Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MonikaaaLoooo

Brązowe plamienie i lekka krew pomocyyy !!!!!!

Polecane posty

Mam problem prosze o pomoc jezeli ktos wie czy to moze oznaczac ciaze ? Wczoraj mialam brazowy sluz ale tylko na bieliznie . Myslalam, ze to oznaka dostania okresu dzis kiedy sie podcieralam rano mialam troszke krwi co to moze oznaczac dodam iz okres mi sie spoznia ponad dwa tygodnie . Jezeli ktos miał cos podobnego prosze , zeby napisal .

okres spoznia ci sie dwa tyg a ty jeszcze testu nie zrobilas? no chyba ze masz zawsze mocno nieregularny

Gość an2anet
ja bym poradziła zrobić test bo tak to raczej nikt nie jest w stanie stwierdzic moze to byc plamienie oznaczjace ciaze a moze poprostu okres

Właśnie nie wspomniałam robiłam dwa dni po spodziewanym okresie i pozniej jakis tydzien po i oby dwa wyszly negatywne, a nie mam jak sie udac do ginekologa.

Gość an2anet
hmmm to moze ponów próbe i zrób sobie jutro ale z rana najlepiej jak tylko wstaniesz

Właśnie też jeszcze tak myslalam . Tylko wlasnie zawsze mi sie okres spoznial, ale nie mialam takiego czegos ze brazowy sluz znaczy mialam ale dostawalam okres odrazu na drugi dzien

Gość an2anet
dzień sie jeszcze nie skonczyl :P

Gość an2anet
a tak serio to jesli nie dostaniesz jutro to zawsze mozesz zrobic tesk z krwi idziesz rano pobieraja krew i wiesz co do czego , taki test z krwi szybciej wykryje niz test chociaz sa testy które wykrywaja juz tyg ciaze

Dziekuje Ci bardzo ;) Tak szczerze nie chciałabym jednak miec jeszcze malenstwa mam 20 lat, ale jak juz bedzie to bedzie ;) Tez bedde sie cieszyc

Gość an2anet
znam to uczucie ze jeszcze bym nie chciala ale jak juz bedzie to bedziesz kochac bezgranicznie :) tego ci zycze droga autorko (w odpowiednim czasie:))

Gość Pozdrowienia dla przyszłej mam
Ja 2 tyg po okresie miałam właśnie takie plamienia. I teraz mam ślicznego synka:)