Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to z wami jest

ściągacie filmy i muze czy już się boicie?

Polecane posty

Gość jak to z wami jest
no i jeszcze rzeź polańskiego ściągnęłam...teraz mi sie przypomniało:(

Gość Antylewak
Dziewczyno ;) nie bój się, nic Ci nie zrobią :) chyba ze będziesz handlować i ktoś Cie podpierdoli to wtedy tak ale jak sobie dla siebie sciagniesz to nic Ci nie grozi :)

Gość jak to z wami jest
Antylewak a znasz się na tym czy mówisz to co Ci sie wydaje. dzieki za pocoieszenie. ale ponoć na torrentach nawet jak ściągam do własnego użytku to też udostepniam a to przestępstwo:(

Gość i w usa by musieli
ci co strasza to nieogary jakies , przeczytaja cos w neci i strasza ludzie. Nie majac pojecia o czym pisza :D

Gość jak to z wami jest
i w usa by musieli- :( mów mi jak na swiętej spowiedzi- mam się bać?(

Gość omega wio
trzeba być debilem, by nie wiedzieć, za na każdym utworze, filmie, czy programie ktoś ma tantiemy i każde pobranie za friko te tantiemy mu odbiera, czyli, nie ma znaczenia nowośc, czy staroć jak można być takim cielcem?

Gość jak to z wami jest
omega wio- pociesz człowieku 😭

Gość i w usa by musieli
a co mnie to obchodzi czy ktos traci czy nie? pisze jak wyglada system sciagania :O🖐️

Gość i w usa by musieli
sciagania tfu... :D

Gość Antylewak
Myslę że te ACTA nie przejdą, a jeżeli zostaną wdrożone to dopiero w maju jakos tak a co do torentów to nie wiem, ale nie powinni ścigać wiele osób z torentów ściąga i jest ok :)

Gość jak to z wami jest
i w usa by musieli- ?:(

Gość jak to z wami jest
atylewak dużo znasz osób które sciągają z torrentów? z tego co wiem to bardzo popularna witryna, ja od lat ściągam i odpukac nic nie było wiec się łudzę ze moze nic nie będzie:(

Gość omega wio
a o torentach było głośno parę lat temu i chyba wszyscy rozumieją jak ryzykują. Sciąnie pliku z torentu to jednoczesne pozwalanie ściągniętego kawałka pliku innym użytkownikom a to jest udostępnianie co jest karalne. W piwnicy przesiedzieliście pół życia? bosh!

Gość jak to z wami jest
przykro mi, nie słyszałam o tym:( powiedz co teraz jak juz ściągałam? moge coś zrobić zeby sie uchronić od sankcji:( 😭

Gość i w usa by musieli
byl okres gdy torrenty byly bardzo popularne gdyby bylo jak pisze omega to pol polski by zamkneli :D a ci co sa lapani to po prostu przez nieuwage badz czysty niefart. W polskie prawo jest tak dziurawe pod wzgledem piracta interenetowego ze to szkoda w ogole dyskutowac.

Gość Poradnik młodego ściągacza
1. Jak na razie, zabronione jest w Polsce rozpowszechnianie. 2. Ściąganie, posiadanie, oglądanie, słuchanie nie jest prawem zabronione. 3. Pkt. 2 nie dotyczy programów komputerowych - ściąganie, posiadanie, używanie bez licencji jest przestępstwem. Ale są programy z licencja FREE, SHAREWARE, TRIAL itp, te ściągać można. 4. Ściąganie przez torrenty jest jednocześnie rozpowszechnianiem. 5.Patrz pkt.1

Gość jak to z wami jest
wiesz to ze sprawdzonych źródeł? no to bac się czy nie bo już nie wiem którą opcję nastroju wybrać :classic_cool:

Gość omega wio
Jeśli ktoś traci to zawsze będzie nawoływał do ścigania. za torenty już teraz ścigali a po wprowadzeniu acty kto wie jak trzeba będzie beknąć z grzeszki

Gość jak to z wami jest
:( czyli mam przejebane:(

Gość Antylewak
szczerze to nic nie ściągam jedynie sobie na yt itp oglądam.

Gość jak to z wami jest
:(

Gość omega wio
byl okres gdy torrenty byly bardzo popularne" właśnie BYŁY potem większość uciekła, bo się przepisy nieco zmieniły a co nadal ściągali to na własne ryzyko jak macie zimne nerwy to ściągajcie - co mi tam :D :classic_cool:🖐️

Gość jak to z wami jest
omega wio ale ja już nie będe ściągać ale to co naściągałam to juz nie cofnę, co mam teraz zrobić? mleko się rozlało:(

Gość Antylewak
Jak te jebane acta wejdą to już rząd pajaca Donalda Tuska zostanie wyjebany na syberię. Oby! pa

Gość omega wio
omega wio ale ja już nie będe ściągać ale to co naściągałam to juz nie cofnę, co mam teraz zrobić? mleko się rozlało"\ a co możesz teraz zrobić? przecież nie polecisz spłacać, bo pewnie życia by zabrakło czekaj na rozwój wypadków, przecież wszystkich nie będą wyłapywać

Gość jak to z wami jest
to teraz mam siedzieć jak na szpilkach? przeciez się wykończę:(

Ale przeciez sciaganie z torrentow bylo zabronie juz wczesniej, bo sciagajac- udosteoniasz. Mimo to kiedys i tak wiele osob z tego korzystalo na wlasna odpowiedzialnosc wlasnie min. ja:P Sciagnelam tyle filmow z torrentow, ze wypozyczalnie moglabym otowrzyc:classic_cool:. Teraz torrenty nie sa tak popularne, bo jest wiecej stronek gdzie mozna za free sciagac nie udostepniajac jednoczesnie. Popularnosc torrentow wiec nie ma zwiazku z prawem, bo udostepnianie zawsze bylo zakazane.

Gość jak to z wami jest
Ewelina co powinnam teraz zrobić? przysięgam,z ę nie wiedziałam ze jednocześnie udostępniam, byłam pewna ze ściągam tylko dla własnego użytku....co powinnam teraz zrobić? boję się:(

Gość blablable bla
niby wszyscy sciagaja i nie moga was namierzyc, a jakos jakims cudem w Niemczech- gdzie jeszcze nie ma acty- moja siostra dostala kilka listow z nakazem zaplaty za sciagniecie piosenek. jedna piosenka chyba 300 euro, dalej jakies tam dwie za 200 euro, kolejna za 150. chyba w sumie 4 lub 5 listow dostala. i dokladnie w tym liscie bylo IP komputera, tytul piosenki, czas i data sciagniecia...