Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulka1e

ciche dni w związku..co robić?

Polecane posty

Gość ale ale ale no tak hy
o to ze sie upił i ona wróciła sama do domu, to nie foch w zwiazku, a to nie małżeństwo jak sa takie problemy nie rokuje dobrze na przyszłośc niestety

"Tobie goody pewnie wystraczyloby, zeby palcem ruszyl i juz bys sie rozkroczyla przed nim tępa idiotko" :D jestem facetem :D

Gość sammmmmula
aa przepraszam jestes facetem, nie czytalam Twoich wczesniejszych durnych wywodów, więc nie wiedzialam, chociaż fakt, nie trudno się było domyślić, że takie pierdoły moze tylko facet pisac, albo jakas desperatka

A za co miał przepraszać, skoro nie wiedział o co chodzi? :D Wróżka z niego?

Gość manaaam
Wyślij mu wiadomość wszystko opsiując o co jesteś zła, rzedstaw swoje racje i przestań i już się nie odzywaj. czekaj na jego kroki i starania.

Dobrze, autorko, dostosuj się wobec tego do rad takich jak panienki wyżej, nie dzwoń, zamilcz, nie odzywaj sie do niego, to możesz już się pożegnać ze swoim związkiem :) Nie ma to jak rady starych panien :D

Gość sammmmmula
byl z dziewczyną na imprezie, najebal sie w 3 dupy, osmieszył sie przed kimś tam z jej znajomych ( nie pamietam, ale pisala na poczatku wątku), pozwolil jej samej wracac i faktycznie nie ma jej za co przepraszac;]

Gość madziulka1e
to kto jest zatym żeby się pogodzić a kto żeby zerwać? jak ktoś określił ten bezsensowny związek

Gość sammmmmula
goody cos Twoja teoria ma sie nijak do życia, bo ja akurat mam 23 lata i za 4 miesiace biore ślub, więc chyba staropanieństwo mi nie grozi;] w ogóle zawsze smieszyli mnie faceci siedzący na babskim forum haha cioty takie:D:D:D

Gość madziulka1e
wysłać wiadomość,jak on ma wyłaczone gg a smsy to dla niego dziecinada więc nie mam pewności że je przeczyta

Gość ja wiem czemu tak jest
przeczytałem tylko początek tego wszystkiego. Facet na drugi dzień spytał się o co kaman, Ty obrażona mu nie powiedziałaś, ponieważ uważasz, że to jest tak OCZYWISTE, potem może by zagadał, ale jak każdy facet wychodzi z założenia, że Ci przejdzie i wtedy będzie jak było. Jest jeszcze jedna rzecz, nie chce wysłuchiwać co on takiego zrobił prawie tydzień temu, a wie że rozmowa zacznie się od wyrzutów itp. itd. :-)

Oj kobietki kobietki po co te wszystkie zagrywki,ciche dni,fochy.Koleś zadzwonił,zapytał o co chodzi a autorka z nim nawet nie porozmawiała i kazała się domyślać,no ciekawa jestem czy wy na jego miejscu byście się nie wkurzyły gdyby Wasz partner walnał focha i miał w dupie czy wiecie o co mu chodzi czy nie.w związku należy SZCZERZE ROZMAWIAĆ !!

Gość sammmmmula
Madzia, a mieszkacie daleko od siebie?

Gość madziulka1e
Sammmmmula to co mi radzisz ? kocham faceta ale nie chce żeby tyle pił i nie chce go zostawić przez to bo ma wiele zalet

Gość madziulka1e
mieszkamy ze sobą w weekendy tylko

Gość madziulka1e
z jego miejscowości do mojej jest 34 km a jak jest śnieg duży to do mnie nie można osobówką dojechać :( to takie zadupie troche

Gość sammmmmula
napisz mu maila 'idioto nienawidzę cię, może kiedyś znajdziesz inną, ale życzę ci żeby twoje dzieci rodziły się martwe!' i zobacz co zrobi, z facetami to trzeba krótko

Gość sammmmmula
jeśli On wie, że Tobie przeszkadza jak tyle pije gdy jestescie razem i jednoczesnie nic z tym nie robi, nawet nie potrafi sie opanowac, no to w ostatecznosci pozostaje tylko skorzystac z fachowej pomocy, ale mysle, ze na razie nie jest to jeszcze kwesita uzaleznienia. powiedz Mu, ze jesli chce byc z Toba, to ma albo sie opanowaci zastopowac z picie, albo jesli sam nie potrafi to isc na terapie.

Gość sammmmmula
oczywiscie to wyzje to podszyw jakiegos zdesperowanego idioty;]

Odnoszę wrażenie, że nie pasujecie do siebie, tak to widzę. Jeżeli już na tym etapie pojawiają się nieporozumienia to co będzie później?. Madziu porozmawiajcie ze sobą, wiem że to trudne bo każdy z Was jest uparty ale chociaż spróbujcie, może się uda. Tylko pamiętaj, że nic na siłę.

Gość kollrolarek
a zobaczcie, autorka spytała tu tylko jedną osobę co powinna robić, jakąś sammmuale, co tylko ona jej przytakuje że facetów trzeba tresować.. autorko, jesteś debilniejsza niż sądziłam posłuchaj może innych głosów, a nie tylko tych co głaszczą cię po główce że dobrze zrobiłaś?

Gość żółty chmurek
Autorko - co to znaczy dużo pije? Jak często?

Gość madziulka1e
słuchajcie, nie wytrzymałam, napisałam mu smsa "jeśli nie wiesz o co mi chodzi to jesteś idiotą! chcę żebyś wiedział, że masz małego penisa i każdy orgazm udawałam!!", ale potem się zastanowiłam i napisałam kolejnego "przepraszam, zapomnij o tym, ja tak nie myślę, odezwij się do mnie!!! błagam!!!! ja pierwsza nie zadzwonię bo to ty musisz walczyć o mnie a nie ja o ciebie!!!"

Czy Ty jesteś aby normalna, po takim sms - ie żadna dziewczyna nie ma prawa dalej się łudzić.

Gość madziulka1e
czemu?

Gość sammmmmula
widze, ze topic schodzi na psy, jak zwykle zreszta, banda znudzonych zyciem prawiczków siedzi na babskim forum i sie rajcuje. autorko nie mam zamiaru znizac sie do poziomu tych kretynów, więc znikam stąd, a Tobie zycze powodzenia;)

Gość madziulka1e
czemu?

Gość sammmmmula
widze, ze topic schodzi na psy, jak zwykle zreszta, banda znudzonych zyciem prawiczków siedzi na babskim forum i sie rajcuje. autorko nie mam zamiaru znizac sie do poziomu tych kretynów, więc znikam stąd, a Tobie zycze powodzenia;)

Gość madziulka1e
różnie po 3 piwa w tygodniu i w sobote z znajomymi tak że już jest zabawowy,rozgadany i mówiąc wrzeszczy.oczywiście myślicie przesadzam !?