Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JagodowaMilka

czy jest szansa na ciążę?

Polecane posty

Gość JagodowaMilka

Witajcie, wiem, że takich tematów jest tutaj baaardzo dużo, ale potrzebuję porady... Staramy się obecnie z partnerem o dziecko. Ostatnią miesiączke miałam 1.01, cykle mam 27-28 dniowe. Stosunek był 13 i 15 stycznia, więc w dni płodne. Teraz jednak czuję się jakbym była przed miesiączką, co generalnie jeszcze za wczesne jest... Boli mnie jajnik, mam paskudny nastrój, od apatii do rozdrażnienia... typowy zespół napięcia przedmiesiączkowego... czy któraś z was też tak miała a mimo wszytsko okazało się, ze @ nie nadeszła i starania o maluszka sie udały... ? i kiedy poczułyście jakiekolwiek pierwsze objawy ciąży? i jakie one były? czy jest szansa...? dzięki z góry za odp...

Gość karo111
jesli kochalas sie w dni plodne to oczywiscie ze jest szansa, jednak nie mysl ciagle o tym ze chcesz zajsc w ciaze bo to naprawde nie pomaga....wiem po sobie, przestalam myslec i w tym samym cyklu okazalo sie ze jestem w ciazy. ja czulam sie podobnie jak przed miesiaczka- bole w podbrzuszu, jednak od razu czulam ze moge byc w ciazy bo jedno co mnie zdziwilo to to ze bylam taka jakby ,,zagubiona, w innym swiecie, roztrzepana", ale fizycznie to identycznie jak przed miesiaczka pozdrawiam

Gość karo111
ps.w dzien okresu nie dostalam go, a pozniej mdlosci i bole brzucha, brak apetytu, na poczatku ciazy schudlam, ale podobno to normalne:)

Gość ttinchy
Nie zawsze uda się za pierwszym razem. To ze kochaliście się w dni płodne nie oznacza od razu że zaszłaś na 100% A jak te dni określasz? Na pewno robisz to dobrze? Bo ja niestety podczas starań źle liczyłam. Owulację miałam później niż myślałam. Spraw sobie mikroskop owulacyjny, na pewno pomoże.