Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroweeczkaa 28

Zmiana planow przez faceta.

Polecane posty

Gość Bluszczyk kurdybanek 34
ale strach może wiele zniszczyć. Poza tym na siłe nikogo przy sobie nie zatrzymasz, ale strachem, nieuzasadnionymi podejrzeniami i zazdrością, możesz spowodować, że ukochany od Ciebie odejdzie.

Agnet, a jaki kolor jest Twoim naturalnym? Henna to doskonały pomysł, bo dodatkowo włosy odżywia i nawilża.

Gość mroweeczkaa 28
pol roku dopiero. caly czas zylam w przekonaniu ze jestem beznadziejna, gorsza od innych ze nie zasluguje na cos dobrego w zyciu. M. pokazal ze jednak zasluguje. N kazdym kroku okazuje jak bardzo nas kocha , ile dla niego znaczymy i zrobil by wszystko zebysmy z mala byly szcesliwe. M. za dobry dla mnie. W domu wszystko robimy razem - on tak chce. Kolacje razem.Obiad- on obiera ziemniaki. Czy sprzatamy razem.Ja zamiatam on myje podlogi. I myslimy tak samo.,, o tym samym w danej chwili.I mowie mu ze zabiera mi moje mysli. Czy naprawde tak dobrze mozna sie dobrac z 2 osoba. Ja juz od x czasu nie kapie corki M. to robi i sam tego chce.I corke utula.To jest jego dzialka tak mowi.

Mróweczko masz cudownego faceta!

Glith czytałam kiedys Twój temat odnosnie wyjscia Twojego chłopaka do baru, byłaś niespokojna. Nie ma sensu nikogo zamykać w klatce, jeśli jest draniem i miałby zdradzić, zdradzi i tak, bez kontroli.Trzeba się nauczyć żyć we dwójke i zwalczać egoimz, tak EGOIZM bo i w przypadku glith i autorki on się objawia, w moim kiedyś też, bo to, ze nasza polowka jest w barze z znajomymi, czy u rodziny i czuje sie dobrze i bawi sie dobrze, a my w domu same, to zazdrosc przemawia:) Zająć sie sobą, zobaczyć film, wyjść z dzieckiem do kina, na sanki, poczytać kafe ( :P ) :) Niska samoocena też tu może mieć kluczową role, bo jeśli ktoś zna swoją wartość, nie będzie sie przejmował takimi rzeczami to jest żel-krem do mycia Garnier czysta skóra z cynkiem i aloesem przeciw niedoskonałościom.Odblokowuje pory

henna ma piękne odcienie rudości, ale się płukają bardzo szybko :) na ulicy dziewczyny mnie zaczepiały i pytały co za farbe stosuje, po hennie wlosy są po prostu piękne, lśniące :) moj natiralny kolor to ciemny blond :) autorko, masz super faceta, ale nie powiem, że zazdroszcze, bo mój też taki jest :)) głowa do góry!

Gość mroweeczkaa 28
czyli sa jeszcze porzadni faceci.

i zycie nie moze krecic sie tylko w okol facet bo go zameczysz:O trzeba miec jakies kolezanki,przyjaciolke czasami wyjsc gdzies z nimi na kawe,plotki,piwko,basen,fitness i tak zwyczajnie ponarzekac razem z nimi agnes kupie:)dziekuje:) ja uzywam la roche posay ale juz od kilu lat i moze cera sie przyzwyczaila

dziewczyny, a ja mam pytanie z innej beczki. Czy kupiłbyscie od osoby prywatnej ręcznie wyrabiane kule do kąpieli i mydełka?

Zastanawiam się nad sprzedażą i dlatego pytam kontrolnie, czy byłby zbyt na to :)

Gość mroweeczkaa 28
nie mam kolezanek.Wszystkie kontakty sie urwaly. U mnie w miesice nie ma gdzie pojsc z dzieckiem. Teraz chyba wczoraj otworzyli kulki. Ani zadnego basenu nic. ale facet nie jest moim swiatem. Ostatnio bylam na urodzinach u siostrzenicy bez mojego bo do pozna pracowal czy zajde do siostry czy do ciotki na kawe. I to M. jest smutny ze bez niego poszlam bo on tez chce. U mnie mieszka od niedawna, nie ma tu zadnego kolegi bznajomych. I nie ma z kim wyjsc na piwko.Chcociaz moj tak nie lubi pic. Nie pije, nie pali i nie przeklina.

