Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroweeczkaa 28

Zmiana planow przez faceta.

Polecane posty

Gość mroweeczkaa 28

Moj facet wczoraj rano pojechal do rodzicow na wies.Mial do zalatwenia pare spraw w urzedzie.Ja nie pojechalam poniewaz mam dziecko chore i musialam zosta w domu. Ustalilismy ze wroci dzis wieczorem. Ale jednak jego mama bardzo chciala zeby zostal do jutra.I ma wrocic dopiero jutro ok.15. Spytal sie czy moze zostac bez niczego zgodzilam sie.Tymbardziiej ze ja mam go dla siebie caly czas a do rodzicow jezdzi rzadko( raz na miesiac). Czy to jest w porzadku z jego strony ze zmienia tak plany.Moze jestem zbyt wyrozumiala.????

Gość skoro juz sie zgodzilas to
czego trujesz, marudzisz, czepiasz sie, mekolisz, trujesz nam tu i doszukujesz drugiego dna? Nie, nie jestez byt wyrozumiala. Gdybys byla wyrozumiala, nie zawraclabys dupy nam na kafeterii. Czy jak jutro przyjedzie, bedziesz mu tydzien dupe trula jaka to ma dobra, wyrozumiala zonke?

Gość mroweeczkaa 28
up

Gość mroweeczkaa 28
up

haha:-Dwczoraj też tu pisałaś i lamentowałaś,to nie jest normalne dziewczyno,pewnie najchętniej zamknęłabyś go w złotej klatce,co jest oczywiście chore🖐️zajmij się sobą a nie ciągle marudzisz,że Twój facet to czy tamto,pytasz się nas czy dobrze zrobiłaś,jak zapyta Cie o reke też wejdziesz na kafe i zapytasz czy masz się zgodzić?ogarnij się kobieto!

Gość mroweeczkaa 28
chyba naprawde mi sie nudzi. za oknem pada niechce mi nsie z domu wychodzic a po za tym corka dopiero co chora byla . Wzielam sie za duze porzadki. bo nigdy nie mam czasu na to.

Gość mroweeczkaa 28
strasznie mi sie nudzi.wczoraj mialam wolne ale mialam zajecie.Bylam z corka u lekarza i jakos dzien zlecial. obiecalam mojemu krokiety. a bym musiala isc do sklepu po make i mleko ale mi sie niecchce. Musze sie przebrac i mala a mam strasznego lenia. Chociaz nie sprzatm w kuchni.Odkad moj M. zamieszkal ze mna wszystko jest nie na swoim miejscu. Wiec robie porzadki wedlug siebie. A potem szukam czegos w kuchni i nie moge znlesc bo zmienil miejsce.

to moze zapros jakas kolezanke albo z mala obejrzyj film? pograjcie w cos? jest tyle fajnych rzeczy,na ktore zasze brakuje czasu

Gość mroweeczkaa 28
nie mam zadnych kolezanek.w tym problem ze mam takiego lenia ze nic mi sie niechce.

Gość mroweeczkaa 28
mpoj M. napewno sie nie nudzi. Po zatym ja jestem z mala sama a on z rodziucammi i bratem jak dom mpelny to zawsze jest inaczej.

nie masz zadnej kolezanki,przyjaciolki,kuzynki,sasiadki,kumpla,kolegi,znajomego? nikogo z kim moglabys sie umowic i porozmawiac?

Gość mroweeczkaa 28
bo mielismy jechac razem.ale corka sie roZchorowala a wczorak mmusialam isc z nia do kontroli okazalo sie ze jest juz zdrowa. Gdybym poszla z nia w czwartek do lekatrza to pojechalibysmy razem. a tak siedze sama mala oglada bajki.

Gość mroweeczkaa 28
ja nnie utrzymuje zadnych blizszych kontaktow z ludzmi. oprocz rodziny mam tylko 1 znajomoa z mojej starej pracy.Taz najomwa ma 50 lat i raz na jakis czas przychodzi na kawke do mnie.Teraz tez byla we wtorek.

to moze jednak warto nawiazac jakies znajomosci?przeciez nie bedziesz sie zawsze nudzila jak facet wyjdzie,wyjedzie,zechce troche wolnosci? zycie nie toczy sie tylko wokol partnera Masz jakies zainteresowania,cos co lubisz robic,pasje?:)

Gość mroweeczkaa 28
odkad mam dziecko nic.Nie mam ani czasu ani ochoty. GTeraz jest taka pogoda to siedzimy w domu ale jak przyjdzie wiosna bedzie inaczej.spacerki, galabki pojdziemy pokarmic czy kaczki i na plac zabaw. Zawsze sie kogos znajomego spotka.

Gość mroweeczkaa 28
wlasnie napisal sms co u nas. Ze bardzo teskni za nami i kocha. az sie poplakalam. Ah wiem glupia njestem. bede sie ubierac pojde do sklepu. ale jakie ciasto upiec. cos taniego , dobrego i szybkiego fo zrobienia.

masakra:(dlatego sie nudzisz a dziecko to jakis problem i powod,zeby nic dla siebie nie robic?:O offerma👄

Gość leoiuk
ona to jego matka ,więzy krwi a ty kim ty jesteś zeby odciągac go od rodziny ,żoną? kochanką ? panną z dzieckiem? dzisiaj ty jutro może inna.chorym bachorem sie lepiej zajmij

Gość piknikkkk
wyglądasz mi obiboka i brudasa.pomysl o czys innym do jedzenia ,krokiety jak wojsku oj jedzeniem to ty go nie przytrzymasz

Gość mroweeczkaa 28
niue mam.\'i sam jestes bachorem. M. bardzo lubi moja kuchnie. Ja go nie mecze nie wisze cly dzien na telefonie.rano pogadalismy.Nieeawnio napisal esa odpisalam i tyle.

Gość mroweeczkaa 28
wkurwiaja mnie ludzie. Kiedys bardzo lubialm kontakt z ludzmi pojsc gdzies pogadac a teraz nie cierpie tego.

Gość mroweeczkaa 28
i dalej zamulam.od 2 h ciagle placze i nie moge przestac.Tak go kocham i tak strasznie tesknie. Nie potrafie bez niego zyc. Czuje ze trace oddech dusze sie. POMOCY.

Gość krzywaraca
oj co sie srasz , nie wroci:P

ty tak na serio czy nas wrkrecasz? moj rano wyszedl-poszedl sobie podlubac,wpadl,zjadl obiad,przelecial po chacie:P i poszedl sobie ale ja nie placze

Gość mroweeczkaa 28
na serio.Przeciez moj pracuje do 20 czasami. Ja wychodze przed 6 rano- zaprowaadzam corke do zlobka i potem do pracy. W ciagu dnia wymienimy ze soba 1 sms i potem jak juz wraca do dommu. I jakos jest ok. A teraz niewiem co sie ze mna dzieje. Corka juz spi a ja siedze jak na szpilkach.rycze jak glupia i nie mioge przestac. nawet nie pomyslalam ze tak moge przezywac ten jego wyjazd.

my tez sie nie widujemy w dzien a czesto takze noc spedzam sama przesadzasz:(serio:(z braku zajecia:( i uwierz zameczysz go:O