Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

I kolejny facet okazał sie członkiem...

Polecane posty

Gość Scary Bradshaw- Preston
czlonek rady prawiczków :(

Gość 7U783
ale o co chodzi ??? :p

ale to któryś nowy? a wkońcu którego wybrałas ? (sory jesli sie powtarzam albo już pytałam o to 20 razy :P mam skleroze) ale czytam pasjami Twoje kroniki miłosnych wypadkuff

Gość 7U783
Przytulamy 😍

Kolejny taki temat w którym piszesz o swoich romansach. Daj sobie spokój bo to ani śmieszne ani tragiczne nie jest. Wszyscy wiedzą ze to nawet ziarna prawdy nie zawiera. Sztuczny szum robisz wokół swojej osoby. Tylko jaki w tym cel widzisz?

Gość gffhghhjhjgfggzzzzzzzzzzzzzz
moj tez, chociaz niby dalej utrzymuje ze jestesmy w zwiazku, najlepszy jest klin, i umawiam juz sie z 22 letnim prawiczkiem studencikiem, nie chce juz zwizakow bo do niczego to prowadzi, nie warto, teraz wiem ze milosc nie istnieje i tylko na seks bede brac mlodych a starych na kase, tak trzeba robic, kurwa przez 3 lata mu wierzylam, chuj jeden tak mnie wyjebal na kredki, ze szok, ale jus sie nie dam, bo w zaden zwiazek nie wejde, chyba ze seksualny, koniec z uczuciami

Carrie...to na pewno dlatego, że nie zalozyłaś żółtych rajtuzów! A tyle razy mówiłam... jak grochem o scianę :classic_cool:

Keri 🌼 może na razie sobie odpuść Mała i skup na nauce i pracy,w końcu trafi się fajny facet któremu będzie na Tobie zależało bez względu na wszystko i który sprawi,że przy jego boku będziesz naprawdę szczęśliwa;-)

że też Wam sie chce/cchiało na randki chodzić w taką zimę, oj laski dlaczego nie pochodzicie na imprezy do klubów itp. ? ja jestem paszczur a mam wzięcie to i Wy byscie miały a i zabawiły sie ...albo siedzieć w domu i spać, oszczędzać siły przed przyszłoscia gdy bedziecie opiekowac sie dziećmi.. a z facetów to nie ma pożytku :O