Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co kamann?

jakie gazety/czasopisma kupujecie regularnie?

Polecane posty

Gość Jak byłem mały to stale
nie obrażasz, ona niczego nie czyta, ja nie wiem jak tak mozna żyć Czyli jest częścią masy, która nie myśli. "Ci którzy czytają, rządzą tymi, którzy oglądają". Przykład ? Polska wchodzi 26 stycznia w niezwykle kontrowersyjny pakt ACTA, a w TVN gadają codziennie o Smoleńsku... W tym temacie napisałem co nie co na ten temat, dla zainteresowanych - http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5095298

Fakt pisze w taki sposób, że nawet najmniej zorientowanym czytelnikom wydaje się, że ''coś wiedzą''. Taki trick. Oczywiście przynosi spore zyski.

Gość o co kamann?
o co chodzi z tym ACTA bo już idzie zwariować- czego nie będzie można robić? i czy jest to konstytucyjne bo mam wątpliwości

Muszę lecieć :), a swoją drogą "Fakt" to niezły biznes :P trzymajcie się A Ty czytaj to co Cię interesuje i brawo, że taką masz pasję,a nie tak jak niektórzy młodzi ludzie.

o co kamann? Acta daje realną możliwość kontroli internetu. :), zamieściłem linki w temacie, który podałem, ale naprawdę muszę lecieć, bo umówiłem się na piwo. :P

Gość o co kamann?
zanim uciekniesz odpowiedz mi na jedno pytanie odnośnie tej całej cenzury netu. będę mogła ściągać filmy z torrentów ( do własnego użytku, bez rozpowszechniania) czy nie?

ACTA po prostu dają zielone światło organom ścigania, w przypadku choćby najmniejszego podejrzenia piractwa. Ponadto operatorzy sieci BĘDĄ ZOBOWIĄZANI do usuwania ''szkodliwych'' treści. Czyli ONI mogą monitorować sieć, której używasz.

o co kamann? nie radzę :P wyłączam neta :P

Gość o co kamann?
jezu, a Wy dalej tak owijacie w bawełnę:P możesz odpowiedzieć wprost? będzie można ściągać filmy czy nie?> bo tu chyba chodzi tylko o jakieś nielegalne interesy a nie o jakieś pierdoły typu ściągnięty film:O myślisz że im się chce sprawdzać każdego Kowalskiego czy przypadkiem nie ściągnął sobie jakiejś durnej komedii>? :O

Gość o co kamann?
nie rób sobie jaj bo ja chcę tylko wiedziec czy będę mogła ściągać filmy, nic więcej

Dobra, już przestaję Cię straszyć. :P Wystarczy przeczytać definicję piractwa na wiki, póki jeszcze działa. Nie, nic Ci się nie stanie, jeżeli będziesz je pobierać dla własnego użytku, bo to nie ichnia rzecz.

Gość o co kamann?
a jak bedę ściągała filmy to nie oskarżą mnie o piractwo?:( bo teoretycznie łamię prawo, powinnam ten film kupić...ale skoro te torrenty, chomiki i inne działają już tyle lat i nikt się nie czepia...to jak to jest|?

Nie, nie łamiesz prawa. Prawo łamie ten, kto to wrzuca, rozpowszechnia i wykorzystuje do celów komercyjnych.

Gość o co kamann?
Dek czyli jak ściągam z netu filmy, muzykę itd to nie łamię prawa? to czemu tak krzyczą ze to kradzież i w ogóle nie wolno:p wolno przecież;)

Wiesz co, to trochę tak jakbyś wzięła sobie bułkę, którą ktoś ukradł, ale daje Ci w prezencie. Nie uczestniczysz w kradzieży, więc nie jesteś winna, ale Twoje morale powinny osłabnąć. :P

Gość o co kamann?
heh;) słuchaj ja prawie codziennie ściągam filmy i teraz się na serio wystraszyłam:( mam obawy czy to dalej robić, nie chcę mieć problemów:(

Ściągaj se, ino nie przesyłaj kopii nikomu i nie chwal się tym więcej. Ja też ściągam, mam na dysku całą bibliotekę książek, muzyki, filmów, gier i innych dokumentów i jako to wszystko pierrdolę, bardziej martwię się o mojego chomika, na którym mam 6 giga i coś mnie weźmie jeśli to maleństwo przepadnie.

Gość o co kamann?
a jak Ci wpadną na chate i skonfiskują kompa?:P

Wypierrdolę tałatajstwo przez okno i ucieknę dołem, Amazonką. 😭

Gość o co kamann?
kurva już nie wiem sama...w tym chorym kraju wszystko możliwe....nie wiem czy ściągac czy nie....:(

Słuchaj no. Na całym świecie ściągają różne rzeczy miliony ludzi. Sądzisz, że tak łatwo dadzą za wygraną? Źródełko kusi...

Gość o co kamann?
ale ja Ci wpadną na chatę jak temu kolesiowi z chomika albo temu co niby coś tam ściągał z torrentów to co? będziesz się tłumaczyć panom z policji?

Gość o co kamann?
to moze wróćmy do tematu:) podziecie sie jaką prasę czytacie