Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawa

sposób na uciążliwych sąsiadów

Polecane posty

Gość gość
Witam Mieszkam w 4 piętrowym bloku, od pona 25 lat z tymi samymi sąsiadami wszyscy się znają i szanują większość to starsi ludzie po 50 , jak to w bloku swoje się przeżyło każdy miał imieniny urodziny komunie 18 stke wszystko było ok. Aż tu nagle wprowadza się piętro niżej sąsiad z 2 dzieci na początku jest spokój ale po 6 latach problem. Urodziło mi się drugie dziecko i .. chodzik przeszkadza, pralka przeszkadza, bieganie przeszkadza, podskoki, zabawy . Zastrzegam ze nie wyprawiam imprez nie spraszam znajomych jedyne imprezy to urodziny dzieci 2 x w roku. Nie słucham głośnej muzyki. Sąsiedzi tez maja dzieci, sami są prawie w tym swamym wieku, nie wiem czy to forma zazdrości bo komuś powodzi się bardziej , czy przenoszenie problemów z pracy do domu ( sąsiad do najcichszych tez nie należy). Twierdzą ze jak wracają z pracy chcą odpocząć i ma być cicho od 17. Ale jak się drze o 1 w nocy bo ma kolegów na chacie to ja nie reaguje bo każdemu się należy chwila zabawy. Może powinnam także być wredna i reagować na każda awanturę, imprezę jak oni i umilać im życie tylko do czego to doprowadzi, czy może tylko ich olewać i nie zauważać jak będziemy się mijać. Żadne argumenty nie trafiają . I co mam w takiej sytuacji zrobić .... ..." obiło się tez o spółdzielnie .

Gość gość
up