Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna Dorota

Dlaczego faceci boją się związku z samotną matką?

Polecane posty

Gość Jan Paweł Trzeci
Oj, kobiety z dzieckiem nie mają wcale tak przesrane, sam gdybym chciał mieć dzieci to wolałbym na gotowe przyjść. Serio. Gorzej, że samotne matki są zwykle młode, biedne i zależne od czyjegoś wsparcia. To nie amerykański film.

Gość tak sobie czytam..........
sfdv Ja po trzech nie pasuję do tego opisu :-)

Gość lord stront
Mało mnie to obchodzi, czy puściłaś się na dyskotece, czy zostałaś porzucona już jako mężatka, zupełnie bez własnej winy. To nie ma nic do rzeczy. Po prostu wolę kobietę BEZ ZOBOWIĄZAŃ. Nie będę się zastanawiał, czy dziecko pokocham, czy nie. Nie chcę się dopasowywać do zastanej sytuacji. WOLĘ WSPÓŁTWORZYĆ ZWIĄZEK OD ZERA, bez liczenia się z potrzebami dziecka i matki. Moje dziecko mnie zmotywuje od razu, nie moje (niczemu nie winne) raczej nie. I na koniec: mało to wolnych kobiet bez przychówku?

super ale powiedz mi jedno.... Tak. Nigdy inaczej się nie zwracało. O,, biologicznym ojcu" mówi po imieniu,jeśli musi już coś powiedzieć.

lord stront i masz do tego prawo.Ale są też mężczyźni, którym nie przeszkadza dziecko. Jeśli naprawdę szczerze kochają to znajdą tej miłości dla dwojga.

Dorota mam wrażenie ,że ty na siłę szukasz faceta. Myślisz,że przez to,że jesteś sama jesteś gorsza? Przecież to nie jest prawdą. Gdybym teraz z jakichkolwiek powodów została sama za nic w świecie nie związałabym się z innym.