Dzięki za odpowiedzi :). To chyba mnie utwierdizłyście w przekonaniu, że warto zacząć sprzedawać :). Dzięki Dziewczyny 😘

oczywiscie bluszczyk,ze biesz sie za to:) to zawsze znajdzie nabywcow:) a jak wygladaja takie kule? mroweczko tak mysle,ze my to bysmy sie niezaprzyjaznily:D takie rozne jestesmy

Gość mroweeczkaa 28
mozliwe ja mam ciezki harakter i ciezko mi nawiazac z kims kontakt.Nawet o to nie zabiegam., i w pracy jestem z boku. tak mi dobrze jest.

dobrze,ze ze swoim nawiazaliscie kontakt;) a pracy tez badz bardziej przystepna bo umowa Ci sie konczy przeciez

Brzydulko tak to mniej więcej wygląda: http://www.google.pl/imgres?q=musuj%C4%85ce+kule+k%C4%85pielowe&hl=pl&safe=off&sa=X&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=CTutzMQDy9OqJM:&imgrefurl=http://trafionyprezent.pl/index.php%3Fpage%3Dsearch%26kat%3D97&docid=yHMFPEY3TUHHOM&imgurl=http://trafionyprezent.pl/Images/produkty/mydlandia/sole02.jpg&w=250&h=250&ei=AQwcT_z-GYywtAar6YBI&zoom=1&iact=hc&vpx=1123&vpy=291&dur=829&hovh=200&hovw=200&tx=118&ty=123&sig=110321934724732773516&page=1&tbnh=133&tbnw=132&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:13,s:0&biw=1366&bih=630 mogą być o różnych zapachach, z glinkami leczniczymi i solami :). Ja na razie wyrabiam trzy rodzaje kul :) i do tego mydełka :)

Gość mroweeczkaa 28
ja mam prace fizyczna .Duzy zaklad produkcyjny- 250 osob pracuje. Jeszcze w liceum mialam paczke znajomych dziewczyn caly czas razem ale potem drogi sie rozeszly. 'Mialam 1 bardzo dobra kolezanke kasie9 poznalysmy sie w parku0 i tak sie spotykalysmy ze pol roku.Ona ma syna o pol roku mlodszego od mojej. I dogadywalysmy sie .Tylko wyprowadzila sie .Kupila dom na wsi.i ponad rok jej nie ma. codzienie spacerki , kawki.Bylo bardzo fajnie. ale sie skonczylo.

Gość nie czytałam całego tematu
Nie czytałam całego tematu, tylko pierwszy post, więc jeśli ktoś już na to zwrócił uwagę to sorry... Autorko, piszesz" Spytal sie czy moze zostac bez niczego zgodzilam sie.Tymbardziiej ze ja mam go dla siebie caly czas a do rodzicow jezdzi rzadko( raz na miesiac). Więc skoro SPYTAŁ SIĘ i Ty się zgodziłaś na to, to W CZYM PROBLEM???? :o:o:o

Gość mroweeczkaa 28
i M. wrocil.Juz tak za nami tesknil ze nie mogl wytrzymac. A corcia jak go zobaczyla to az piszczala cieszyla sie , skakala. Piekny widok.A M. az mial lzy w oczach. Ja tez jak go zobaczylam usmiech na cala buzie. Ten wyjazd byl nam naprawde potrzebny. Glich- ja mam to samo co ty? Teraz moj M. kapie corcie. I

Gość mroweeczkaa 28
nie ma tu nikogo?

Gość bluszczyk kurdybanek34
Hej! Ja też wpadłam na moment i zaraz wypadam :) Brzydulko, no tak, wytwarzam takie kule i póki co, stosowałam je jako podarunki dla rodzinki i koleżanek, a że sie sprawdzają, bo mam 'zamówienia', to może uda mi sie trochę na tym dorobić ;)

mysle,ze zarobisz:)naprawde reczna robota(jakolwiek to brzzmi:P)jest w cenie ludzie chetnie kupuje takie mydelka z jakimis bajerkami czy wlasnie kule do kapieli widisz autorko jaka kolezanka ma fajna pasje lubi to robic a jeszcze zarobi:)

Gość mroweeczkaa 28
szczere ja nie mam reki do takich rzeczy.Nie potrafie. teraz wiem ze moje obawy byly nie potrzebne. M. bardzo steskniony za mna. Nareszczecie corcia spi i mamy chwilke dla siebie.Jak fajnie ze jutro M. zaprowadzi corcie do zlobka.Mam 30 min. dluzej snu. Jest starsznie kochany.

Gość weronika rottati
podnosze