Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola_zwyczajna

Jak, gdzie samej poznać faceta? Chyba jestem bez szans

Polecane posty

Gość jullianna
Masz dopiero 24 lata, nie szukaj ale uzywaj zycia, inwestuj w siebie, chodz na kursy, podrozuj i ciesz sie zyciem...sama na niego wpadniesz albo on na Ciebie, nawet nie bedziesz wiedziala kiedy sie zakochasz. W celu poznania kolezanek polecam strefaaktywnych.pl

Gość MMMMMMMB
Nie bądź żałosna... Może po prostu poczekaj... ?

Gość Taka_Ona_23
Witaj autorko ;) Mam dokładnie ten sam problem, większośc koleżanek jest zajęta, albo po ślubie no i nie ma nawet z kim gdzieś wyjśc, żeby poznac 'kogoś'. A samej to tak głupio wybrać się gdzieś do knajpy czy na impreze. Więc szansa na poznanie kogoś troche spada. A jak mówisz latka lecą, no i fajnie byłoby się zakochać ;)

Gość Ola_zwyczajna
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Wiem, ze nie warto szukac na sile, ale juz mam dosc bycia samej. Ponoc jestem ladna, sympatyczna a i tak jakos nie mam szczescia do facetow

Gość Ola_zwyczajna
I wlasnie przeraza mnie fakt ze wszyscy kogos maja w moim otoczeniu a ja taka samotna

Gość Ja mam dokładnie ten sam
problem co autorka. Zupełnie nikogo nie mogę poznać, w ogóle w sumie nie mam powodzenia....

Gość mogę doradzić jak...
mozńa samej poznać faceta, ja szukałam, szukałam i znalazłam... A mam 29 lat i myślałam że nikt mnie nie zechce ale sie nie poddawałam:) Byłam uparta... znalazłam go w internecie po 4 miesiącach intensywnych poszukiwań... Szukajcie a znajdziecie!!!

Gość rtueczka
pomyślcie ile tych osób w związkach jest faktycznie z miłości z daną osobą? że akurat im się udało trafić, są szczęśliwi, zakochani i kochani sielanka normalnie... znam kilka osób w moim otoczeniu które spotykają się z kimś, ale nie są do końca przekonane że chcą z tą osobą być na zawsze, ze to ta właściwa, mają dużo ale do wielu rzeczy, dla mnie to bezsensu, to po co się spotykają i niby są razem? właśnie po to żeby kogoś mieć, nie ważne czy w miłości czy nie, ważne ze ktoś jest, dla mnie to trochę żałosne, ja też taka byłam, w kilku związkach/znajomościach z których nic nie wyszło, i w sumie dobrze, bo nie pasowali do mnie, ani ja do nich, na siłę trochę ich idealizowałam, wierząc tak to ten...chciałam kogoś mieć, nie odstawać od tłumu... z wiekiem i doświadczeniem zmieniło się moje podejście do tematu, wolę poczekać, a nuż mi się trafi ten jedyny i ukochany, a jak nie, trudno, moje życie jest wystarczająco ciekawe, że nie odczuwam jakoś specjalnie jego braku: pozdrawiam dziewczyny trzymajcie się 🌻

Gość Taka_Ona_23
Hmm no w sumie racja, czasem ktoś jest z kimś to po prostu, żeby tylko być... a według mnie to bez sensu, trzeba coś czuć do kogoś zeby to miało sens... Mimo, że też mam problem taki jak autortka, chociaż podobno jestem ładna, sympatyczna itp, a jednak co z tego hehe ;) - to w moim otoczeniu pewnie gdyby się chciało na siłe poszukać toznalazł by się ktoś z kim można było by się spotykać - ale to ewentualnie... A właśnie ja jednak chciałabym nie na siłe, tylko dlatego że mi na kimś zależy --> i tu wracamy do punktu wyjścia, czyli trudności z poznaniem nowych osób, w związku z tym, że prawie wszystkie koleżanki zajęte i nie ma z kim sie wybrać gdzieś w celach towarzyszkich :)

Gość dziewczyna f.m...66...a
polecam badoo:)

Gość Taka_Ona_23
W sumie myślałam o badoo, ale kiedyś przejrzałam tam kilka osób z moich okolic - i co się okazało... było tam wielu facetów których kojarzyłam z widzenia, że albo byli w długoletnich związkach, albo zaręczni - a na badoo ogłaszali się jako wolni, że chętnie kogoś poznają..... Więc na takim portalu jest jednak troche ryzyko, zresztą jak na każdym innym... Chociaż pewnie jacyś normalni też się trafiają...

Gość do Samotny Romantyk
czyli w swoich stronach masz do wyboru same samotne matki??

Gość Taka_Ona_23
Hmm zajrzałam dziś na to badoo :P ale nie mam tam konta, tak przeglądałam... no i poza osobami, które kojarze, że są w związkach, to faktycznie widziałam też dośc dużo lasek z dziecmi..., aa facetów chętnych na seks, noo ale jakby zrobić tam konkretną selekcję to może z kilkuset osób, któś by się w miare sensowny znalazł... Eh te portale :P Gdzie są normalnie faceci??