Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze prawisz

WROCŁAW przeciw ACTA! Przyjdź na protest!

Polecane posty

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Tak jak w sobotę ,gdzie jakaś pinda z rządu po zablokowaniu stron przez ANONYMOUS stwierdziła -to nie atak hakerów to tylko awaria :)):) Zobacz jakie kłamstwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz siedzi cicho bo kopara jej opadła :)

Gość a ten dalej swoje
mow do doopy to cie osra

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Andrzejku odłącz ,odłącz internet i nie będziesz się bulwersować Bo po co Ci zakłamane wiadomości ?Takie jakie będą wygodne dla rządu ????

Gość dobrze prawisz
Anonymus rulez!!!!

Gość abndrzje3223
tak czy siak nie będziecie kradli - skończy się wam? Wreszcie!

Gość Może to i dobrze !!!!!!!!!!!!!
Gadka o piractwie to tylko przykrywka

Gość abndrzje3223
koniec złodziejstwa - jak długo ta plaga ma prześladować naszych twórców ? Pytam się jak długo. Och jak dobrze że to się wreszcie skończy.

Gość MAGDAAAKAKAK
nie no nie odpisujecie mu, on ma tylko pożywkę z tego co piszemy;/ ograniczony chory człowiek :O ignorujcie go

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Jeszcze tu jesteś ,idż odłącz internet dobrze ci radzę ,bo jak podpiszą ustawę to nie będziesz tu już tak bezkarnie pisać ,bo mi się nie spodoba i np cię zgłoszę za ........i tak to będzie wyglądać pojołęś ????????

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Oczywiście :)Andrzejka ignorujemy bo nie ma zielonego pojęcia o czym pisze :):)

Gość abndrzje3223
przecież twórcy stracili 500mln dolarów na działaniu megaupload!!! Natomiast megaupload zarobił krocie na reklamach. Pytam się jak długo twórcy muzyki, wydawcy książek i filmów mają cierpieć? Może wreszcie ktoś zrobi porządek w tym chorym kraju!!!

Gość mmLena07
mi nie przeszkadza, że zamykają tego typu strony, wolałabym, żeby zostały tylko serwisy, gdzie za abonament legalnie można oglądać filmy i seriale, na licenzji, legalnie. Jestem jednak absolutnie przeciwko ACTA! bo to furtka do cenzury w internecie i kontroli. Nowe pokolenie już nie ogląda tak telewizji, jak starsze, czerpiemy wiedzę z netu i nie można nam już tak łatwo wciskać papki, jak starszym przez tv. Dlatego zaczynają dziełać. Chcą narzucić "jedynie słuszne" spojrzenie na sytuację w kraju i na świecie. Nie możemy dać im takiej możliwości. Wolność w internecie! Inaczej będzie jak w Chinach. Tam dali radę narzucić cenzurę i blokady w internecie. Tego chcecie tutaj? Polska to ma być drugie Chiny? Takiej przyszłości chcecie?

Gość MAGDAAAKAKAK
mmLena07 zgadzam się z tobą w 100%. Będzie jak w roku 1984 Orwell'a. Nie możemy się na to godzić ponieważ teoretycznie żyjemy w kraju demokratycznym i mamy wolność słowa!!!!

Gość mmLena07
abndrzje3223 - 500 mln dolarów? Naprawdę uwierzyłeś w to kłamstwo? To, że ktoś ściągnie film za darmo, nie znaczy, że w innym przypadku by go kupił. Chyba jesteś na tyle rozgarnięty, że to zrozumiesz, prawda? Te 500mln to jest propagandowe kłamstwo. Jak ktoś nie ma kasy na rozrywkę, to nie wyczaruje jej nagle, bo nie może mieć jej za darmo... po prostu skombinuje od znajomych, czy z innego źródła. Przed internetem, też było piractwo. Z pustego i Salomon nie naleje.

Gość abndrzje3223
@mmLena07 no jasne jak nie ma kasy to by go nie kupił. Nie dla psa kiełbasa! Kiedyś było piractwo ale nie takie jak teraz że każdy kto ma internet może sobie pobrać co chcę!

