Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umndra

zaginiona Madzia

Polecane posty

Wyjazd państwa W.na odpoczynek????A po czym? Czym się tak zmęczyli? Kombinowaniem,matactwem????????No, fakt to wykańcza..... Czują się niewinni....ok,ale to powinno im raczej zależeć na oczyszczeniu z pomówień....i uczestniczyć w dalszym śledztwie!Składać zeznania do skutku,a nie odmawiać?! Fakt ,nawet jeśli to był nieszczęśliwy wypadek i faktycznie cierpią na swój sposób,ale żyć z tym ,ze mogło się pomóc w ustaleniu prawdy i nic nie zrobić???????? Dla mnie to ch

Gość MIHASS
JESTEM W SZOKU CO TA PROKURATURA I SĄD ROBIA TO CHYBA JEST GORSZE OD TEGO CO KATARZYNA W ZROBILA ........................ A RUTKOWSKI ............................. BLE BLE

Gość Katarzyna W.
Odpier... się od nas !! Dosyć już !!

Gość katarzyna W............
to zwykla szmata-morderczyni!!

Gość Katarzyna W.
sprzedam sliski kock bo mi zawadza w 150 m mieszkaniu

Gość mihass
smutne te zarty ....................... tak mi przykro bo co dziennie czytam o krzywdzonych aniolkach a ty Katarzyno milcz bo nie masz prawa do niczego nie jestes czlowiekim jestes nikim......................

Gość mihass
dzis przeczytalam że katarzyna w i jeje mąz przeprowadzili sie do Łodzi i spacerowali po Piotrkowskiej szok .................. sama mieszkam w łodzi i jestm w szoku że moge tych ludzi spotkac przypadkiem na ulic albo w Manu......................gdzie ta sprawiedliwośc

Gość Matka półrocznej dziewczynki
Mihass nie przejmuj się, to z pewnością plotki. Nie warto kochana, tracić czasu na myślenie o tych dewiantach... Sytuacja sama się wyjaśni, uwierz mi zło zostanie ukarane. pozdrawiam Cię

Gość _leżaczek fisher price_
teraz tylko patrzzeć jak kolejna patologia zrobi to samo żeby... mieć lepsze życie... wstyd mi że mieszkam w pOLSCE!!!!!! przez maleńkie "p" Ubranka dla maluszka. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=7187 561 Zapraszam

Gość o godzinie 13 dziasiaj
konferencja w sprawie

Gość mihass
szkoda nie wiedziałam ale jakis przelom wreszcie może ta................... dostanie za swoje bo ta sprawa nie daje mi spokoju :(:(

Gość mihass
łezka w oku :(:(:(:(:(:(:(:(::

Gość mihass
kara smierci dla taiej kurw........... to za mało

Gość mihass
cyrk .................... ja i ty i wy i wszyscy w tym uczestniczą :(:(:(

Gość Filip Gdynia
Parę dni temu wracałem z krótkiego urlopu z Zakopanego do Gdyni i po drodze odwiedziłem grób Madzi. Od samego początku śledzę tą sprawę poprzez pryzmat iż sam mam dwójkę malutkich córeczek i ta sprawa była dla mnie przynajmniej w jej początkowej fazie zaskakująca. Po wyjściu na jaw okrutnych faktów strasznie się rozczarowałem i do dnia dzisiejszego noszę w sobie niesmak oraz poczucie niesprawiedliwości na tym świecie. Jako obca osoba cały czas noszę w sercu Madzię chociaż jej nigdy nie widziałem, ta sytuacja jest dla mnie samego bardzo trudna i niewytłumaczalna!!! Ps. Ciężko to ubrać w słowa ale przeżywam to cały czas Filip z Gdyni

Gość mihass
naprawde cięzko patrzec jak dziecko cierpi ................................. obiecałam sobie że jeżeli zobaczę jakąs niesprawiedliwość lub krzywdę dziecka nie przejde obok nawet jesli jest to klaps bo do takiej przemocy się zaczyna .........................

Gość ekspert_po_72
Witam, Jako oficjalny przedstawiciel firmy GedeonRichter, producenta leku Postinor oraz Escapelle chciałbym wyjaśnić nieporozumienia, które pojawiają się na wielu forach internetowych. Na rynku polskim zarejestrowane są dwa preparaty zawierające lewonorgestrel do stosowania w antykoncepcji PO (antykoncepcja po niezabezpieczonym stosunku lub gdy zastosowana metoda antykoncepcji zawiodła). Są to Postinor Duo oraz Escapelle, który został wprowadzony na rynek polski w 2006 roku. Początkowo oba preparaty były sprzedawane równolegle. Obecnie Postinor Duo nie jest dostępny w aptekach. Oba preparaty zawierają lewonorgestrel Postinor Duo dawka podzielona 2 tabletki po 750 mcg, Escapelle 1 tabletka - 1500 mcg i charakteryzują się wysoką skutecznością, jednak zmniejszenie ilości tabletek do jednej zwiększa pewność zastosowania i co za tym idzie efektywność terapii, dlatego Postinor Duo nie jest sprowadzany i dostępny.

Gość Matka półrocznej dziewczynki
Moja córeczka ma już prawie 11 miesięcy... Niemal codzień myślę o Madzi, że nie mogła cieszyć się życiem jak moje maleństwo... Ale z drugiej strony, cóż ta Kruszynka miałaby za życie przy takiej burej suce! A teraz jest w raju!!! I dzięki za to Bogu Wszechmocnemu!

Gość SOR>
Raju nie ma :D

Gość kloaposoad
a co u kaśki w ogóle, bo coś cicho? czego w końcu nie pójdzie siedzieć? co się dzieję z tą prokuraturą że od 4 miesięcy nie mogą tego ogarnąć?

Gość INSIGNNIA@#@
Kaśka pewnie się gdzieś dobrze bawi...

Gość mmihass
mnie tez to boli bo moj synek caly czas przypomina mi o tej istotce :(:( tak bardzo chciałabym aby dopadla ja sprawiedliwośc i jej otoczenie może jakąs ulge bym poczuła

Gość mihass
znów ból po malym aniolku

Gość mihass
mój syn ma roczek , a mala madzia...............aniolku nie doczekałas tej pieknej chwili .......................

Gość matka dziś już półtorarocznej
NA SZCZĘŚCIE TA BURA SUCZ SCZEŁZNIE TAM GDZIE JEJ MIEJSCE!!!!!!!!!!!! CIEKAWE CO MAJĄ DZIŚ DO POWIEDZENIA INTERNAUCI, KTÓRZY OBRZUCALI INWEKTYWAMI TYCH, KTÓRZY PODEJRZEWALI ZABÓJSTWO I ŻYCZYLI TEJ SZMACIE WSZELKIEGO NIESZCZĘŚCIA........ DZIĘKI BOGU UDAŁO SIĘ ZNALEŹĆ DOWODY!!!!

Gość unmdraa
Pisałam od samego początku przecież, to te durne pissdy, wyidealizowane Matki Polki mi nie wierzyły i mnie jeszcze oczerniały :P