Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

No

Polecane posty

a Ty nas możesz pocałować w nasze wykurwiste ego, zajebiste id i wyjebiste superego

kafegownogwiazdo pSps nie ja cie prosilam o zdanie, wiec mozesz juz sie usunac stad stad dla dobra swojego pseudozayebista wiesniaczko kafeteryjjna, ktora poza kafe nie znaczy nic 🖐️

Gość multikolor.,.
Mała a twoje samopoczucie niby uzależnione od cafe nie jest. Siedzisz tu całymi dniami bo do pracy nie chce ci się iść. No bo niby po co skoro twój wołek roboczy na ciebie robi. Co ty byś zrobiła bez tego forum?-straciłabyś sens życia;))))

Twoj ukochany Fugazi, nie tylko na rozdwojenie a rozczworenie jazni cierpi...ale coz..chyba mnie morlizowac pozotalo]cool]

Gość gacuś
o czym ty bredzisz dzisiaj kobieto,napiłaś się czegoś ?

Gość siiiiiiiiiiiiiii
jezu, jaka kompromitacja ta dziewcuha ma 24 a operuje takim slownictwem i takie bzdury pisze, ze az uszy puchna, no ale nic dzwinego .. charakter taki jak i wygląd:O

Taka++ czemu dziś nie jesteś w formie? Środek tygodnia a ty zachowujesz sie jakbyś była napita i to pożądnie. Czy coś sie stało?

Gość siiiiiiiiiiiiiii
ale sie kompromitujesz :O

TMJ, daj na luz, chyba się przejmujesz tymi inwektywami pod Twoim adresem, raczej nie słuchasz fajnej muzy w "moim odczuciu", ale no cóż nie chodzimy razem na disco więc bardzo mnie to nie boli :D

Gość cherry blossom lips
co się dzisiaj tak podnieciłaś mała,twój robotnik nie odpalił ci w tym miesiącu tych twoich upragnionych 1000 złotych. Nie martw się z taką cudowną osobowością na pewno kiedyś znajdziesz gdzieś pracę;))))

Gość wyzywaszludzi
od szmat??

A to lonley pamiętam jakiś murzyn śpiewał chyba ale kurva kto to był? Jak się nazywają ząbki małego murzynka? -kiełki bambusa:-P

takamała :-D a czemu się mnie czepiasz? ja nie pisałam do Ciebie :-D

bajka jest bajka :D jak chcesz kiedyś Cię zabiorę na imprę z taką muzyką, lata 70-80te, gwarantuję uznasz, że nigdy nie bawiłaś sie lepiej i nie będzie to z mojego powodu, będzie to przez muzykę :D

Gość O_O...
A pozdrawiam środkowym palcem odrazu stuliła tego krzywego pyska bo jej zabrakło żałosnych tekstów

Gość cherry blossom lips
No i jesteś z siebie dumna że wydoiłaś z niego niezłą kaskę nie? niech tyra do zawału a ty posiedzisz na cafe i z nudów będziesz tworzyła tematy na których powyzywasz ludzi od szmat no mega ambitna jesteś ;))))))))))))))))

Gość siiiiiiiiiiiiiii
cherry od kogo niby kase łudzi?