Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiotrBizMen82

To do wszytskich zazdrosnych i zakompleksionych bab OD FACETA!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość PiotrBizMen82

Nienawidze zazdrosnych i zakompleksionyc bab. Mam 30 lat, jestm zonaty i mam 2 dzieci. ale do rzeczy Dlaczego (podam przykład) kiedy siedzę z 15 kolegami, pije piwo i ogladamy np MTV na którym leci jakis program w ktorym jest zajebista laska np Kim Kardashian , ŻADEN z nas nie zacznie ględzić : ,, ale gruba, ale pasztet, sztuczna, tapeciara to ma sztuczne tamto sztuczne, beznadzijnie gruba dupa" tylko kazdemu sie podoba bo jest ładna i zadbana? a kazdy z nich ma inna zone jeden gruba drugi chudą inny blondyne a iny ruda i brunetke. Dlaczego TYLKO baby potrafia na siłe wymyslac kazdej lepszej lasce jakies wyszukiwane na sile wady? Zazdrosne odrazu pierdolą ze jest gruba ze sztuczne cycki, włosy to tamto sramto. Nas to nie obchodzi ! Jest jakas zajebista laska i koniec. Mamy w dupie operacje, makijaze itd poprostu widzimy ją ( a czesto jakas inn a na zywo np na miescie) i jest ładna, pocigajaca seksualnie i nie bedziemy ukrywacv ze tak nie jest!!! Koles jak widzi innego przystojnego goscia np na dykotece to nie mowi tak jak baby ze to frajer, pedał i zaraz chce mu za to ze lepiej wyglada wpierdol spuscic. A fałszywe zazdronsne suki odrazu obgadują lepsze ze maja krotka spodniczke, ze wyglada jak kurwa a tak naprawde to ladna laseczka odwazna i swiadoma swojej seksualnosci wie jak to podkreslic.... masakra moja zona wie ze to normalne i juz nauczyla sie zycia z tym. baby sa pojebane i zazdrosne , a zazdrosc to wstyd bo tylko pokazujecie calemu swiatu ze czujecie czyli jestescie GORSZE.

Gość ohahbumtrah
:) bo takie są baby...

Gość ja pierddddollllllllle
Byleś bity przez rodziców? masz jakiś problem? a moze zona Cie juz nie kocha bo jestes taki sfrustrowany jakbys naprawde mial wazny powod.;/

Gość jestem kobieta i zgadzam sie
aczkowliek trzeba tez przyznac, ze sa kobiety ktore naprawde wygladaja jak dziwki.. sztucznie i tandetnie;)

Ja tam wcale nie jestem pojebana ani zazdrosna, a już w taki sposób jak mówisz na pewno nie :) Może dlatego mam najwyżej cztery koleżanki :D

Gość fddgfhgjhkjjl
jak widze kim to widze przede wszystkim tone tapety na ryju a skoro tka piekna to co tak ukrywa???/

Gość zgadzam sie!!
zawsze jakies suki mnie obgaduja i odrazu maja zle zdanie a nawet slowa ze mna nie zamienily :D dodam tylko ze nie jestem plastikiem czy nie wiadomo kim dziwnym,ubieram sie nie zbyt wyzywajaco, raczej skromnie ale ladnie :)

Gość o majjj gaat
Trzeba też powiedzieć o tym: jakim to idiotą musi być 30-sto letni żonaty facet zajmujący się takimi " ujmującymi za serce " sprawami :P 🖐️

Gość Jestem biseksualna wiec
rowniez kobiety postrzegam jako atrakcyjne. Wiekszosc w krotkich spodniczkach jednak nie podkresla atrakcyjnosci, a wyglada jak kurwy, jak to okresliles. Pokazuja dupska na tacy, zamiast odrobiny magii. A zima to jest glupota. Ale wiem ze faceci patrza na to inaczej i wielu pieknych kobiet "nie zrobionych" nie zauwazaja. Kim akurat jest ladna i nie gruba. I nie sciemniaj, bo 99% znanych mi facetow widzac faceta umiesnionego i zadbanego mowia o nim "lalus" albo "pedal". Dodam ze nie maja za grosz samokrytyki i obgaduja kobiety, ktore maja wage w normie, ze maja kilka kg za wiele, a sami z 15-20 mogliby zrzucic itp.

Ale kilka razy słyszałam jak faceci obgadywali dziewczyny np te które akurat były w lokalu :o masakra :o odechciało mi sie z nimi siedzieć i poszłam do domu :o

A propos sztucznych cyckow, wole normalne. Dziwna jestem? Ale rozwala mnie, ze facet czepia sie kobiety z normalnymi piersiami, ze nie ma idealnie okraglych, skoro zazwyczaj tylko silikony sa takie

Gość też żonaaaaaaaaaaaa
trochę racji w tym jest. Mam męza ale jak widzi u laski sztuczne cycki, jakieś tlenione lub czarne włosy, do tego spalone ciało itp to zawsze krytykuje taki wygląd. Spoko jak laska jest naturalna, sama nieraz na ulicy mówię mu zobacz jaka ładna dziewczyna. Jak przyzna mi rację to gdzieś tam w środku ukłucie zazdrości czuję ale nie ma co przesadzać, w sumie wylaczyłam się prawie z tego.

Faceci na ogol obmawiaja kobiety.

