Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiotrBizMen82

To do wszytskich zazdrosnych i zakompleksionych bab OD FACETA!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość niom tylko ciekawe
ze ona 99% facetow nie chce a ciebie autorze na 100% nie buhahahaaaaaa dlatego hajtacie maszkary a potem jaracie sie plastikowymi balonami bo i tak nie macie innego wyboru :-)

ty masz serio 30 lat? Wspolczuje zatem twojej zonie. I tak na marginesie nie roznisz sie niczym w tej chwili od opisywanych przez siebie w pierwszym poscie zazdrosnych, wrednych bab.

Ja nie jestem bi, a za ładnymi, estetycznie wyglądającymi babkami też się obejrzę, nawet śmielej niż za fajnym facetem - bo mniej się krępuję i z powodu bycia babką nie zostanie mi to zauważone ;)

Gość PiotrBizMen82
temat jest oi czym innym...... ale zakompleksione baby i tak odwroca kota ogonem moja zona jest spoko nie jest jakas miss alni nie jest brzydka a gdy narzekala na inne lep0sze to mowilem jej ---> to idz sie zrob tak jak ona ide , bo nie ma co......

Kto odwraca temat? Ja tylko opinię swoją przedstawiam i tyle. Pozdrowienia dla żonki.

Gość sssswwwwwwwwiiiiiiiirrrrrrrrrr
po 1 kobiety sa zazdrosne o zrobione laski dlatego bo z reguly nie maja kasy by pozwolic sobie na modne ciuchy lub gumowe balony za ktorymi tak szalejecie i zwyczajnie krew nas zalewa jak widzimy jak sie slinicie

Gość fghjkjhgfghj
MY zazdroscimy urody a faceci samochodu zony pieniedzy na koncie domu itp . coz zazdrosc normlana rzecz choc sa jakies granice:)