jak widać nic nie zdziałasz.Zachowuj się jak facet, a ona będzie Cie traktowała jak faceta, a nie jak utrzymanka, ona Cie zna, i wie, że chwile sie podroczysz i miekniesz, więc w doopie ma Twoje prośby, i dalej siedzi i pierdzi w stolek.Dobrze, że seksu nie odmawia

szczerze Ci wspolczuje podejzewam ze jak tak dalej pojdzie to twoje uczucie do niej wygasnie a moze juz wygaslo a to tylko przyzwyczajenie?

Poza tym pzryzwyczaiłem się być z kimś, nie wyobrażam sobie życia samemu. A już sie wielokrotnie rozstawaliśmy i wiem, jaka to pustka. Wiem wiem, gadam jak pizda ale każdy kto tak kochał, np. alkoholika, narkomana, nieroba, wie o czym mówie, że nie tak łatwo zostawić taką osobę.

Gość bogu ducha winna
TO ILE TY MASZ LAT RAMOLU 60?????????

Może masz niachniaczek rację, że to bardziej przyzwyczajenie i zastygnięte pewne relacje. Tyle że ja tak bardzo chce żeby znów było dobrze, a nie mam sposobu żeby to sprawić.

ona ma depresje??? weż mnie nie rozśmieszaj. jak sie ma depresję to sie nie łazi na fitnes i z koleżankami...niezła manipulatorka. nie bądź taka miękka pałka, przyzwyczaisz się do tego i żadne nie będzie Cie chciała.kobiety nie lubią takich wywal lenia z domu i tyle! tak to jest ze "szkolnymi" miłościami.ciagną się jak gluty z nosa i kończą o wiele zbyt póżno.w końcu kiedyś dojrzejesz źeby ją rzucić i zostaniesz z ręką w nocniku a wogóle uważaj żeby Ci księżniczka nie zaciążyła. w jej małym rozumku pewnie będzie to ostatnia deska ratunku żeby zatrzymac przy sobie takiego jelenia

no nie łatwo, ale wyobraź sobie, ze ją nie interesuje Twoja osoba, ona siedzi na dupsku, sprawdza pogode na pudelku, nawet Ci kanapki nie zrobi do pracy, nie myśli o waszej przyszłości, tylko o swojej dupie, żeby jej było ciepło i wygodnie.Kiedyś tak Cie to zdenerwuje, że sam ją kochac przestaniesz

29 młody przystojny wykształcony :) Niby zajebisty gość ze mnie ale w kwestii miłości czuje się jak małe dziecko.

z takim podejsciem do zycia to ciezko Ci bedzie zmienic co kolwiek przeciez istnieje wiele wartosciowych kobiet na swiecie tez kochalam bez granicznie ale odpowiednio poukladane mysli i checi lepszego zycia zabily ta milosc

Gość kociak267
Przykro mi to stwierdzić ale fakty są takie że sam się przyczyniasz swoim zachowaniem do takiej sytuacji, dajesz jej ciche przyzwolenie na takie a nie inne podejście do sutaucji i nie ma na to złotego srodka dopóki ty nie postawisz sprawy jasno nie powiesz czego oczekujesz i nie będziesz sie tego trzymał i nikt nie zrobi tego za ciebie.

Gość bogu ducha winna
jakbym miala takiego miauczydope w domu tez bym wolala na fitnes isc juz samo to ze piszesz ns babskim forum swiedczy ze niezaradna dopa jestes jakis stary ramol pelen kompleksow z mloda dopa

Gość korehujek
zadnego fitnesu! powiedz ze tak duzo wydajesz na dom i przede wszystkim jedzenie ze na fitnes nie starcza .no i wreszcie otwarciw co sądzisz bo zrobiła z ciebie jelenia i dobrze jej z tym bo ty sie godzisz na wszystko

Gość bogu ducha winna
zalamany29 29 młody przystojny wykształcony Niby zaj**isty gość ze mnie ale w kwestii miłości czuje się jak małe dziecko. :D:D:D chyby w twoich snach, twoj styl pisania swiadczy o cakowitej przeciwnosci jeszcze brakuje tekstu o skowronkach ksiezycu i swiecach chlopie nie te czasy

Trzyma mnie przy niej stara miłość, dobre wspomnienia i nadzieja na lepsze. Tak piszę jak pizda i łajza ale tak się w tej sytuacji czuje i gdyby było inaczej nie pisałbym na tym forum. Postaw jasno swoje oczekiwania? Zmuś ją? Co mam zrobić, kazać jej zrobić obiad jak przyjdzie a potem posprzątać?

Gość kociak267
musisz wjechac jej na ambicje, myślisz że inny facet na twoim miejscu znosiłby takie zachowanie, wątpie. musisz dać jej do zrozumienia że drugiego takiego jak ty nie znajdzie i to są fakty, teraz od kobiet każdy oczekuję że będzie matką, żoną i kochanką a do tego super pracownicą.

Proste, najlepiej jechać po mnie, kpoać leżącego, naisać że jestem frajer ciota i debil. Wnisek jaki wyciągam z Waszych wypowiedzi jest taki, że dla kobiet trzeba być skurwysynem, bo jak się otworzysz i chcesz dobrze, to cię zdeptają, potwierdzacie to Panie nawet na tym forum. Dzięki, tego mi było trzeba.

Gość tabascooo
Weź przestań bo nie da się ciebie czytać autorze. Jak mały chłopczyk. To Twoja wina. Tak ja nauczyłeś. Pannie wygodnie, ma co jeść, gdzie mieszkać i jeszcze na przyjemności. Jeśli ma małe ambicje i woli wyciągać rękę po czyjeś niż sama zarabiać taki układ możesz mieć całe życie. Ja rozumiem, że przyzwyczaiłeś się, że ją kochasz itp ale trzeba odróżnić dwie sprawy. Miłość, szacunek i wszystko co niematerialne, nie do kupienia a pomaga w życiu. I takie proste życie na co dzień. Wbrew pozorom żadna z tych rzeczy nie istnieje bez drugiej. Bo miłość to nie tylko co fajne szczególnie w dzisiejszych czasach. Miłość to także chęć budowania i pomagania drugiej osobie w każdej dziedzinie życia. Także w zarabianiu, dbaniu o dom itp. Z szacunku do Ciebie powinna pracować a nie zwalać wszystko na czyjąś głowę. Jak leniwym można być żeby sobie samemu jedzenia nie przygotować tylko zamawiać siedząc w domu ? Każda miłość się rozpadnie jeśli nie ma podstaw w realnym życiu a to nie związek tylko sponsoring albo niewolnika sobie znalazła za parę ciepłych słówek i przytulanki. Masz dwa wyjścia. Zostaw ją na dłużej tak, żeby miała okazje zapłacić rachunki, kupić jedzenie. Zobacz jak sobie poradzi. Jak będzie klapa to znaczy jakaś leniwa strasznie albo nieporadna albo znajdzie sobie innego udając skrzywdzoną i porzuconą. W każdym razie zobaczysz na czym stoisz. Albo drugie wyjście po prostu na to się godzić. Tu łatwo nie będzie bo jedna pensja to mało a szczególnie jak będziecie mieli dzieci. Zastanów się nad dalszym życiem skoro na tym etapie już Cię męczy. I niestety nazwę to po imieniu może do Ciebie dotrze ona Cię wykorzystuje zrozum to. Teraz Twój ruch.