Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bona Mela

W Polsce edukacja zeszła na psy - dowody

Polecane posty

Gość też nad tym ubolewam
napisałam, ze nie zamierzam polemizowac z przykładami. Po prostu im więcej wiesz, tym jesteś bardziej swiadomym obywatelem . teza autorki topiku sprawdza sie w 100%. Niewiedzący albo wiedzacy piate przez dziesiate bronią swojej głupoty bo horyzonty myslowe sięgaja u nich czubka ich nosa

Gość bomba zegarowa...
całki jak całki , ja znam taka co to nie wie ile mniej więcej 30 cm jest:D a do policealnej chodzi:D

Gość waterblue
mamy w kraju tylu nieświadomych ludzi ... Nie mają pojęcia o całkach ... Nie wiedzą ile tracą i jak puste jest ich życie bo są tacy ograniczeni:D

Gość matematyczna humanistka :-)
"accident anal magister historii, pedagogiki czy innego kierunku humanistycznego raczej nie ogarnia matmy statystyki itp....." oj, mylisz się, mylisz.... :-)

Gość boemati
Bona Mela po co normalnemu czlowiekowi,rowniez magistrowi(kierunkow innych niz scisle) jakies calki,pochodne,czy macierze? to jest w zyciu zupelnie nieprzydatne, o wiele wazniejsza jest wiedza ogolna o swiecie, historia,geografia,biologia, jezyk ojczysty, literatura

Nie chciało mi się czytać, ale chyba rzeczywiście edukacja zeszła na psy, skoro autor tematu nie zna pojęcia "dowody".

Gość boemati
autorka tego smiesznego watku pomarudzila i uciekla,tak najlatwiej, moze poszla do banku pocałkowac,pomacierzowac i potrygonometrowac ;)

Gość krzysioo
ja tam wole nie rozumieć niewiedza czasem jest przyjemna, o niebo fajniejszy był świat gdy nie znałem np fizyki o pilka sama sobie leci wooooooow wszystkoi bawiło jak magia!