Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroweeczkaa 28

Zmiana planow przez faceta.

Polecane posty

Gość mroweeczkaa 28
on tylko puszczal strzalki. a ja myslalam ze dzowni. Bo nie doladowal sobie konta., i czekal az ja zadzownie. ale my zawsze lubileimsy tyle rozmawiac przez telfeon nawet jak jeszcze nie mieszkalismy razm. i jakos chcial byc ze mna i nawet zamieszkac. M. jest gorszym gadula odemnie. W domu jak jestesmy razem to buzia mu sie nie zamyka. ciagle mnie zaczepia, przytula sie az czasami za duzo tego. i ciagle ma ochote na seks. co sie bedzie dzialo jak wroci jak 2 dni bez seksu.

Gość haha załosne
on tylko puszczal strzalki. a ja myslalam ze dzowni. Bo nie doladowal sobie konta., i te 2 dni bez seksu, no co sie bedzie działo, ojej, ojej kretynka.

mroweczko Twoje zycie kreci sie tylko wokol faceta. Nie robisz nic dla siebie,nie masz znajomych przyjaciol zabraklo faceta przez jeden dzien i tragedia

Gość Bluszczyk kurdybanek 34
Mało która cera jest idealna, ale jakbyś miała pryszcze albo silne przebarwienia, to podkład by tego nie zakrył w 100%, więc cerę na pewno masz bardzo dobrą :). A kosmetyki sama robisz, czy kupujesz? Mróweczko, a jak partner jest z Tobą, to co robicie przez cały dzień?

tak wlasnie tez mialam zapytac jak czas razem spedzacie? wychodzicie gdzies?czy raczej dom?i co robicie?

Brzydula, co się stało z Twoim zdjęciem? Było takie ładne, a teraz nie chce się otwierać :(.

Bluszczyk - mam cere tłustą, i pije regularnie herbate z bratka (polecam) i stosuje żel z garniera z cynkiem :) miałam kiedys trądzik i te dwie rzeczy poprawiły mi cere o 100%

Agnet, bratka sama kiedyś pijałam :), a żel rzeczywiście musi być skuteczny, sądząc po zdjeciu :). A robiłaś kiedyś sama kosmetyki? Ja od pewnego czasu sama robię kremy do twarzy. mam mieszaną cerę i krem do cery mieszanej wysuszał mi ją, a nawilżający niestety powodował świecenie. Od kiedy stosuję własny krem, mam matową cerę i nie muszę używać żadnych pdkładów :). Polecam :)

cera cerą - ale agnet! jaki Ty masz przepiekny kolor wlosow!!!!!!!!!

a co do tematu.. mroweczka.. ale osaczylas tego swojego faceta :O

Nie nakładam podkładu, bo obciążam tym tą tłustą cerę i nie chce jej drażnić.Czasem nakładam mus do twarzy, albo odrobine pudru zeby się nie świeciła :) Dziewczyny, które na siłe próbują zakryć niedoskonałości cięzkimi podkładami robią sobie dużą krzywde :/ Nie robie maseczek, kiedyś robiłam z drozdzy, ale dostałam alergii :P po prostu codziennie pije herbatke i myje twarz cynkowym żelem i jest wszystko w porządku :)

Gość mroweeczkaa 28
obydwoje pracujemy w tyg. ze bedzie sie dzialo bo wiem jaki M. jest. wiec mamy malo czasu dla siebie. Teraz M. nie pracuje ale od jutra szuka pracy. A tak to ja wracam ok.17 do domu.M. zawsze pozniej. Ok.19-20. Zjemy kolacje wykapie sie i pogadamy polezymy i idziemy spac. W wwekendy jest inaczej zawsze dluzej pospimy.M. pojdzie do kosciola.Potem obiad jakis spacer.I tak niedziela leci. Ogolnie ja nie mam z kim corki zostawic pod opieka wiec nigdzie nie wychodzimy razem we 2.

musiałam sie pożegnać z rudościami niestety, ale dziekuje za mile słowa :)

Gość mroweeczkaa 28
w jaki spoasob osaczylam?