Gość mmLena07
abndrzje3223 - gdyby tylko o piractwo chodziło, to spoko, ale tutaj chodzi o coś znacznie, znacznie większego, na co i Ty mając tą świadomość, z pewnością się nie zgodzisz. Sama mam wykupiony abonament na lovefilm.de i za niecałe 5 euro miesięcznie legalnie oglądam filmy i seriale. Niech powstaną kolejne tego typu serwisy w Polsce, ale czemu od razu cenzura? To jakby chcieć zbombardować miasto, tłumacząc, że chcą się pozbyć szczurów. Kolejny genialny przykład - appstore, gdzie kupuję np. za 1 euro grę na iphona, więc mam ją legalnie za grosze, twórca dostaje procent itd. Tak trzeba walczyć z piractwem, tworząc tanie rozwiązania, że się wszystkim opłaca, a nie robić drugie Chiny i ograniczać ludziom wolność. Poczytaj sobie o ACTA, poszukaj oficjalnych dokumentów, do których dziwnym trafem jest bardzo utrudniony dostęp. Nie daj sobie wciskać tego kitu, że to dla dobra społeczeństwa, że to tylko przeciw piractwu, dla biednych twórców. Przestań wierzyć w kłamstwa. Sam szukaj prawdy!

Gość MartaKrakow
Te stare pierniki najchętniej zrobiliby z internetu drugie tv, nie chcą się pogodzić z tym, że stracą kontrolę nad społeczeństwem. Tu chodzi o wolność słowa i o wolność myślenia po swojemu. Polecam obejrzeć na: http://krzysztofgonciarz.com/ - filmik na dole strony, zgadzam się w 100%.

Gość ljnlvndslvnflxk
nie dla ACTA! zgłaszam się na protest!

Gość dobrze że mi nie obcieto naple
nie lubie wrocławia bo tam jest łysy prezydent

Gość ejjjejejejjejjjjj
ale o 18?? chyba wiekszosc w Urzedach pracuje do 15... najlepiej o 15 zrobic.. chyba, ze u Was w miescie jest inaczej.

Gość MartaKrakow
co z tym protestem? już ostatecznie jest ustalone na 18?

Gość dobrze prawisz
no chyba ostatecznie, tak jest na facebooku

Gość Rozgoryczona Obywatelka
Niestety ja mieszkam w malej miejscowosci jaka jest Zawiercie ale duchem jestem z Wami i goraco Was wspieram! NIE DLA ACTA!!!!

Gość TAKKKKK DLA ACTA
PRECZ ZE ZŁODZIEJAMI

Gość dobrze prawisz
nie dla acta!!! słyszeliście baśkę kwarc i jej odezwe do narodu? ogłasza stan wojenny w internecie! walczymy o free internet!

Gość mariner
przypominam ze glosujac na Tuskowe chlopaki wyborcy GODZILI sie te chlopaki beda ich reprezentowac. Bylo czytac program a nie patrzec w niebieskie oczy ukochanego naszego premiera A program specjalnie nie roznil sie od PiSuarowskiego. JEDYNE CO TE PARTIE DZIELI TO NIEANWISC OBU LIDEROW DO SIEBIE :) ACTA JEST PO PROSTU KONTYNUACJA PROGRAMU PO. SPRZED WYBOROW I GADANIE COS ZE TUSK TO CZY TAMTO JEST NIESZANOWANIEM SYSTEMU DEMOKRATYCZNEGO. Pora kompnac sie doope i milczec! przeciez Tusk mial wasze przyzwolenie od wygrania wyborow. PORA!!!!!

Gość Rozgoryczona Obywatelka
Ja slyszalam! :) Tak bardzo chcialabym moc cos zrobic. Nie lubie siedziec z zalozonymi rekami. No ale coz ja moge w tej mojej miescinie, ktora jest zmanipulowana przez Tuska i ktora wierzy, ze to Bog im go zesłał. Jeszcze raz !!!!!!!!!!!!!!!! NIE DLA ACTA !!!!!!!!!!!!!!!

Gość mariner
mialo byc PORA WYDOROSLEC !!!!!!!!

Gość o co kamann?
Rozgoryczona a skąd jesteś? gdzie to Twoje zadupie?;)