Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Pralka bosch maxxx7 pierze ale nie wiruje

Polecane posty

tylko musze wlaczac osobne wirownie. Nie wiem co sie dzieje... bo gdyby z wirowaniem bylo cos nie tak to program osobnego wirowania tez by nie dzialal a tu na dwoch programach nie dziala tylko musze wlaczac osobno wirowanie. Moze to ma znaczenie, ze prlka wczesniej stala w innym miejscu a teraz stoi w innym bo remontwalam lazienke. Ktos tak mial? Nie wiecie moze co sie moglo stac?

nie sądze ze to zmiana miejsca, pewnie programator padł, wiec czeka cię wydatek, jak to stara pralka wymień od razu na nową,

Nie sadze zeby programator padl bo wtedy chyba nie daloby rady w ogole wlaczyc pralki a ona pierze tylko nie wiruje i musze dodatkowo wlaczac na wirowanie...

Gość scampi
moja miala podobne jazdy jak cos utwilo w wezu odporwadzajacym wode z bebna (srubka na ktorej jeszcze zatrzymywaly sie rozne 'farfocle' i czesciowo blokowala odplyw). Moze sprawdz najpierw to.

u mnie w instrukcji napisane woda nie odprowadzana - wybrana funkcja bez wirowania - wyczyścić pompę odprowadzającą wodę - wyczyścić rurę odprowadzającą i lub wąż odprowadzający niezadowalający wynik wirowania - brak usterki - system kontroli wyważania bębna przerwała proces wirowania, nierównomiernie rozłożone pranie - wybrana funkcjia ochrona przed zagnieceniami - wybrana zbyt mała prędkość wirowania

Dobrze piszecie ,ze to chyba cos z wezem nie halo, byc moze sie zatkal... ale gdyby tak bylo to nawet na nastawionym osobnym wirowaniu tez by nie wywirowalo. No nic powiem mezwoi zeby wyczyscil to sitko ktore jest na spodzie pralki ( nie wiem dokladnie jak to sie azywa) Niedawno pokazlo mi sie na p[ralce znaczek --- , tylko ja zgubilam kartke z tymi kodami i teraz nie wiem co to moglo oznaczac. Fux_ja moglabys mi sprawdzic??? 👄

mi ostatnio też nie wirowało i w końcu odkryłam, że synek przekręcił pokrętło od wirowania na 0 :D pokrętło jest wciskane więc na początku nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić, zawsze było ustawione na taką samą liczbę obrotów :D

w jednym miejscu w instrukcji jest rysunek - miseczka co oznacza bez wirowania i napisane jest bielizna leży w wodzie z ostatniego płukania, wyświetlacz ---

Dzieki wszystkim za odp 🌼 fux_ja, piszesz o symbolu wyswietlacza --- problem w tym, ze ja ustawialm pralke na 1000obrotow wirowania a nie na moczenie we wodzie. No nic , dzieki wszystkim :)

infusion asus, no tak pralka sie chcialam pochwalic :D dziewczyno skad Ty jestes , ze takie brednie wypisujesz? U Ciebie sie na tarce pierze , ze tak sie pralka ekscytujesz? :D

Gość gość
Proponuję oddać ją do naprawy w ramach gwarancji. A jak już się gwarancja skończyła, to możesz sprawdzić czy fachowcy z www.technikan.pl są w Twoim mieście. Oni też naprawiają pralki.

Gość gość
hmmm Ciekawe co robi jagoda369