Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to z wami jest

ściągacie filmy i muze czy już się boicie?

Polecane posty

Gość jak to z wami jest
ale oni tu strasza torrentami a ja zawsze z nich ściągałam 😭

macie tu pełen obraz: FILE SHARING UPDATED...... MegaUpload - Closed. FileServe - Closing does not sell premium. FileJungle - Deleting files. Locked in the U.S. UploadStation - Locked in the U.S. FileSonic - The news is arbitrary (under FBI investigation). VideoBB - Closed! would disappear soon. Uploaded - Banned U.S. and the FBI went after the owners who are gone. FilePost - Deleting all material (so will leave executables, pdfs, txts) Videoz - closed and locked in the countries affiliated with the USA. 4shared - Deleting files with copyright and waits in line at the FBI. MediaFire - Called to testify in the next 90 days and it will open doors pro FBI Org torrent - could vanish with everything within 30 days "he is under criminal investigation" Network Share mIRC - awaiting the decision of the case to continue or terminate Torrent everything. Koshiki - operating 100% Japan will not join the SOPA / PIPA. Shienko Box - 100% working china / korea will not join the SOPA / PIPA ShareX BR - group UOL / BOL / iG say they will join the SOPA / PIPA Bitshare: Alive Bulletupload: Alive Crocko: Alive. Closed affiliate program. Depositfiles: Alive Filejungle: Dead. Closed affiliate program. Only uploaders can retrieve their files. Filepost: Alive. Closed affiliate program. Fileserve: Dead. Closed affiliate program. Only uploaders can retrieve their files. Filesonic: Dead. Closed affiliate program. Only uploaders can retrieve their files. Hotfile: Alive. Closed affiliate program. Mediafire: Alive Megaupload: Dead, pending lawsuit from US federal government. Oron: Alive Rapidgator: Alive Rapidshare: Alive Uploadbox: All files hosted on the service will be deleted on January 30. Uploaded.to: Alive but blocking US traffic Uploading.com: Alive Uploadstation: Dead. Closed affiliate program. Only uploaders can retrieve their files. WUpload: Alive. Closed affiliate program before Megaupload fiasco citing financial reasons.

Gość i w usa by musieli
ja tez sciagalem od dobrych 10 lat pojde siedziec a swiat bedzie podziwial przez kraty buuuu :(😭 :D

Gość jak to z wami jest
"Droga umowy ACTA do wejścia w życie wciąż jest daleka, za około trzy miesiące nad jej ratyfikacją ma pochylić się Parlament Europejski, jeśli podejmie on podobną decyzję, umową będzie zmuszony zająć się polski parlament, a w następnej kolejności prezydent. ACTA docelowo ma obowiązywać od 31 marca 2013 roku." czyli acta nie będzie jeszcze obowiazywac ponad rok! ale kurva straszycie 😠

Gość jak to z wami jest
Wincenty ale acta będzie obowiązywac w unii nie wczesniej niż w marcu 2013, więc jeśli juz ściągac nie będę (pokasowałam te torrenty z zakładek w cholerę żeby nie kusiło :p ) to nie ma co siac paniki?

Gość jak to z wami jest
Wincenty myślisz że pół polski będa ścigać? przecież to absurd. Pani Kowalska ściągnęła 2 filmy i jedną płytę a Pan Nowak 8 filmów i 2 gry...i tak miliony Polaków będa prześwietlać tak? absurd. a skoro się znasz Wincenty to bądź kolega i powiedz co teraz jak już po ptokach bo już a tych torrentów ściągaliśmy ( ja ostatni raz dzisiaj)

Ruch w internecie jest monitorowany na bieżąco, ale trudno ściagać każdego, bo dostarczyciele netu nie mają obowiązku ujawniać danych na życzenie firm, czy koncernów, które na tym straciły. Po wejściu acty oni sobie ten ruch przeanalizują i pewnie najbardziej zagorzałych "ściągaczy" ścigną, bo im się to będzie opłacało. A ściągający z torentów zaostawiają za sobą ślad w internecie, co jednostki monitorujące mają odnotowane

Gość jak to z wami jest
Premier zastrzegł jednak, że w momencie podpisu umowy przez ambasador RP w Japonii, przepisy nie będą jeszcze obowiązywać Polaków, ponieważ ACTA będzie wymagała ratyfikacji. Następnie podpisać ją będzie musiał także prezydent. Oznacza to, że ACTA może wejść w życie najwcześniej za kilka miesięcy. "Wniosek do Sejmu złożę wtedy, kiedy wszelkie wątpliwości zostaną zerwane" - cytuje Tuska gazeta.pl. sam Tusk mói że nawet po podpisaniu 26.01 acta Polaków jeszcze nie obowiązuje.

Gość jak to z wami jest
a mi to wisi- to co mam zrobić teraz jak już z tych toreentów ściągałam? można coś zrobić?

Gość i w usa by musieli
kolejny ktory panikuja juz widze jak dostawcy beda monitorowac miliony uzytkownikow ktore pochlona kolejne miliony zl :D

Gość jak to z wami jest
czy ktokolwiek się na tym naprawde zna czy tylko gdybacie? to jak w końcu bo każdy gada inaczej:O

Gość zagda
za naruszenie praw autorskich są horrendalne kary pieniężne opisywali kiedyś tę kobietę z zagranicy, co jej grube miliony zasądzili za jedne czy dwa ściągnięte nielegalnie mp3

Gość jak to z wami jest
no tak, ale to nie w Polsce.

Gość i w usa by musieli
linka daj :D

Ci co ściągali z hostingów udostępniających plik na razie nie mają się czego bać. Nie popełniali przestępstwa. Jak będzie po wejściu acty - nie wiem. Ale hostingi póki co zamykają się same.

Gość jak to z wami jest
a ja się pytam czy ktoś wiem o czym mówi czy tylko gdybacie. Tusk wyraźnie powiedział ze acta jeszcze polaków nie obowiązuje!!!! to że to podpisali to jeszcze nic nie znaczy. musi byc ratyfikacja!!!!

Gość ldkjfdkhsfkhfjksfd
to co należy zrobić? usunąć konto z torrentów?

Gość jak to z wami jest
no własnie nie wiem bo oni straszą a nic konkretnego nie poradzą:O

Gość jak to z wami jest
ldkjfdkhsfkhfjksfd- ściagasz z torrentów?

Gość ldkjfdkhsfkhfjksfd
ale przeciez podobno prawo nie działa wstecz wystarczy chyba usunąć konto i zaprzestać procederu :)

Gość i w usa by musieli
wy jestescie tepi czy az tak glupi ?:O TORRENTY od zawsze byly przestepstwem i lamaly prawa autorskie 🖐️

Gość jak to z wami jest
al,e pytam się kurva co teraz? juz mleko sie rozlało tak? ściągaliśmy tak? to co teraz? miliony nas zamknął?

Gość ldkjfdkhsfkhfjksfd
czy wystarczy usunąć konto?

Gość i w usa by musieli
jakby mieli cie zamknac to juz dawno by to zrobili 🖐️

Gość jak to z wami jest
a ja Ci zadałam pytanie?:p ściagałeś? chociaż nie jesteśmy samo. są nas miliony :P

Gość jak to z wami jest
może nic nie będzie...:(

Gość i w usa by musieli
dziewczyno bo dostaniesz zawal :classic_cool:

Gość adfadfaf
UK sprzedawczyki. Jak do Polski to nie chcieli wydać tej sędzi Haliny Wolińskiej, jednej z odpowiedzialnych za morderstwo sądowe na generale "Nilu". Ale pirata internetowego to wydają bez skrupułów. Pytanie- za ile?