Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia jolitta.

wyjazd z dzzieckiem na wakacje- daleko samolotem, brać czy nie brać dziecka??

Polecane posty

Gość wycieczkowa
a ja tez mysle ze to super pomysl zeby brac ze soba dziecko na wczasy, niech sobie zobaczy cos nowego, czuje ze rodzice go kochaja, mysle ze straszniu smutno musi byc dziecku kiedy rodzice zostawiaja go na tydzien albo dwa...nawet u babci. Ja zawsze biore dziecko na kazda wyprawe i wczasy, jedynie o co sie obawiam, to ze zle zniesie podroz, dlatego tez daje mu przez pare dni przed wyjazdem i podczas calego wyjazdu probiotyki dla dzieci( zazwyczaj lactoral), dzieki temu nie mamy problemow z brzuszkiem:)

Gość ulala...
Niestety problemy brzuszkowe na takim wyjeździe mogę się pojawić, ale prawda tez jest taka, że nas dorosłych tez złapie czasem jakieś świństwo ;) W zeszłym roku zabrałam naszego malucha po raz pierwszy do Egiptu. Znaleźliśmy śliczny hotel w Alfie, był bardzo czysty a jedzenie było świeże i pięknie pachniało. Nie mieliśmy najmniejszych problemów.

Gość attyliia
A jak się nazywał ten hotel w Alfie? Szukam jakiegoś przyjaznego hotelu dla rodzin. Pani w biurze kilka mi polecała ale chętnie dowiem się czegoś od kogoś kto był na miejscu.