Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diania64

Miłość jest piękna lecz nie zawsze od pierwszego wejrzenia. :)

Polecane posty

Gość Diania64

Kiedy poznałam swojego ukochanego, nic nie wskazywało na to, że będzie między nami coś więcej. On wydał mi się wręcz zarozumiały, a ja jemu niezbyt ciekawa. Wkurzał mnie i nawet nie chcieliśmy się ze sobą spotykać tylko jakoś tak przypadkowo na siebie wpadaliśmy i wtedy z grzeczności z nim rozmawiałam. ;) Wydawało się, że nie mamy ze sobą nic wspólnego. Kiedy tematy schodziły na relacje damsko-męskie, myślałam sobie: nam to nie grozi. Nie przyszłoby mi do głowy, że będzie tak jak dziś, że stanie się najbliższą mi osobą, miłością mojego życia z którą dajemy sobie tyle radości. Nie przypuszczałabym też, że zadziała między nami tak silna chemia i że nagle wspólne rozmowy staną się przyjemne, a tematy nie będą się kończyć i że będziemy mogli robić ze sobą dosłownie wszystko. Jednak pozory bardzo mylą. Jak było u was? ;)

Gość :Pppppp-dftgyhujikol
:) cieszę sie że jesteś szczęsliwa :)

Gość what do you know
A ja od pierwszego wejrzenia czułam, że to mój człowiek! :)

Gość Justtttt
Miłość jest zawsze piękna...

Gość kochaaaaaaaaaaaac
ja zawsze chcialam sie zakochac od pierwszego wejrzenia, z wzajemnoscia, ale jak widac nie zawsze jest to mozliwe ;-)

Gość ...dla kasy!
a ja się w niej zakochałem.Cóż ciągnie swój do swego,czarne do czarnego,zielone do zielonego;),m do m ,samo życie.

Zgadzam się z tematem ;) kiedy ja poznałam mojego nigdy bym nie przypuszczała ze ze sobą będziemy. W ogóle do siebie nie pasowaliśmy, odmienne poglądy i itp. Spotykaliśmy się ze sobą jako kolega i koleżanka przez dłuższy czas a potem to jakoś samo wyszło ;)

ja swoim od pierwszego spojrzenia byłam zauroczona, ale zanim nasze drogi się złączyły to jeszcze spoooro czasu minęło i też nic nie wskazywało na to, że kiedyś będziemy razem :) a już na pewno nikt nam nie kibicował :P

bo miłość to coś zupełnie innego niż motyle w brzuchu, które można odczuwać na początku, w stanie zakochania. fajnie jest jak miłość wyrasta z zakochania, ale nie musi tak być. ja tam motyli w brzuchu nie miałam, a jestem zupełnie zadowoloną żoną :-)

Myślę, że wiele kobiet ma spaczone pojęcie "miłości", uważają, że jak coś nie zaiskrzy od samego początku to nie warto dalej w to brnąć no i tak czekają i czekają na grom z jasnego nieba same pozbawiając się szansy :) Dotyczy to raczej kobiet młodszych, te starsze są bardziej ogarnięte życiowo i wiedzą, że taki tok myślenia nie zawsze daje oczekiwane skutki :P

Gość starczy przeczytać
dowolny temat na dowolnym forum o randkach www. Jak nie ma iskier na pierwszym spotkaniu to zwykle nie ma drugiego. płeć nie ma znacenia :classic_cool:🖐️