Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroweeczkaa 28

Zmiana planow przez faceta.

Polecane posty

Gość mroweeczkaa 28
wiem. wkurza mnie bo zamisat zadzwonic puszcza strzalki. a mowilam mu rano zeby zadzwonil wieczorkiem.

Gość mroweeczkaa 28
mial zaladowac konto i wykupic pakiet.jak ja zadzownie to nie bede nic sama miec na koncie.

o matko to macie problemy:O to napisz mu smsa na dobranoc macie ta sama siec?jak nie to zmienic i sa darmowe numery

Gość mroweeczkaa 28
w tej samej sieci. ale ja zawsze lubilam pogadac i uslyszec go przed snem.

no to nie macie jakies opcji tanszy numer czy za free ja znowu nienawidze gadac przez tel:Onajczesciej nie odbieram ale moj rzadko dzwoni;) a z innymi gadac nie lubie:D

Gość mroweeczkaa 28
ja nie lubie pisac sms wole rozmawiac. moj odwrotnie.chcoiaz jak byly poczatki to potrafilismy przegdac po 2h przez tel. codziennie. Mamy pakiety wykupione i na tel. i na sms. za 5 miesiecznie 1 minuta0.59 zł i dlaej za free.

teraz go chcesz uslyszlec a wczesniej nie odebralas telefou,strasznie chwiejna jestes,zrob cos z tym nie mozesz tak postaepowac,wyjdz do ludzi....nie zamykaj faceta w zlotej klatce bo tak nie mozna....pamietajj ze kazdy w zwiazku musi miec swoich znajomych,czasem tobie sie przyda jakies wyjscie z domu z kolezankami,czasem jemu ale teg nie osiagniesz jak nie otworzysz sie ,

to co Ci miluchnaaa31🖐️napisala jest prawda i tez o tym wspominalam jestes dojrzala kobieta a Twoje zachowanie niestety juz takie nie jest nie zauwazasz tego?

Gość mroweeczkaa 28
wiem. normalnie by zadzownil a nie bawi sie jak dziecko.I to mnie wkurza.

Gość mroweeczkaa 28
zadzwonilm i co jestem wsciekla bo rozlaczylo nas. ZGUBIL ZASIEG.A JUZ NIE MAM NIC NA KONCIE.

mroweczko ale on jutro wroci:)rozzumiesz? jutro wroci jutro wroci jutro wroci myslalam,ze juz zasnelas:O

Gość mroweeczkaa 28
wiEM.DOLADOWALAM SOBIE I M. konto. Uwielbiam z nim rozmawiac przez telefon.Nawet jego mam sie smieje ile mozna rozmawiac. a my mozemy dlugo bardzio dlugo. i juz mi jest o wiele lepiej jak pogadalismy sobie.

Gość mroweeczkaa 28
pogadalismy sobie troszke i ja faktyczni mm cos pod kopula nie tak.Sprawdzilam mu pociagi i jest tez pociag pozniej o 2 h. Zaplanowal ze wraca o 12 a ja mu mowie ze jest tez o 14 i byl by w domu 2 h pozniej. I widac ze mysli jak przyjechac. i mowie mu ze jak chce moze wrocic pozniej.

Gość mroweeczkaa 28
W sunmie jak tak pomysle ten jego wyjazd dobrze nam zrobil. juz nie dlugo wraca. Corjka wziela telefon i sama Do M. zadzownila az tel. nie chciala oddac.i samotny weekend prawie dobiega konca.

widze,ze spac nie moglas:P a jaka roznica czy wroci 2 w ta czy w tamta? najwazniejsze zeby wrocil caly i zdrowy:)

Gość mroweeczkaa 28
pogadalismy z moim do pozna bo do 1.30 i potem jak dziecko usnelam.obudzilam sie o 10. dla mnie to nie ma roznicy a dla niego widac jest. bbo wraca wczesniej o 15.

Gość ale bluszcz
feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

no to fajnie ale dziewczyno Ty go zameczysz jak bedziesz tak sie zachowywala:O najpierw czekasz,zeby zadzwonil pozniej nie odbierasz,potem masz pretensje:O

Gość ale bluszcz
kolejna uwieszona przy meskich gaciach, bezradna, bez swojego zycia

Gość lipa troche
z taka kobieta :p

Gość mroweeczkaa 28
mam swoje zycie. dziecko prace. Jakos radzilam sobie sama jak go nie bylo. Kazda madra a zapewne robi to samo. Po za tym mowil co ja bede tam robil jak zostane dluzej. I ze musi wracac bo od jutra zyczyna szukac pracy. Wiec nie mow mi ze jestem kobeita bluszcz. Potrafie zyc bez faceta ale co to za zycie samej. Nie bylabym do konca szczesliwa.

ale w życiu bywa różnie, nie mozesz się boczyć na kogoś bo wjechał na jedną noc, nie jesteś pępkiem świata.Nie odbieranie telefonuw to zachowanie dzieciaka, nie kobiety.A co by było, jakby musiał wyjechać na miesiąc?

Gość bluszczyk kurdybanek 34
Agnet jaką masz piękną cerę :)

dziekuję, w rzeczywistości nie mam takiej ładnej, to makijaż i podkład :)