Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

I kolejny facet okazał sie członkiem...

Polecane posty

aj nie mysl o nim, wiem że ciezko zapomnieć bo sama o moim exie mam jakies jazdy sny i nawroty ale trzeba iść dalej co bylo nie wróci... ej nie wiem czy widziałyście ale musze to pokazać http://f.kafeteria.pl/cenzor.php?id_postu=42315346&action=add&url=f.kafeteria.pl%2Ftemat.php%3Fid_p%3D5095416%26start%3D180 taki dziwny komunikat mi dziś wyskoczył :D p.s sory za spam :classic_cool:

a żesz kurnasz jakby mi sie spalił to bym sie ewakuowała z domu chyba na dwa dni i zadzwoniła po strażake :classic_cool: a był wybuch, fajerwerk i huk?

zgłosilam jakiś post do usunięcia, a potem mi sie nagle komp zawiesił, użyłam menadżera żeby powyłaczać badziewie i jak chciałam wylaczyc to małe okienko to pojawiło mi sie to :O po raz pierwszy :D zwykle było "dziekujemy za zgłoszenie" albo samo sie zamykało a dzisiaj jak tego łobuza zobaczylam... :O :O aż portami mi zatrzęsło

Wy jesteście już stare więc zostali wam tylko mlodzi do wyboru. Wszyscy normalni faceci w waszym wieku już dawno zajęci.

Gość a mi sie wydaje ze Ty Carrie
jestes beznadziejna:) Wszyscy najezdzaja na twoich bylych a tak naprawde to chyba w Tobie jest cos nie tak skoro Cie tak w chuja robia 🖐️:classic_cool: Widocznie jestes tylko dobra laska do dupczenia:classic_cool: I tez taka masz opinie🖐️

-- lulaby-- o kurde :D :D to Ty jestes młodsza ode mnie! :D że sie tak wyraże LOL!! myślałam że masz ze 30 :D (bez urazy :D ) nawet sie zastanawiałam czy nie mówić per pani :D

mi sie marzą tylko młodsi :( 90' idealny rocznik...ewentualnie 91...chociaż nieparzystokopytne to lekko lipne...92..też byłoby fajne

Gość michał powiadasz [cool]
a może paweł albo marcin?

Gość 7U783
Carrie where are you?

etam, nie-generalizujcie nie każdy jest świnia, poza tym kobieta też może być świnią:) trzeba mieć po prostu szczęscie jak w totolotku :classic_cool:

Gość pakitos
pal pizde pizdo tempa