Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalaidom1

Kobieta, której nikt nie chce

Polecane posty

Gość Fibi Buffe
Chciałabym powiedzieć o jeszcze jednej rzeczy. Autorko, piszesz, że od kobiet dostajesz komplementy i wogóle uważają Cię za atrakcyjną, ale są przypadki, że właśnie kobiety komplementowane przez inne kobiety (przeważająco częściej niż przez mężczyzn) są "niewidzialne" dla mężczyzn. Nie wiem z czego to wynika i dlaczego tak jest i co kieruje męską psychiką w takim przypadku, ale tak czasami jest.

"Darker, TY WIESZ ZE JA NA CIEBE I TWOJE UZALANIE SIE NAD SOBA NIE MAM JUZ SILY" Ja się nie użalam. Opisuję jak wygląda moje życie. O tobie mogę powiedzieć, ze lansujesz się swoim powodzeniem na forum. "Kiedys juz o tym mowilismy i mowilismy! " Konkretnie to ja mówiłem. Ty raczej nawet nie czytałaś tylko pisałaś swoje póki mój nick był widoczny na stronie. "Co znaczy takich jak ja??" Takich jak ty. Dających takie same wyświechtane banały jako porady. Ja już to słyszałem nie raz tylko jakoś dowodów na to jak złość brak :D

Gość lord stront
Zuzanna Nie, nie pisaliśmy. Miałem na myśli, że mieszczę w sobie jakby dwie osobowości, jedną żywiołową, otwartą, drugą wycofaną skupioną na sobie. Nie traktuj tej analogii rodem ze Stevensona dosłownie. Ale w istocie, ja odbieram to jako skrajności, chociaż na co dzień góruje ta wyalienowana. Piszę co chcę napisać, jestem szczery, chociaż pewnie chaotyczny.

"a nawet takich jak darker beliar prawiczek bez wiary loosser ble ble IMO offerma grzesław" Rozumiem Offermę i Wiarę ale z resztą to ja nie chcę mieć nic wspólnego.

Gość lord stront
Wszędzie wpieprzą się te cholerne prawiczki :D

Gość lord stront
Darker To do mnie? :D Na żartach się nie znasz? Ja was lubię :classic_cool:

Darker, nie bede dyskutowac z kims, komu poswiecilam dobre trzy godziny naprawde szczerej rozmowy - w dobrej wierze... a osoba teraz twierdzi, ze prowadzilam monolog. W dodatku ignorowalam co miales do powiedzenia... Dalej sie izoluj, nie rob nic... na pewno bedziesz szczesliwszy!

"Dalej sie izoluj, nie rob nic... na pewno bedziesz szczesliwszy! " Na studiach wychodziłem z siebie aby zamienić się w kogoś podobnego tobie. Proszę z jakim efektem :D

Nie rozumiesz ze to jest w Tobie? W jakim zyjesz swiecie??? Bo ja - w swoim swiecie- znam mnostwo ludzi, ktorzy nie sa jakos szalenie atrakcyjni fizycznie, a sa dusza towarzystwa, maja grono przyjaciol i znajomych... tylko Oni znaja swoja wartosc -jako czlowiek... a nie "towar".

Gość taki jeden facet27
przecież kocoszanel i Darker to dwie różne rzeczywistości On samotny od lat dostający kosze . ona mająca mnóstwo adoratorów ..on nigdy nie był na randce , ona zapewne na wielu (dziesiątki ? ) ..on nigdy nie miał kobiety ona nie jednego ,a z tysiącami flirtowała ...więc o czym tu mowa ? Co wy chcecie sobie przekazać ? On jej jaki to świat jest chujowy skoro dla niej jest fajny czy ona jemu ,że świat jest jednak fajny bo ona to tak widzi. ..każde z was chce sprzedać swój punkt widzenia nie patrząc na punkt siedzenia tej drugiej osoby...wytłumaczcie ślepemu jakie fajne są widoki w górach czy tam nad morzem.

"Nie rozumiesz ze to jest w Tobie?" A gdzie ma niby być? Za szafą w moim pokoju? W garażu? "W jakim zyjesz swiecie???" Waszym, niestety. "znam mnostwo ludzi, ktorzy nie sa jakos szalenie atrakcyjni fizycznie, a sa dusza towarzystwa" O'rly? Ja duszą towarzystwa nigdy nie byłem chociaż starałem się jak mogłem w szkole i na studiach. No cóż, pech. "tylko Oni znaja swoja wartosc -jako czlowiek... a nie "towar"." A to o czym niby?

Chce po prostu aby zaczal robic cos dobrego dla siebie... a nie czekal na gwiazdke z nieba! Staram sie go zrozumiec... ale przeciez, nie mozna sie tak poddac i trwac w tej beznadziei?

"każde z was chce sprzedać swój punkt widzenia nie patrząc na punkt siedzenia tej drugiej osoby" O, przepraszam, spędziłem sporo czasu w towarzystwie dziewczyn i gdyby mną interesowano się chociaż w połowie jak nimi to nawet bym nie narzekał.

niby dlaczego ma robic sobie dobrze to egoizm niech zrobi lepiej cos dla innych to los mu sie odwdzieczy albo Pan Bóg mu pobłogosławi

"Chce po prostu aby zaczal robic cos dobrego dla siebie... a nie czekal na gwiazdke z nieba!" Ale ja wiem, ze nie będzie żadnej gwiazdki z nieba tylko ty się taka upierdliwa na tym punkcie zrobiłaś. Na co mam niby liczyć w moim wieku? Wierzyłem, że będzie dobrze i płacę teraz za to emocjonalnym czyśćcem. "ale przeciez, nie mozna sie tak poddac i trwac w tej beznadziei? " No ty na pewno :D Chłopaki będą rozczarowane, że z randek nici :D

Darker i tak jest wielu facetow gorszych niz ty np tacy jak ja. Masz spore szanse tylko obniz troche wymagania nie kazdy moze miec taka jak kroconszel.

"niby dlaczego ma robic sobie dobrze to egoizm" Zabij się w takim razie. Matka z ojcem podskoczą z radości.

Gość verbener
"Staram sie go zrozumiec... ale przeciez, nie mozna sie tak poddac i trwac w tej beznadziei? " Uwierz mi... można

"Masz spore szanse tylko obniz troche wymagania nie kazdy moze miec taka jak kroconszel." Nawet nie wiesz jakie są te moje wymagania a już mnie pouczasz. Spadaj.

Zabij się w takim razie. Matka z ojcem podskoczą z radości. na poczatku byloby im smutno ale potem dobrze by na tym wyszli bo tylko musza sie mnie wstydzic i karmic Nawet nie wiesz jakie są te moje wymagania a już mnie pouczasz. Spadaj. za wysokie

Gość Zuzanna Amelia & 24
27 - to moze jednak uchylisz rabka tajemnicy i napiszesz cos wiecej ?

Gość Zuzanna Amelia & 24
lord - to brzmi troche tak jakbys byl mocno oczytany w tych sprawach. Czy to moze Twoj terapeuta tak cie oswieca?

Gość jaa555
mezczyzno38 ja Cie chetnie poznam

"mezczyzno38 ja Cie chetnie poznam" Załącz zdjęcie i wyciąg z banku :D

Gość Boematte
lalaidom hej,moze oniesmiela ich Twoja uroda ;)

jak tak sobie pomyślę i policzę to znam w huj starych kawalerow i znam kilku takjich ktorzy znalezli baby po 30 albo 40 nawet