Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna oliwka 1223

Jak wygląda brzuch zaraz po porodzie i co stosować-SZCZERZE

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmmmllll;;;;;
ja też jestem po 30 stce i wstyd mi że sie tak zapuściłam. A kiedyś uprawiałam intensywnie sport. treningi 5 razy w tygodniu. A teraz...pożal się Boże :( a u Ciebie widać, że masz ciało ładniejsze niż nie jedna 20 latka.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmllll;;;;;
dzięki :) mam sporo tłuszczyku. Jestem sam smalec i kości :(

Gość edyttta87
a ja nie ciwiczylam i brzuch mialam jak deska a kolezanka co na silowni pomykala miala okroagly brzuszek po ciazy

Gość bsg8080
oczywiscie same cwiczenia i silownia nie pomoga ale ja osobiscie zawsze lubiłam zarys miesni na brzuszku więc ja jestem za cwiczeniami :) no i cale ciałko jest wtedy bardziej jedrne :) ja lubię ćwiczyc,biegać,rower generalnie ruszać sie

Gość bsg8080
edyta ile masz lat?

Gość KACIAA TO JENNY!!!
A pewnie że nie karm piersią kto to widział zeby cycuszki mężusia coś ssało przecież to boli i niewygodne.. W ogóle to najlepiej oddaj komuś dzieciaka niech chowa ci do 5 roku bo tak to trzeba go nosić, wiesz to jest trochę uciążliwe. No i płacze jak jest z tych wredniejszych. Mówię Ci najlepiej oddaj niech go ktoś przechowa potem pójdzie do szkoły bedziesz miała dużo czasu i paznokci przy nim nie połamiesz i włosów nie potarmosi mamusi. Co się będziesz męczyć, dla dziecka najważniejsza jest szczęśliwa mama nawet przez 3 minuty dziennie ale szczęśliwa a nie naburmuszona że musi się opiekować i poświęcać przez 24 /24, niby w imię czego prawda MAMO??????

Gość edyttta87
25.

Gość gość
Tak naprawdę to jest sprawa indywidualna, każda z nas inaczej przechodzi ciążę i inaczej wygląda jej ciało po porodzie. Nie zawsze też skuteczne są kosmetyki i wtedy z pomocą przychodzą dobrodziejstwa medycyny. Ja byłam na tym zabiegu https://www.youtube.com/watch?v=84sqHeKCUHc i przyznam, że bardzo jestem zadowolona z efektów. Naprawdę było warto się mu poddać.