Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocoszanel

Moj pierwszy WLASNY topic ! ho ho

Polecane posty

ja kopię nawet dzisiaj listonosza w pracy jak mi dawał jakieś potwierdzenie myślał że mam taki prąd na niego :)

Gównosław dziękuję :) no ale ja tak wcześniej nie miałam, a teraz to co dotknę głupiej klamki, to mnie kopie jakby kurwa jakimś bokserem wagi ciężkiej te atomy były :o

Wiecie, ja bym tam nic przeciwko nie miała, tak kopać wszystko i być kopaną, tylko że to mnie BOLI :( i tyle :(

to kopanie/elektryzowanie nasila sie czesto w okresie grzewczym, m.in. przez suche powietrze, przewietrz mieszkanie i najlepiej kup nawilzacz powietrza, a zanim dotkniesz urzadzen elktrycznych dotykaj np sciany, albo potrzyj palcem o spodnie :)

no właśnie się muszę najpierw odelektryzować, ale jak czasem zapomnę to taki szok i to boli :( głupie klamki :( sobie je papierem owinę chyba, czy coś :(

za starych dobrych czasów jak kogoś poraził piorun, to zakopywano go w ziemi po szyję, może wyprobuj :P

Gość jestem pomarańczą
i szukam gruszki. Jest tu?

Czesc Grzeslaw :D Tej, ale sciany zawsze mozesz dotknac heh wydaje mi sie, ze sciany sa wszedzie :P

"jestem pomarańczą i szukam gruszki. Jest tu?" Widzialabym Cie z grejfrutem :P Ewent. mandarynka :P

ojej :( elektrostatyczna... ładnie :) ale to mnie hurts ... :( muszę polubić ściany :D

Gość jestem pomarańczą
juz nigdy nie zaufam tej okropnej gruszce, mieliśmy się tu spotkać. Ja jej szukam a ta wystepuje z jabłkiem w teledyskach video.

Gagita - w poznaniu dokladnie :P naphozord - juz Ty go rozkrecisz:P nie watpie :D ha ha I co to ma znaczyc "znowu Ona" pfff wyprasza sobie!

Gość kjuik z sierściom
odpowie ktoś na moje pytanie? wkleiłam link wcześniej dlaczego tu takie chamsstwo jest?