Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool].

Polecane posty

śliczne są, ten kolor w ogóle. tylko już nawet samo oglądanie takich butów całkiem niebezpieczne jest :o

Hehe to prawda, chciałoby się mieć wszystkie... no może nie wszystkie bo L ma w swojej kolekcji kilka fiku miku, ale większość by się chciało :) To może Mycha robimy zawody w kolekcjonowaniu butów L :classic_cool: Nie no ŻARTUJE :P Zostańmy przy Kingu, jak Ci idzie?

ujowo :( mam tylko wersje pdf wszystkich ksiazek a jeszcze nie udalo mi sie znalezc jakiejs dostepnej Kinga - jak na zlosc 😠 a Tobie? :)

Carrie Wyzwij gnoja, że jest nie lojalnym kolegą :classic_cool: W swoim stylu wyjaśnij mu jak może wypierdalać w podskokach :classic_cool: Twój będzie z Ciebie dumny :D :D :D MR Na jakiej plaży 😭

W sumie to my sie kiedys "przyjaznilismy", cos w ten desen, ale teraz to raz na pol roku gadamy na gadu jedynie. Dziwne, ze teraz sie odezwal. Nie wiem jakie sa ich stosunki, ale wiem ze sie znaja. :classic_cool:

Nie mogę już na chleb dzisiaj patrzeć :O A jajecznicy dobrej nie potrafię :D Serio, zawsze mi smakuje innych nigdy moja :D Coś słodkiego może skubnę :classic_cool: