Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co kamann?

jakie gazety/czasopisma kupujecie regularnie?

Polecane posty

Gość o co kamann?
aha Kajkula a wolisz sens czy charaktery? i ile na to wszystko wydajesz?:classic_cool:

Gość bo to jest tak moje panie
nigdy nie oceniam po okładce :)

Gość o co kamann?
kurde już 10 raz pytam:classic_cool: wolicie sens czy charaktery? (do tych co kupują obie/znaja obie)

Gość Jak byłem mały to stale
Okładka nie świadczy o jakości gazety, ale kiedy jest charakterystyczna - przyciąga, kiedy już gazetę weźmiemy w łapki, wtedy ją oceniamy, ale jeśli miałaby brzydką okładkę, mniej osób by do niej zajrzało - marketing.

może okładka to nie jest ostateczny argument, ale jak jest na niej kontrowersyjne/ładne/oryginalne zdjęcie to zwrócę uwagę,wezmę magazyn do ręki, przekartkuję i znajdę coś, co będę chciała przeczytać- więc ostatecznie gazeta wyląduje w moim koszyku z zakupami.

o co kamann? Może nie zastałaś osób, które znają i jedno i 2 ? Ja czytam Charaktery czasem,a bardziej regularnie Focus - Coaching.

Gość o co kamann?
a no tak, człowiek jest wzrokowcem ( a kobieta to już w ogóle:) )

Gość o co kamann?
no własnie są/były tu c onajmniej 2 takie osoby heh a napisz prosze o czym jest ten Focus Coaching? wiem ze jest stosunkowo nie długo na rynku i to chyba coś o psychologii w pracy tak? co tam jest ciekawego i ile kosztuje?

Jak jeszcze był to KOT, teraz Świat Wiedzy (od początku), Polityka, Otaku, Arigato!, czasami Playboya :) albo LOGO, Kocie Sprawy, Good Housekeeping matki, Wprost i obowiązkowo Forbes.

Gość o co kamann?
Dek to ile kasy na to przepuszczasz?;)

Jest to gazeta, ogólnie o rozwoju osobistym, faktycznie jest sporo artykułów dotyczących rozwoju zawodowego, ale są też np artykuły o tym, jakie barwy, w jaki sposób są postrzegane w poszczególnych kulturach. W gazecie można też znaleźć polecaną literaturę i tak dzięki niej przeczytałem książkę Macieja Bennewicza "Prawda jest hipnozą", o której pewnie z innych źródeł, tak szybko bym się nie dowiedział. Polecam - http://coaching.focus.pl/

Na tej stronie, której adres podałem, za darmo przeczytasz parę fajnych artykułów, także polecam. Co Cię najbardziej interesuje w takich pismach ?

Gość o co kamann?
faktycznie może być ciekawe. wiesz, generalnie interesuje sie psychologią dlatego lubię Sens:) a ta książka "Prawda jest hipnozą" to o czym?;)

No, ponad pięć dych leci, bo do tego jeszcze dochodzi parę innych czasopism, które częściej niż ja czyta familia. Ale warto. :)

Kupowałabym jeszcze Vogue'a amerykańskiego, ale po przejrzeniu w Empiku doszłam do wniosku, że nie ma sensu wydawać tej forsy na zdjęcia, które często wydają mi się ''przesadzone''.

Gość o co kamann?
powiadasz ze warto...a jak reagujesz na zarzuty ze wydajesz kase w błoto? bo np. moja mama uważa, ze kasa wydana na gazetę to kasa zmarnowana:O żadne argumenty do niej nie trafiają (jeden kupi paczke fajek a ja gazetę!)

Mnie się dostaje hucznym basem od ojca za Arigato!, które ma świetne recenzje. W ramach protestu kiedyś zrobiłam mu papier toaletowy z Wyborczej, prawdziwej. :D

Gość o co kamann?
co to jest Arigato?

Jak Ci powiem, to kafeteria straci do mnie zdobywany przez pół roku szacunek. :classic_cool:

Gość a ja mam bardziej poukładane
charaktery koniecznie co miesiąć!! wprost i angore co jakiś czas

o co kamann? Nie interesuje mnie to co twierdzi ktokolwiek o tym, na co wydaję kasę. Zarabiam kasę, pracuję, więc mam prawo wydawać. Fajek nie palę, ale piwo lubię :), lubię też poczytać, akurat moja rodzina jest z tego zadowolona. Trzeba się rozwijać, rozwój to przyszłość. Z resztą kasa to nie wszystko, nie jest celem samym w sobie, liczy się pasja. Polecam książkę "obudź w sobie olbrzyma" Robbinsa . :)

Gość o co kamann?
myślałam ze charaktery sa niszowe a tutaj tyle osób czyta;)

Gość o co kamann?
już wiem co to to Arigato:p nie dziwię się ze ojciec zły:D

Nie chcę obrażać Twojej mamy, ale wielu ludzi, którzy nie mają pasji, "ogarniają pieniądze", są całym ich życiem, potem odchodzą nie pozostawiając po sobie nic. Relizując się w tym co kochasz, zdobywasz pieniądze i jednocześnie cieszysz się życiem. Polecam - masa darmowych artykułów, wartych uwagi michalpasterski.pl

No właśnie. A te Charaktery to o psychologii? Chyba zacznę kupować, kolejna rzecz, która mnie interesuje.

Gość o co kamann?
nie obrażasz, ona niczego nie czyta, ja nie wiem jak tak mozna żyć:O jak troglodyta heh. sama chcę jej cos podrzucić, pytam: chcesz Twój Styl, ciekawy. i zawsze słyszę NIE. i ciągle pyta: nie zal Ci kasy na te gazety? po co to kupujesz?

Charaktery trochę osób stąd czyta, nie jest to niszowa gazeta,jednak ogólnokrajowa,prawdziwą potęgą jednak cieszy się "gazeta polska" czy "fakt", warto w tym momencie zapytać czy warto codziennie na te tytuły wydawać pieniądze, skoro ich celemjest wzbudzanie negatywnych emocji w ludziach, bo piszą tylko o "złych rzeczach",czyli wychodzi na to, że ludzie tracą kasę by się stresować. Brawo :P

Gość o co kamann?
tak, charaktery to magazyn psychologiczny, ale osobiście wolę Sens-tez magazyn psychologiczny. dzisiaj wyszedł nowy numer, musze kupić bo mnie nosi:)

Gość o co kamann?
nigdy nie zrozumiem tego szału na Fakt i Super Express:O to dołujące ze takie szmatławce sprzedają się w Polsce najlepiej...jak to o Polakach świadczy?:O