Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

No

Polecane posty

pSP to nic innego jak tandetne kolejne tandetne kafeteryjne gowno, za stoolejow uwazane za bogini.uboga w slownictwo.a zreszta Co sie bede rozpisywac, zakompleksiona gowniara pragnaca zaisniec jako diva kafe:classic_cool:

Gość cherry blossom lips
oj Misiek chodzisz za nią jak cień a podobno żonę masz,myślissz że masz szanse?;)

Gość siiiiiiiiiiiiiii
taka własnie prawda latacie za nią idioci cały czas, dupe lizecie, bronicie jej a jak ona sie zachowuje? jak menel spod sklepu, taki ma jezyk :O nacpała sie czy upiła i się kompromiituje na kafe, porobimy sreeny

Gość cherry blossom lips
mała tak się podbuzowałas że już nawet inwektyw ci brakuje bo się powtarzasz,pewnie miałaś miera z polskiego w szkole zgadza się? wylooozuj,idź na zakupy;)) jakis nowy polarek się przyda:)

Gość cherry blossom lips
bronią jej bo im sie z paszczy podoba,dla niektórych facetów charakter i intelekt nie mają znaczenia;))

Aburabi-nie siebie, narazie jam rycerz w złotej zbroi-obrońca uciśnionych na padole Kafełe ale w każdej chwili mogę przejść metamorfoze niczym robak adasia wieszcza i jako czarny będę siać zniszczenie i spustoszenie wśród bezboznych pastwiących się nad bezbronnymi:-P

00:17 [zgłoś do usunięcia]cherry blossom lips No i jesteś z siebie dumna że wydoiłaś z niego niezłą kaskę nie? niech tyra do zawału a ty posiedzisz na cafe i z nudów będziesz tworzyła tematy na których powyzywasz ludzi od szmat :classic_cool:

Gość manio ciekawski
abu rzuc jeszcze kilka linkow 🖐️

Sorki, ja juz pana tadeusza nie pamietam, straaasznie daaawno temu miłem to na polskim :D a TMJ da sobie radę, TeliMenJa :D

Gość cherry blossom lips
no Michaił kto jak kto ale takamała nigdy mi na uciśnioną ofiarę nie wyglądała-raczej zazwyczaj jej oponenci:/ Bronisz jej z czystej sympatii wzrokowej zapewne więc sie nie uświęcaj rycerzu dobrej strony mocy;0)))

Gość siiiiiiiiiiiiiii
sexy polarek taka mała jedna na zdjeciu ?:D gdzie kupiłaś ?? buahhahahaha michail jej lize dupsko a jakby ktos inny operowal takim jezykiem jak ona to by powiedzial, ze TO SAMO DNO.. kiedys nawet napisał " dziewczyna, ktora w ten sposb sie wyraza jest dla mnie dnem" HIPOKRYTA

00:34 [zgłoś do usunięcia]siiiiiiiiiiiiiii sexy polarek taka mała jedna na zdjeciu ? gdzie kupiłaś ?? buahhahahaha michail jej lize dupsko a jakby ktos inny operowal takim jezykiem jak ona to by powiedzial, ze TO SAMO DNO.. kiedys nawet napisał " dziewczyna, ktora w ten sposb sie wyraza jest dla mnie dnem" HIPOKRYTA Za 1 uero kupilam, nie po chuyou promocja :classic_cool: zaulje, bo byl jeszcze zielony, ale nie wzielam:classic_cool:

Kocham Cię Mała:-):-*:-* i akurat nie za to jak wyglądasz tylko za to kim jesteś:-*:-*:-* a te zawistne maupy niech sobie dalej snują swoje domysły he he