Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroweeczkaa 28

Zmiana planow przez faceta.

Polecane posty

masz 28lat,jestes matka,parnerka,dojrzala kobieta a zachwujesz sie jak rozhisteryzowana nastolatka zrob sobie aromatyczna kompiel,wlacz jakis film,poczytaj zajmij sie czyms i sie nie nakrecaj moj byl miesiac na urlopie z kolegami-daleko i naprawde zle nie bylo,chociaz wiadomo,ze tesknilam on tez a dzwonil raz w tygodniu bo byl w dzungli bez cywilizacji ja w tym czasie mialam zajecie-remontowalam mieszkanko;)

Gość mroweeczkaa 28
ja do niego nawet nie dzownie i nie pisze.Tylko rano rozmawialismy.Napisal mi ok17 ze jest u ddziadka i co u nas.OPd. ze wszystko ok i tyle rozmowy.

no i to wszystko:)jest zajety wiec nie pisze zadzwoni albo napisze wieczorem a jutro bedzie:) dziwi mnie tylko,ze tak zmarnowalas ten dzien:( moglas sobie zrobic dzien pieknosci jest tyle fajnych zajec:)i z dzieckiem tez mozna wspolnie cos podzialac bylyscie dzisiaj same,trzeba wykorzystac takie chwile dzieci szybko rosna a poza tym codziennie zycie w pospiechu daje nam malo takich dni

Gość mroweeczkaa 28
nie zmarnowalam zrobilam sobie porzadki w szafkach i w kuchni bo tak naprawde nie mam nigdy czasu.' Bylam w sklepie kupilam sobie Chipsy i cole- moj mowi ze to swinstwo i zebym nie jadla ale lubie. I zjem siobie potem cala paczke i popije cola. zronbilam pranie ogolnie porzadki. i dzionek zlecial.

a co tam swinstwo:)dzien wyjatkowy wiec wyjatek szybko zleci i bedzie jutro czasami beda takie samotne wieczory,dni ale to da sie przezyc zawsze warto czekac jak sie ma na kogo:)

Gość mroweeczkaa 28
bedzie i to za 4 tyg. moj M. znow bedzie musial jechac do siebie.Teraz pojechal wyrobic nowy dowod .Za miesiac ma odbior. Planujemy razem pojehac ale raczej nie pojedziemy razem. Powod- konczy mi sie umowa 28.02.2012 i niechce juz brac zadnych wolnych dni, zadnych zwolnien.Martwie sie czy mnie zostawia czy nie.

Gość mroweeczkaa 28
wczoraj i tak zaszalalam poszlam sobie do lumpa i kupilam super firmowe spodnie dzinsy za cale 20zł .Wygladaja jak nowe i jak leza na mnie super. Ceny w sklepach sa kosmiczne- zwykle dzinsy kosztuja ok.70zł i wiecej.EW zyciu niewydam takiej kasy. ja w normalych sklepach kupuje tylko buty i bielizne reszte w lumpach..

to zostaniesz w domu na jeden dzien a on pojedzie i wroci bo przeciez z rodzicami nie zostanie:D a co do praccy to jestem dobrej mysli a jak nie przedluza to znajdziesz cos innego:)

Gość mroweeczkaa 28
napewno mamuska go nie pusci.Teaz zostanie na caly weekend. Co do pracy to ciesko u mnie w miesice. Jak cos spakujemy sie i wyjedziemy do niego.Chociaz wole zostac tutaj.

Gość mroweeczkaa 28
najtansze dzinsy w zwyklym odziezowym po 70zł newer ever nie kupiue. Mam spodnie new yorker.Za cale 20zł. mam reke do znajdywania fajnych reczy w lupie. Niedwano kupil sobie zakiet za 2 zł- na wiosne hm czy c&a w sklepie kosztuje ok.200zł. Jest roznica.

ja jakos nie lubie chodzic do lumpa;)nie lubie tego zapachu i grzebania w tych ciuchach i czasu na to nie mam;)

Gość mroweeczkaa 28
zaczelam chodzic jak nie mialam kasy i tak zostalo.Choc teraz to juz rzadko ale zawsze cos fajnego sobie znjade.

Gość mroweeczkaa 28
za 2 miesiace skonczy 3 latka.

Gość mroweeczkaa 28
dzis widzialam ulotke ze u nas w miesice otwieraja baby land. Byl kiedys ale corka byla za mala wiec nie chodzilam i zamkneli. Fajnie bedzie czasami pojsc z corcia na kulki i tylko bede siie bala ze tak jej sie spodoba ze niebedzie chciala wyjsc.

Gość mroweeczkaa 28
wlasnie dzownil ale nie odebralam jakos nie mam ochoty na rozmowe z nim.

Gość mroweeczkaa 28
jak jeszcze nie mieszkalismy razem i przyjezdzal domnie na weekendy bylo ok.A le tylko jak wyjezdzal do siebie mialam takie stany. Nie mialam ochoty rozmawiac bylam wrecz oschla. Jak jestesmy raszem caly czas jest wwszystko ok.

Gość mroweeczkaa 28
czemu tak mam.?

a skad ja mam to wiedziec? moze idz do psychologa bo naprawde to nie jest normalne czy w Twoim dzecinstwie byli obecni rodzice?Nikt nie odszedl?

Gość mroweeczkaa 28
tak moja mala zmarla jak mialam 17 lat. oi od tego czasu musialam sobie sam radzic ze wszystkim.

no to moze dlatego czujesz jakis strach przed porzuceniem,pozostawieniem cie samej wyjdzie i nie wroci moze to to ale jak tak masz to ja bym szukala pomoc uwierz mi,ze twoje zachowanie bedzie meczace dla faceta

Gość mroweeczkaa 28
zazdroszcze mojemu ze ma rodzicow. i naprawde ma super rodzunke.Widac jak bardzo sie kochaja jak sa zzyci ze soba i jak sobie pomagaja. zawsze ma gdzie wrocic a ja jak cos zostane z mala sama.

czuc jakas zazdrosc u Ciebie nawet teraz jak piszesz rodzinke to Wy macie soja,teraz moj tez ma pelna rodzine i siostre ja bylam wychowywana przez matke,jedynaczka ale teraz mam swoja rodzine i tym zyje staram sie nie wracac do przeszlosci bo dziecinstwa rozowego nie mialam

Gość mroweeczkaa 28
bo jestem zazdrpsna nie ukrywam.