Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiuleczka8

ZACZYNAMY STARAĆ SIĘ O DZIECKO :)

Polecane posty

Hej ja nie widziałam, weszłam na pocztę a tam nic nie ma :(

serduszka jeszcze nie widzialam bo ciaza bardzo malutka.1 kwietnia ide znowu to zobaczymy czy dzidzia rosnie i czy serduszko bije.

Lisaveta - temperatura ładna, ale żeby wskazywała na ciążę, przez 16 dni musi być taka sama.

migotka a nie mozesz zlinkowac i tutaj na forum zdjecie wrzucic.. ja tez bym chciała zobaczyc..

lilu lepiej zeby sie utrzymała wzrosla od wczoraj o 1 kreske.. mam nadal nadzieje.. i jej nie trace.. ale nie nakrecam sie bo wiem ze to sensu nie ma..

Znowu ktoś się z nami bawi w kotka i w myszkę, ach nie ma sensu mieć poczty.

Doszło, doszło, Twoje zdjęcie kropeczki jest w specjalnym folderze dla mamusiek. Przeniosłam :)

smieszne troche taki balonik w baloniku,na internecie jak szukalam to tylko jedno znalazlam podobne.To chyba duzo zalezy od usg

Wiecie co ktoś siedzi na poczcie i nas sabotuje, teraz weszłam wysłać hasło dla Lisy i zdjęcia Migotki już nie ma, a było w specjalnym folderze, bo sama przenosiłam. Ja już nie mam siły walczyć z tym Ktosiem :/

Lilu ale po co?!?! Po co ktoś miałby nas samotować? a co my tajne szpiegostwo uprawiamY?????

migotka piekna twoja kruszynka.... sama juz bym taka chciala miec.. zycze zdrowka..

jaka pogoda u was.. bo u mnie slonko jest ale wieje i zmne powietrze jest.. ale bez opadow

Sublima no właśnie po co? Chyba tylko i wyłącznie ze złośliwości i z nudów, ktoś się bawi naszym kosztem :/ Lisa - u mnie szaro, buro i ponuro. Ja chcę słoneczka! Wiosno przyjdź!

ja mam sloneczko i zwolnienie na 2 tyg a pozniej urlop 2 tyg czyli w sumie 4 tyg byczenia sie w domu :)Urlop mial byc w Polsce ale lekarz odradzil,szkoda troche ale to nic.Odpoczne,poopalam sie na balkonie i bedziemy sosnac z Kropka :)

ja sloneczko mam tylko zimno jest.. dzis w kurtce wyszlam z domu i zimnoo mi było.. ale moj mnie do szkoly zawiozl to nie zmarzlam..