Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co kamann?

jakie gazety/czasopisma kupujecie regularnie?

Polecane posty

Gość o co kamann?
może byc i czas, jak wolisz;) a ile wydajesz miesięcznie na prasę? ja tych gazet które wymieniłaś nie kupuje to nie wiem po ile stoją;)

Gość bo to jest tak moje panie
żadnej gazety nie czytam reglarnie, bo żadna polska gazeta ani czasopismo nie są w stanie mnie przekonać i zaciekawić. Nie ma na rynku czasopisma dla mnie. A to co jest dostępne jest w necie - szkoda mi kasy na makulaturę.

Gość o co kamann?
Scarletta mniej niż 15 zł za 3? myślałam ze to avanti jest drogie...

Gość o co kamann?
wiem, ze wiele można przeczytać w necie ale to nie to samo. lubię kontakt z książką, gazetą...usiąść w wygodnym fotelu z kubkiem herbaty i fajnym magazynem-bezcenne;)

powiedzcie co ciekawego jest w gazecie "zakupowej" takiej jak avanti? witryny sklepów można pooglądać za darmo :) jak masz gust i wyczucie smaku to wchodząc do sieciówki (bo przecież to one są żywicielem avanti) jak masz zmysł to sama się ubierasz. Widzisz co jest ok, co ci pasuje, w czym jest ok i czy faktycznie ciuch jest warty swojej ceny.

Gość joanna_27/gdańsk
ile miesięcznie wydaje pieniędzy na prasę - ok 70 zł lub więcej jakie gazety: zwierciadło newsweek, cosmopolitan, wysokie obcasy, fokus, vita zdrowie, charaktery, dziennik polski, gazeta prawna kobieta i inne nie kupuję gazet które rozpisują się o życiu gwiazd - nie interesuje mnie taka prasa

Gość o co kamann?
no szczerze mówiąc tez nie czaje klimatu avanti, ale skoro ktoś to lubi:)

usiąśc z kubkiem herbaty/kawy w fotelu - wolę z książką. To są inwestycje. A kupa makulatury?

no jasne, co kto lubi. wolny kraj, każdy robi co chce w granicach prawa ;) tylko mnie to interesuje zwyczajnie, bo może jest jakaś "wiedza tajemna" o której nie wiem, bo jestem ignorantem.

Gość o co kamann?
o joanno to Ty jesteś stara wyjadaczka rynku prasowego;) dużo wydajesz na prasę. tez kupowałam charaktery, ale zrezygnowałam na rzecz Sensu-moim zdaniem ciekawsza gazeta psychologiczna. też nie kupuję tych wszystkich bzdurnych Party, Show itp. takie rzeczy mam codziennie na pudelku;)

Gość jgjgjgjg
joy !!!! :)

Gość o co kamann?
no pewnie, ze z książka fajowo, ale ja lubię magazyny kobiece na wysokim poziomie a za takie uważam Twój Styl, Zwierciadło...dlaczego? ciekawe artykuły, wywiady z ciekawymi ludźmi, troche mody (to mnie akurat najmniej obchodzi)- lubię to:) a co do wiedzy tajemnej z avanti to Cię nie oświecę bo nigdy tego nie kupowałam i nie kupię:)

Gość joanna_27/gdańsk
książki rownież czytam sporo ksiażek hopla na punkcie książek ma mój facet istnego

Gość o co kamann?
a ten joy to takie coś jak glamour chyba nie?

Gość o co kamann?
a Ty joanno masz hopla na punkcie prasy?;) ja mam:) Elaine Blath podlicz proszę:)

avanti kosztuje cos ok 5-6 zl, hot jest tansze. lubie je ogladac i namierzac fajne rzeczy, bo na chodzenie po sklepach i przetrzepywanie wieszakow nie mam sily. a tak jka mi sie cos spodoba to od razu wiem gdzie isc :) w internecie nie lubie ogladac czy czytac gazet, choc mam ulubiona strone online z ciuchami :)

Gość joanna_27/gdańsk
ja rownież kupuje sens kupuje czasopisma branżowe jestem trenerem biznesu w pewnej firmie więc muszę być na bieżąco z psychologia, gdyż nazwa zawodu jest mylna głównie chodzi tu o sprawy natury psychologicznej

Gość o co kamann?
no to jak masz porównanie z sensem i charakterami to które wolisz? bo ja jednak jak już pisałam wolę sens-jakoś bardziej do mnie trafia

mi brakuje gazety branżowej. Było kilka podejść, ale nie utrzymały się. Rynek za wąski.

Gość nie dużo
Fakt lub Super EXpres

Gość joanna_27/gdańsk
nie mam hopla kupuję lubię czytać kupuję te gazety które jakoś mnie zaciekawią kupuję też super linię - pismo dla osób gubiących zbędne kg tylko dlatego że sporo uwagi poświęcxają tam zdrowej żywności - o tak na puncie zdowej zywnosci mam hopla, duza uwage przykuwam na to co jem

Gość o co kamann?
z branżowych to jest PRESS ( nie wiem jak z tym Focus Coaching)

PRESS jest ukierunkowany dziennikarsko, nie dla mnie. To co mnie interesuje i tak jest w necie. A zanim przeczytam o czymś w papierowym PRESS, to i tak wiadomo wcześniej...

no to będzie jakieś 40-50 zł/m-c bo czasem kupię coś oprócz tych powyższych, jak mnie okładka/artykuł przyciągnie.

Gość Jak byłem mały to stale
U mnie trochę kasy "potrafi pójść" na prasę, jak kupię sobie Focus Coaching plus CDA to wyjdzie około 30 złotych, a czasem kupuję też Angorę, gazet codziennych nie kupuję, bo jakoś mi żadna nie podchodzi",o aktualnościach dowiaduję się raczej z portali internetowych.

Gość Kajkula
Ja co miesiąc Charaktery,Sens,Focus,Twoj Styl wymiennie ze Zwierciadłem,czasem Focus śledczy,Newsweeka,Kobieta i życie,Swiat Kobiety,Claudię,Poradnik Domowy

Gość Jak byłem mały to stale
Elaine Blath Haha, na mnie też często oddziałuje okładka :)

Gość o co kamann?
Kajkula to Ty też niezłą kasę przepuszczasz;) a od czego zależy czy danego miesiaca kupisz Twój Styl czy Zwierciadło? bo ja nie potrafię wybrać, chcę mieć obie:p...:D działaja na Was okładki?;) na mnie jakoś nie :classic_cool: po prostu orientuje sie czy gazeta jest sensowna czy nie