Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocoszanel

Moj pierwszy WLASNY topic ! ho ho

Polecane posty

Bo ta iskra z palca do przedmiotu nazywa się ładunkiem elektrostatycznym (fizyka z podstawówki się kłania:-))

Gość kjuik z sierściom
Gównosław dzięki za odpowiedź :) jestem tu od tygodnia i próbuje rozkminić ludzi tutaj :)

"ale to mnie hurts ... muszę polubić ściany" - zabilas mnie! :D "Jak tu cicho i spokojnie..... Zupełnie jakby za murami typowego,okropnego kafe." prawda?? a juz sa tacy co chca nam burzyc spokoj :P Taa owce wracaja zza... grobu?????? i elektryzuja sweter, zajeb* teoria spiskowa, proponuje podjac temat i rozpatrzyc :D co wy na to ???? :D

KOKO , no oczywiście że się stęskniłem :) . Tylko z Ciebie mogę , tak się śmiać i żartować. HEEH

Ach to znaczy, że ja posiadam taką specjalną moc... Słuchajcie, tak jak smoki mają swoje żywioły, to moim jest elektrostatyka :D

Widzę, że elektryzowanie na tapecie:) Nie znoszę go, dla długowłosych osób to bardzo uciążliwe. W sumie to dla wszystkich;) Miałam jeden taki sweter, tragedia;)

Witaj Kornelio :D kjuiku, ale jak widzisz trafilas juz na porzadny topik, mozesz skonczyc panikowac :D

Kjuik, od tygodnia, taaaa ? :) na chamstwo proponuję zalożyć sobie filtr, na kafe jest sporo fajnych ludzi, choc i z nich wychodzą czasem chochliki.

naphozord Hmmmmm , Starsza ,zadbana. Jednak są ideały - o kogo chodzi ?

"KOKO , no oczywiście że się stęskniłem . Tylko z Ciebie mogę , tak się śmiać i żartować. HEEH " oooooo Ty.... swinia! :D

Kornelia, ja mam odkurzacz ze szczotka wyczesująca sierść z dywanu i zawsze po odkurzaniu wyglądam jak słoneczko, A wlosy mam za lopatki.

catalina90 - pewnie zabawnie wtedy wyglądasz ;) jak kiedyś używałam plastikowego grzebienia to też wyglądałam jak słońce;)

naphozord - po pobieżnym przeczytaniu myślałam iż jesteś kobietą i piszesz o sobie a tu forma męska wypowiedzi :) a dlaczego nie prowokować ?

"Kornelia, ja mam odkurzacz ze szczotka wyczesująca sierść z dywanu i zawsze po odkurzaniu wyglądam jak słoneczko, A wlosy mam za lopatki." To musi fajnie wygladac! Swoja droga, tez ma dlugie wlosy, ale nigdy tak mi sie nie dzieje, ani przy czesaniu, ani przy "swetrach" ;) owce mnie nie atakuja :D