Gość różowa pomarańcza
nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora ok?? rzeczywiście to prawda bo ja codziennie prawie sie spotykam z czymś takim,a dawniej w szkole to już wogóle...teraz pracuje ale w pracy też sie znajdą jakieś zazdrosne szmaty które dupe obrobią i zrównają z gównem,a myślałam że w dorosłym życiu jest zupelnie inaczej,ale sie myliłam...może to dlatego że teraz coraz wiecej bab sie rodzi a facetów coraz mniej i suki sa zazdrosne że jej opchniemy kogoś...ale takie coś tylko w polsce jest możliwe,tutaj jedno wielkie chamstwo i ciemnota jest normalką...🖐️

Faceci na ogol obmawiaja kobiety.

Gość różowa pomarańcza
nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora ok?? rzeczywiście to prawda bo ja codziennie prawie sie spotykam z czymś takim,a dawniej w szkole to już wogóle...teraz pracuje ale w pracy też sie znajdą jakieś zazdrosne szmaty które dupe obrobią i zrównają z gównem,a myślałam że w dorosłym życiu jest zupelnie inaczej,ale sie myliłam...może to dlatego że teraz coraz wiecej bab sie rodzi a facetów coraz mniej i suki sa zazdrosne że jej opchniemy kogoś...ale takie coś tylko w polsce jest możliwe,tutaj jedno wielkie chamstwo i ciemnota jest normalką...🖐️

A JA NAPISZE TO Z PERSPEKTYWY ATRAKCYJNEJ KOBIETY Kolega ma racje, same jestescie brzydkie wiec wyzywacie sie na tych atrakcyjnych i my mamy przerabane, nie lubicie nas, bo jestesmy ladniejsze i odreagowujecie na nas swoje kompleksy, obwiniacie nas o to, ze same pasztety jestescie grube, brzydkie i zaniedbane

:D Oczywistym i niezaprzeczalnym faktem jest to iż faceci prowadzą długie dysputy (potocznie zwane plotkami i obgadywaniem ), w odróżnieniu jednak od kobiet oni ten sport uprawiają zazwyczaj nie przy kawie a przy piwie :classic_cool:

Ja tez ide. Nie bede siedziec na tym temacie, nie jestem bowiem ani zazdrosna ani zakompleksiona. Bylam tylko ciekawa co to za provokacja

Gość różowa pomarańcza
poza tym zgadzam się z biseksualną faceci też sie wyzywają jak zobaczą jakiegoś elegancika,jeszcze w różowej koszuli,lub jakiegoś umięśnionego dobrze zbudowanego faceta i wyzywają od ,,ciot,pedałów,,itp.tym bardziej jak jakaś kobieta właśnie takim sie zainteresuje,więc głupot nie opowiadaj...

Gość do rozowej pomaranczy
sam Twoj jezyk wskazuje, ze nie jestes kobieta z klasa, wiec pewnie jestes ta na k, zgadlam?

Nie no gosci jest zaje...ma żone i dieci i tak najeba...w głowie,siedzi na kompie i takie głupoty wypisuje jakby wszystkie rozumy pozjadał...ale ma tupet...

Gość różowa pomarańcza
autor miał zapewne na myśli taką jak ty bo sam/a jesteś bez klasy zakładając temat że polki to qrwy puszczalskie i szmaty...wqrwiłeś mnie tym tematem prostaku wiec ci nabluzgałam i sie nie wyżywaj na innym temacie bo czego innego dotyczy a ty nie musisz mnie czytać mamejo..prawda w ślepia cie kole i tyle

bzdura!mężczyźni nie są lepsi od kobiet pod względem komentowania wyglądu innych. Mało tego mężczyźni są gorsi , bo w tajemnicy powiedzą wszystko, łącznie z tym z kim spali-a ta szczerość mnie już powaliła nie raz. Kobiety są zazdrośnicami, ale mają tę zaletę, że jak widzą laskę lepiej ubraną od nich, to staną na rzęsach , żeby poprawić swój wygląd i przynajmniej dorównać.Zawsze są jakieś plusy :P

"Koles jak widzi innego przystojnego goscia np na dykotece to nie mowi tak jak baby ze to frajer, pedał i zaraz chce mu za to ze lepiej wyglada wpie**ol spuscic" Chcesz tu wskiskać kit, że faceci nie są zazdrośni? :D

Gość stare palce przypomną sobie mi
prowo normalni faceci nie oglądają MTV.

Gość PiotrBizMen82
Noo normalka :D wszystkie pisza tak jakbym te argumenty z kosmosu wziął :D żadna sie nie przyzna :O nawet kurwa przez internet gdzie i tak jestescie anonimowe :O jednak chyba skądś i gdzieś to dostrzegłem i najwidoczniej nie raz skoro taki temat az mi sie chciało załozyc. ale baby to baby to np powiedzcie co sądzicie o niej: http://www.klopp.ru/uploads/posts/2009-09/1252333809_audrey_bitoni_prison_break_002.jpg jest zajebista i 99% facetow by ja chciało..... i z lozka nie wyrzucilo i napewno zamienilo ze zwykłą laską typu : http://images03.olx.pl/ui/11/12/47/1301431024_182320547_1-Zdjecia--Jestem-mlodaambitnasumienna-i-uczciwa-dziewczyna.jpg