Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do pań;-)

czy takie traktowanie Wam odpowiada?

Polecane posty

Gość grycanka
Chodzi Ci o całowanie stóp? Masz taki fetysz? No cóż, oczywiście to zależy od kobiety. Ja ze stopami nie chcę mieć nic wspólnego

Gość pytanie do pań;-)
tak o to chodzi ;-) czy taki facet byłby dla Was do zaakceptowania oczywiście wy nie robicie też mu tak tylko on całuje lub masuje wasze

Gość moimoza
Oczywiście, że jest pełno kobiet, które to lubią. Takie pytania są generalnie tak samo bez sensu jak pytanie, czy kobiety lubią facetów ogolonych czy nie, bo przecież to zalezy od kobiety

Gość pytanie do pań;-)
pytanie bardziej czy zaakceptowałybyście takiego jako chłopaka do stałego związku

Gdyby ograniczał pieszczoty TYLKO do stop, to oczywiście nie. :P Poza tym kiedy by się w końcu "nacieszył" i miał je zawsze w zasięgu dłoni to pewnie by trochę mu spowszednialy :D jak wszystko, czego mamy pod dostatkiem

Gość pytanie do pań;-)
właśnie nie chodzi o to aby się do tego ograniczać ale czy czasem pozwoliłabyś mu je wymasować a nawet wycałować, pieścić należy całą kobietę ale ta część ciała wydaje mi się atrakcyjna na tyle że nie oparłbym się pocałować a miło jakby dziewczyna dała je wymasować ;-)

Gość pytanie jest tak debilne
jak to, czy zechciałybyśmy związać się z facetem, który obchodzi rocznice związku :O

Gość kasieńkakasia
nie jest to durne pytanie, wiesz oczywiście lubimy masaże czy całowanie stóp ale wiesz głupio jest tak wyskoczyć do faceta i powiedzieć mu całuj mi stopy to krępujące, wolimy jak wy spontanicznie doprowadzicie do takiej sytuacji