Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjazwarszawe

Z CZARNYCH na BLOND i nagłe wątpliwości

Polecane posty

Gość patrycjazwarszawe

Naturalnie jestem brunetką (włosy ciemny brąz), 4 lata farbowałam na czarny kolorek, który lubiłam, ale zachciało mi się zmian. Z racji tego, że zawsze marzyłam o blondzie, na który nigdy się nie odważyłam, postanowiłam zaryzykować. Aktualnie jestem po dwóch kąpielach rozjaśniających i w tym momencie mam włosy jasny brąz z miedzianymi refleksami. Dwa miesiące regeneracji i idę na blond. Zaczęłam tęsknić za czarnym! I teraz nie wiem... włosy już sporo zniszczyłam, jak wrócę teraz do ciemnych to nigdy się nie przekonam jak czuję się w blondzie, no i szkoda mojej kasy i włosów i już sama nie wiem.

ja tez z ciemnego brazu, najpierw mialam fiolet, pozniej czekolade, pozniej wisnie:d pozniej jasny braz i wreszcie bardzo jasny blond. teraz mam blond, ostatnio chcialam przyciemnic ale znow szybko na blond przeszlam. ale ta cala mieszanka trwala wiele lat. ja bym zrobila na twoim miejscu blond troche z nim pochodzila przyzwyczaila sie i obczaila reakcje ludzi, jak bedzie wiecej negatywów to na ciemny juz latwo przejsc

Gość zalezy jaką masz karnację
bo być moze ten cały pomysł na blond to jeden niewypał zresztą nie rozumiem lasek które decydują się na dekoloryzację czy silne rozjaśnianie po pierwsze to bardzo niszczy włosy, nieodwracalnie a po drugie jeśli ktoś z natury ma ciemne włosy to zazwyczaj jego karnacja daremnie wygląda w blondzie

Gość patrycjazwarszawe
No teraz w tym brązie dziewczyny krzyczą, że super a faceci mówią stanowcze nie:P Boję się, że zrobię blond i jeszcze bardziej zniszczę włosy, a po tygodniu stwierdzę, że to nie to i na darmo to wszystko :P eh.. czemu ja się odważyłam!:P

Gość zalezy jaką masz karnację
zostaw na razie ten brąz i pozwól mu lekko wypłowiec moze kup jakiś szampon do włosów blond ewentualnie potem zrób na próbę kilka jasnych refleksów

Gość patrycjazwarszawe
Mam karnację taką ciepłą, ale nie brązową. Oczy piwne i ciemne brwi. Z tym, że moja mama i dwie siostry też naturalne brunetki, mój typ urody, też całe życie czarne i zaryzykowały i wszystkie lepiej wyglądają w blondzie. Mimo ciemnej karnacji i bardziej egzotycznej urody i teraz nie wyobrażam sobie ich w czarnym, tylko ja się ostałam :P

Gość Nie paryżanka
idz do sklepu z perukami i przymierz jakies blondy:)

Gość patrycjazwarszawe
zalezy jaką masz karnację: no daję mu dwa miesiące na wypłowienie, także spokojnie

Gość mi tez kazty mowil
zebym zostala przy ciemnych,ale nie sluchalam,zrobilam platyne,wymadrzalam sie ze sie lepiej czuje i niewazne co oni mysla,chodzilam tak rok.Teraz mam ciemne wlosy i nienawidze zdjec z okresu blondu hehe