mroweczka powiem tak, z tego co piszesz, masz fajnego faceta, nawet sie zapytał(!) czy nie masz nic przeciwko, jeśli zostanie jeszcze jeden dzień.Dba o Ciebie, liczy się z Twoim zdaniem, okazuje Ci miłość i możesz na niego liczyć, także wyluzuj, jeśli musi wyjechać do rodziny, zajmij się swoimi sprawami, spędź fajny dzien z córeczką, a nie fochaj się i postaraj się zwalczyć zazdrość, bo to przyczyna Twojego zachowania

bluszczy zdjecie sie przedawnilo:Pchyba:) agnet a ta herbatka pomaga na tlusta cere?w jakiej ilosci ja pijesz? moze tez sprobuje?:)

mroweczko juz iles osob Tobie napisalo,zebys nie robila z siebie malego,rozhisteryzowanego bachorka zajmij sie czyms a nie stekasz ja tez mam dziecko i naprawde ten czas moze sz wykorzystac wspolnie z corka:)juz pisalam ci ,ze to sa takie chwile o ktore ciezko w nnaszym zaganianym zyciu sama piszesz,ze wracasz wieczorami wiec w tygodniu nie masz czasu dla dziecka

herbata z bratka oczyszcza krew, ale jest dobra niby na wypryski, u mnie wypryski były wynikiem tej tłustej cery, jeśli masz taką to kup ten garnier czysta skóra z cynkiem :) i herbatka też, ogólnie jest zdrowo taką pić, napewno Twoja cera będzie lepsza :)

Gość mroweeczkaa 28
nie ukrywam mam super faceta,Cale zycie czekalam na kogos takiego jak on. Cala moja rodzina bardzo go polubila, znajoma i sasiedzi. Mowia ze jest bardzo mily, uprzejmy zawsze pogada. Bardzo dba o nas.Corka jest bardzo za nim. Teraz M. 1,5 tyg. siedzial z corka w domu bo byla chora. Akurat nie pracowal i sam zaproponowal ze sie nia zajmie.I naprawde sobie poradzil. Jestem bardzo zazdrosna.Nawet ostatnio bylismy w sklepie i patrzyl sie na tylek innej dziewczyny ale tak perfidnie ze az sie zatracil. Bylo mi przykro. I on jest przystojnym facetem, fajnie sie ubiera bardzo dba o siebie.Zawsze czysciutki i pachnacy. i ja nie wierze ze chce naprawde byc z nami. Nie mialam kolorowego zycia. Nieudane zwiazki, potem samotne macierzynstwo.A tu nagle pojawil sie M. I przewrocil moje zycie do gory nogami. Po 2 miesiacach przeprowadzil sie do mnie.W sumie z dnia na dzien podjal taka decyzje. I nie zaluje tego. Uklada nam sie super.Nie myslalam ze tak mozna sie dobrac z facetem.

agent dobrze pisze. dlaczego musialas pozbyc sie rudosci? ja zawsze chcialam byc ruda :P ale mam zbyt ciemna karnacje, ciemne brwi, ciemne oczy.

Gość mroweeczkaa 28
chyba strach ze nie wroci ze zostawi nas. Stad moje zachowanie.

Agnet, w rudościach Ci do twarzy :) Mróweczka, dziewczyny mają rację. Miałaś wolny weekend. Zamiast spędzić go z dzieckiem, pójść z nim do kina, na fajną wystawę, do parku, na sanki, basen itp. zrobić coś dla siebie, czy koło siebie lub w domu, kiedy normalnie nie ma na to czasu, Ty strzeliłaś focha. Ja uwielbiam być sama w domu, kiedy nikt mi nie przeszkadza i mogę robić co chcę i kiedy chcę :)

mroweczka - no widzisz :) swietnie! docen to :) udalo sie spotkac takiego faceta po tym wszystkim co napsalas - wiec sie ciesz :) ile teraz juz jestescie razem? bo albo nie doczytalam, albo nie pisalas.

Oj Mróweczko, to żebyś nie przyciągnęła fatum. Nie myśl tak, bo negatywne myśli mogą sciągnąć negatywną energię i naprwdę Was zostawi.

ja tam tez lubie pobyc czasem sama zrobic babski wieczor,poczytac cos,nalozyc maseczke tak odpoczac wewnetrzni

o. jesli mowimy tutaj o strachu.. to chyba cos o tym niestety wiem :( nie wierzysz, ze jestes wystarczajaca dobra dla niego? niska samoocena? jesli w gre wchodzi strach a nie zamkniecie PERFIDNIE w zlotej klatce... to sytuacja inaczej wyglada.

nie każdemu pasuje rudy odcień :) ja mam zielone oczy do kompletu, ale włosy rosną mi bardzo szybko i musiałąm ciągle farbować, włosy się zniszczyły, więc próbuje z brązami teraz, ale rudy po paru myciach się wyłania i chyba wróce, tylko będe farbować henną albo jakąs farbą bez amoniaku :) Autorko, powiem Ci w ten sposób, Rozumiem Cie.Perfidne wgapianie się w czyjś tyłek nie jest taktowne,natomiast faceci mają okropną nature i są wzrokowcami.Mozesz mu zwrócić uwagę,że bolą Cie takie sytuacje.Pamiętaj, on jest z TOBA i na TOBIE mu zależy, Ciebie kocha