Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to z wami jest

ściągacie filmy i muze czy już się boicie?

Polecane posty

Gość jak to z wami jest
weż mnie nie strasz:O od lat ściągam z torrentów, prawie wszyscy których znam i jakoś nic się nie dzieje:p chyba przesadzasz

Gość tyuikl
no a torrenty normalnie działają,gdyby ACTA już obowiazywała to by to zamkneli (bo by było nielegalne) nie? ---- myślisz, że wszystko da się zrobić w jeden dzień? zresztą te wszystkie strony ze strachu pozamykają się same - tylko kwestia czasu

Gość i w usa by musieli
ludzie ale wy panikujecie masakra jakas :O uwazajcie bo was wszystkich zamknal :OD i w Polsce zostanie Tusk i jego brygada :D

Gość mikikun
usa nie podpisało acta

Gość mam w dupie acta...
teraz taka krotkotrwala panika ale widzicie ze takie serwisy jak np filesonic i podobne znowu dzialaja. niedzialaly przez kilka dni i teraz wznowily dzialalnosc. tak samo chomikuj. dziala i ma sie dobrze. nie ma sie czym martwic

Gość jak to z wami jest
nie, mówili że jeśli ratyfikują to dopiero od wtedy będzie obowiązywać a nie od 26.01 skasowałam te 2 filmy bo mnie straszycie:O chyba pół Polski musieliby zamknąć:O

Gość i w usa by musieli
"zresztą te wszystkie strony ze strachu pozamykają się same - tylko kwestia czasu" Ci co zamkneli to zwykle tchoze a megauplod tylko dlatego zamkneli bo dotcom obnosil sie ze swoim bogactwem :classic_cool:

Gość możnowłatca
Wy sobie jaj nie robcie. Kto dziś ściąga z torrentów? Toż to rzeżytek i ściąganie sobie wielkich kłopotów na łeb. Z torrentów to się ciągnęło 2, 3 lata temu, ale nie teraz jak są takie restrykcje za udostępnianie. Przecież tyle o tym trąbiono w necie. Czy wy jesteście cichociemni?

Gość jak to z wami jest
teraz to już nie wiem. jednio gadaja ze nie ma się czego bać bo będa scigali tylko piractwo na wielką skalę a nie pojedyncze osoby a Wy straszycie że moge mieć przejebane za te torrenty...już nie wiem.

Gość tyuikl
Ci co zamkneli to zwykle tchoze a megauplod tylko dlatego zamkneli bo dotcom obnosil sie ze swoim bogactwem a filesonic, a fileserwe i około 20 innych? zniknęli w ciągu doby

Gość jak to z wami jest
Jezu, nie strasz, ja ściągałam z torrentów...:O

Gość tyuikl
gdzie ci filesonic działa, albo fileserve?

Gość i w usa by musieli
jakie 20 innych lol ? :D filesonic , fileserve i filejungle reszta normalnie dziala co prawda niektore pokasowaly troche swoich zasobow ale tak jest bez zmian. A takie hosty jak rapidshare depositfiles czy oron nic im nie grozi bo sa poza zasiegiem usa :classic_cool:

Gość jak to z wami jest
mam wszystkie filmy pokasować z dysku?

Gość mam w dupie acta...
a filesonic, a fileserwe i około 20 innych? zniknęli w ciągu doby ale jzu dzialaja i maja sie dobrze

Gość tyuikl
Ci co ściągają z torrentów cały czas mają sie czego bać, bo udostępnianie jest zakazane, czyli popełniali przestępstwo ci co sciągali z normalnych hostingów plików nie popełniali przestępstwa jeśli na własny użytek

Gość jak to z wami jest
halo, może ktoś mi odpowiedzieć. nastraszyliście mnie a teraz nic nie mówicie:O

Gość tyuikl
a filesonic, a fileserwe i około 20 innych? zniknęli w ciągu doby ale jzu dzialaja i maja sie dobrze to sprawdź z filesonica możesz tylko własne pliki ściągnąć - czyli masz najdroższy w świecie dodatkowy dysk na dane

Gość morbuśsia\
z Fileserve zniknęły wszystkie pliki, to jak działa? prawie żaden hosting nie działa, prócz jakichś egzotycznych

Gość jak to z wami jest
dzięki:O

Gość mam w dupie acta...
jest tak ze jedne hostingi zamykaja a na ich miejsce powstaja inne

Gość i w usa by musieli
uploded.to dziala rapishare dziala bishare i filepost tez 🖐️ na miejscu sonica i serve wejda kolejne nowe. A nawet jest prawdopodobienstwo ze wznowia usluge jak wszystko przycichnie

Gość jak to z wami jest
dzięki za pomoc:O ale z Was koledzy:O

Gość tyuikl
filepost usunął wszystkie pliki

Gość i w usa by musieli
boj sie sciagnelas 2 filmy zaraz na glowe zwali ci sie FBI zakuja wsadza na reszcie zycia :classic_cool:

Gość jak to z wami jest
wczoraj tez jeszcze ściągałam. prosze nie nabijaj sie bo ja naprawde się wystraszyłam. tak mi nagadaliście o tych torrentach ze już nie wiem. serio pytam- moge mieć przejebane?

Gość jak to z wami jest
ACTA jeszcze nie obowiązuje i długo jeszcze obowiązywać nie będzie, o ile będzie wogóle. Droga do wprowadzenia tego projektu w życie jest bardzo długa. 1. Podpisanie ACTA przez wszystkie zainteresowane państwa (czas na to mają do 31 marca) 2. Głosowanie w Parlamencie Europejskim, wtedy rozsądzona zostanie przyszłość ACTA - czy wogóle zostanie wprowadzony w Europie (przewidywany termin - kwiecień lub maj) 3. Jeżeli ACTA zostanie przyjęte rozpocznie się okres ratyfikacji czyli oficjalne wprowadzenie do prawa panstwowego (nie wiadomo ile bedzie trwać) Tak, więc jest jeszcze dużo czasu ;) Po za tym to nie będzie tak, że zablokuja strony, tylko będą z nich usuwane tresci łamiące prawa autorskie. Strona będzie blokowana dopiero jeśli łamanie przepisów bedzie nagminne, lub idea strony bedzie miała taki charakter. czyli 26.01 to nie jest żadna zobowiązująca data. ACTA nie obowiazuje i jeszcze długo nie będzie (moze wcale). prosszę nie straszyć :classic_cool:

Gość jak to z wami jest
Wincenty ja ściągałam z torrentów....mam się bać?:(

Gość jak to z wami jest
no nie obowiazuje ale ktoś tutaj gadał że będzie obowiązywac od 26.01....a wszystko w necie wskazuje że będzie obowiazywac dopiero od momentu ratyfikacji...juz nie wiem p.s no 2 to dzisiaj a wczoraj to z 7 :p