Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool].

Polecane posty

Gość szczęęęęęęśliwa
Szpila😭))

Ja się tam nawpierdzielałem. dwie papryki i cztery banany na kolację :P

Przed snem należy ćwiczyć lub uprawiać seks. Człowiek zmęczony to człowiek spragniony snu oraz człowiek szczęśliwy . Przerwa na 10 pompek :D

Oooo frytki bym zjadła... ale nie zrobię teraz, nie wiem nawet gdzie frytkownica jest, a nie będę się tłukła po nocy :( Qrwa no nie mam nic do jedzenia 😭

Faceci też o linię dbają :) Przestałem piwo pić, bo mi okolice pępka się zaokrągliły :D

MR Ja po sexie mam jeszcze większą ochotę posiedzieć, pooglądać coś, poprzytulać się, pogadać... 😭 No ale to dla tego, że ja jestem z wenus a Ty z marsa :P

Mychol No co Ty, moje miasto chyba już śpi... a przynajmniej nie wiem gdzie zamówić teraz... zresztą nie mam gotówki, a większość dostawców gotówkę tylko przyjmuje... eee no lepiej porobię sobie jeszcze trochę smaka a później zjem byle co :P

A, tam od razu dieta :P Piwo rzuciłem i wróciłem do ćwiczeń. Nadal jem tłusto i niezdrowo :D

widzicie my bysmy sie zgadaly na zywo :P juz wiem, ze jadac do MB musialabym sie zaopatrzyc w litry dobrego alkoholu i dobre zarelko :D