Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to z wami jest

ściągacie filmy i muze czy już się boicie?

Polecane posty

Gość jak to z wami jest

ktoś kasuje mój temat:O no czy się boicie bo wczoraj podpisali ACTA., ale ponoć do ratyfikacji nie obowiązuje...

Gość lord stront
Mamy to w dupie :)

Gość jak to z wami jest
ale tak na powaznie. można jeszcze ściągać? acta nie obowiazuje nie?

Gość eloenora
ja ściągam, mam w dupie całą acte :classic_cool:

Gość rtyuiioop
wiecie skąd ukraść sztos 2? chce sprawdzić nim się wybiore do kina :P

Gość mam w dupie acta...
mam w dupie acta i dalej sciagam filmy muze i wszystko inne.

Gość jak to z wami jest
no ja dzisiaj ściągam 2 filmy ale mam małego cykora:D

Gość uwazaj bo FBI
zaraz do ciebie zapuka :classic_cool: :P

Gość mam w dupie acta...
"EF BI AJ" moze mi naskoczyc. zwyklego kowalskiego ktory sobie od czasu do czasu cos sciagnie nie beda szukac. bo gdyby tak bylo to juz dawno trzeba by bylo aresztowac co drugiego mlodego polaczka. acta to syf i nic nie zmieni w moim zyciu

Gość jak to z wami jest
hhe;0 ale tak juz na serio to acta jeszcze nie obowiazuje nie? dopiero po (ewentualnej) ratyfikacji do której mamy nadzieję nie dojdzie:O

Gość mam w dupie acta...
a co w ysie tak kurwa boicie tego acta. myslicie ze jak to wejdzie w zycie to kurwa se nei sciagniecie zadnego filmu gry czy mp3 z neta bo was od razu namierza i dostatniecie kurwa 10 lat. chyba was pojebalo

Gość jak to z wami jest
a czytałes wczoraj o tym studencie z anglii, który jest 1 ofiara acta. na swoim profilu na facebooku miał pełno linków i odnośników, złapali go i grozi mu 10 lat więzienia za kradzież własności intelektualnej:O to się tylko wydaje takie nieprawdopodobne ale zaczyna się dziac na prawdę!

Gość mam w dupie acta...
tak czytalem i mnie to nie dotyczy. takiego goscia co sobie dziennie sciagnie film czy pare mp3 nie beda scigac. bo musieli by wszystkich kontrolowac a to technologicznie nie jest mozliwe.

Gość lord stront
Ale on miał stronę, której był administratorem. Z punktu widzenia prawa amerykańskiego (czego kurwa szuka amerykański wymiar sprawiedliwości w UK?) brał udział w kradzieży wartości intelektualnych (te głupie filmy i tandetna muzyk, to są wartości intelektualne???) czy też łamał prawo autorskie, bo przyzwalał, na umieszczanie linków do serwerów z treściami do których nie miał prawa. Takiego miał biedak pecha, że jego stronka zrobiła się bardzo popularna i go zauważono.

Gość mam w dupie acta...
no i masz calkowita racje

Gość jak to z wami jest
czyli takim zwykłym Kowalskim nic nie grozi? a IP kompa?

Gość mam w dupie acta...
wyobraz sobie sytuacje. u jednego dostawcy z neta korzysta powiedzmy 1000 osob. niech 60 % z nich sciagalo by sobie od czasu do czafu filmy czy muzyke gre itp. I co myslisz ze wszystkich takich kowalskich policja aresztuje i skaze na 10 lat. jesli jestes piratem na skale handlowa to tak. tak samo jak byl ten gosc z Angli. gosc mial serwis i na jego nieszczescie okazal sie bardzo popularny i go zamkneli. ale jesli ty sobie sciagniesz dizenni jedne film kilka mp3 i moze jakas gierke to nikt ci nic nie zrobi. poza tym ty tylko sciagasz a nie udostepniasz. ja tylko sciagam. I tylk oz hostingow a nie z torrentow np. nic mi nie grozi. Bo gdyby tak bylo to 50 % ludzi na swiecie trzeba by bylo aresztowac i skazac

Gość jak to z wami jest
ja też tylko ściągam, ale z torrentów właśnie....nie powinnam?

Gość i w usa by musieli
wybudowac ze 100 wiezien dobudowac troche kontynetu bo by miejsca zabraklo :( no i 3/4 calej ludnosci by zamkneli straszna perspektywa :( :D🖐️

Gość i w usa by musieli
nie udotepniaj wiec albo 0 albo jak najmniejsza wartosc

Gość mam w dupie acta...
ja na twoim miejscu torrenty bym odpuscil tak na wszelki wypadek. bo w przypadku torrentow sciagasz i jednoczesnie udostepniasz.

Gość dziaddek
pol Polski zamkna zaraz buahahahha

Gość tyuikl
daleko od wygrywu ja ściągam, najwyżej potem zwale na siostre że to ona ściągała bo to jej komp --------------------- nikt by w to nie wnikał, jeśli niepełnoletnie udupiłybyście rodziców spłatami na całe życie a acta oczywiści jeszcze działa a jak zadziała, to marne szanse, by w ogóle było skąd ściągnąć

Gość jak to z wami jest
ok, ale to gówno chyba jeszcze nie obowiazuje nie? bo ściągam 2 filmy i chciałabym je ściągnąć do końca;) ponoć to ma dopiero po ratyfikacji obowiazywać ( do której nie wiadomo czy dojdzie)

Gość tyuikl
z torrentówto nawet wcześniej strach było ciągnąć, bo to przestępstwo w takim wypadku jesteś zagrożona wizytą policji niezależnie od acty

Gość jak to z wami jest
no a torrenty normalnie działają,gdyby ACTA już obowiazywała to by to zamkneli (bo by było nielegalne) nie?

Gość tyuikl
jeden szkopuł, że jak ratyfikują actę to będzie obowiązywać od dnia podpisania a ruch w internecie jest monitorowany na bieżąco, czyli co co teraz ściągają ryzykują

Gość i w usa by musieli
torrenty od zawsze byly przestepstwem ale nie ma co sie obawiac jesli nie sciagasz popularnego filmu gry programu badz muzyki nic ci nie grozi. 🖐️