Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sense fider

Znacie jakieś dziwne zboczone dziewczyny

Polecane posty

Gość Sense fider

Ja znam jedna i to nie prowo. Dziewczyna, lat 21 puszcza się z miejscowymi pijaczkami:O (starymi dziadami) ble. Znacie też takie osoby?

Gość Sense fider
Tyle że ona ma coś z głową:O . Nie dodając że żaden chłopak nawet na nią nie spojrzał, więc to może dlatego? Robi to z narąbanym żulem bo nikt normalny nie zwróci na nic uwagi

Gość ja nam jedną
co miała świra na punkcie głębokiego drapania i gryzienia

Gość Sense fider
Współczuje tylko jej bratu- on jest normalny, ale to wina jej matki- która ma na nią wyrąbane:O

ja też znam dziewczyne młodą 19 lat i robi lody za sklepem za piwo ;] Jest z marginesu starzy menele wiec sobie musi radzic :D

Gość Viviviival
Stifler gdzie mieszkasz co to za miasto/wieś. Jakie wojewodzto. Znam podobną dziewczynę

Gość a kto to meksyki?
ja jestem, hehhe od lat i lubie sie dupczyc czasem z nieznajomym i nie mma kaca moralnego, moze jak z amaz wyjd e to mi przejdzie hhehe

Gość ja nam jedną
ja myślałem, że tu o zboczeniach temat, a zasadzacie się na tym, kto komu w zamian za co... pewnie kogoś boli, że jemu żadna małoletnia menelka nie chce dać:D

Gość postanowiłem coś napisać
E tam ja znam dziewczynę która masturbuje się kiełbasą. Ni huja tego nie rozumie. Potem tą kiełbasę je??

Gość Sense fider
Widzisz takisz mądry, a nie pomyślałes że jestem kobieta. Po prostu podzielić się dawka humoru

Gość Sense fider
Stifler a możesz podać nazwę tej wsi:-) nie czasami na literę g:-P

Gość ja nam jedną
fajny humor

Gość Sense fider
Pewnie że humor. Bo niby co:-) jak cię nie śmieszy to bb

Gość Sense fider
A ostatnia literka tej wsi nie czasami kończy się na w?:-D jak nie to podaj nazwę po prostu- jeśli możesz

Gość różowa pomarańcza
u nas też jest taka ma 31 lat i dziecko ,do domu wraca jak dostanie okres,a tak to nawet rodzina nie wie gdzie sie poniewiera już przestali zwracać uwage ,niech sie zapije bedą mieli spokój bo jej i jej męza rodzina to ludzie dobrzy i zrównowarzeni szkoda dziecka/ dziewczynki/wychowoje ojciec i pomagają mu obie babki,

kilkanascie km odemnie mieszka tez laska co nagrała film jak jej pies liże jej ci**e ktos w szkole bawił sie jej telefonem rozesłał po szkole i wszyscy sie z niej nabijali jak szła korytarzem to wiara szczekała by jeszcze bardziej zryc jej banie:) było to nagranie na necie kilka dni :)

Gość qurqumana
a gdzie te zboczenia, bo ja nie widzę. jakies historie biednych małolat z patologicznych środowisk i/lub najwyraźniej słabych na umyśle. jedno prowo z kiełbasą mieści sie w temacie, a reszta po co? do refleksji nad problemami społecznymi?

Gość parę lat temu
z tym psem to pamiętam taką akcję nie było fizycznie kopulacji tylko ona odpowiadała na pytania jakiegoś gościa chyba na jakiejś sali gimnastycznej :D