Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kontrowers

Niecierpię osób trzymających PSY w MIESZKANIU

Polecane posty

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
gdzieś muszą je trzymać

Gość rgfrds
a ja niecierpie takich ludz jak ty. zaloze sie ze od ciebie bardziej capi niz od tych wszystkich psow razem wzietych

Gość zupełnie nie rozumiem
Zapewne większość ludzi woli psy i nie lubi takich, jak ty.

Gość joseph!
A ja ciebie nie chce w moim mieszkaniu i twojego smierdzacego gowna w kiblu!

Psy powinny mieć jedynie osoby mające dom z ogrodem, żeby pies mógl swobodnie biegać, a nie wskakiwać na kanapę, obskakiwać gości i brudzić

Gość hooland
moje psy i maja ogród i biegajaj po łąkach a i tak gości obskakują :) i o zdziwienie " goście to lubią :D

Gość joseph!
a ja nie chce zadnych gosci, wole miec psa jak chce gosci to ide do kumpli;p

jesli gowno wiesz w temacie to sie nie bulwersuj bo ci zylka peknie autorko :)

Gość czczczcz
mam dom z ogrodem, ale pies i tak siada na kanapie. lubimy sobie razem posiedziec. jak sie gosciom to nie podoba, nie musza przychodzic. na szczescie wszycy moi przyjaciele lubia psa. Pies jest u siebie w domu i ma prawa domownika. A co do brudu i bakterii - w maim domu zawsze byly psy i wszyscy zdrowi. W twoim mieszkaniu nie trzymam.

Gość ooland
ja ze swoimi psami to byśmy ise na kanapie nie pomieścili :) ten kto oglada tv - ten siedzi na kanapie :) reszta znajduje sobie inne zajęcie :) np. spanie kolo kanapy :)

Gość czczczcz
nie [przyjaznie sie z ludzmi, ktorzy nie lubia zwierzat, wiec nie mam problemu, a gosci i tak wielu - wszyscy zadowleni.

ja mam 2 psy i obydwa lubią siedzieć na kanapie,w domu mam czysto,a gościom to nie przeszkadza

Gość ooland
a jeden z moich śpi teraz w łóżku - jak człowqiek , głowa na poduszce tylko przykrywać sie nie lubi :D

Gość ooland
nic o zyciu nie wiesz :D

Gość a ja nie cierpię
analfabetów takich jak autor/ka, takich powinno się wystrzelać

Trochę tak jak dzieci. Ty autorze też jako dziecko pewnie bawiłeś się w parku na trawniku gdzie chwile wcześniej leżał jakiś kał, a potem wdrapywałeś się na kanapę roznosząc zarazki.

Gość czczczcz
totez do mnie do domu nie przyjdziesz, na mojej kanapie nie siądziesz.

Gość ooland
może i czystsze nie śa ale z pewnościa bardziej kochane i kochające :)

Gość zejdi
to ja cię dopiero zbulwersuję: wyobraź sobie że mój pies śpi ze mną i moim mężem w jednym łożku oraz daje mi buziaki (pies oczywiście):D:D:D

Gość ooland
a ,tam buziaki :) a mój jak sie nażre suchej karmy to takie cichacze dystyngowanie puszcza ....:D:D:D

Gość Gość
Marna prowokacja autora 1/10

Gość czczczcz
właśnie , tez NIE CIERPIĘ ludzi którzy robią błędy ortograficzne.

Gość popieram autorke,
Lubie zwierzeta i sama mam psy na podworku, ale niestety nie wyobrazam sobie, zeby pies mieszkal razem z ludzmi. Nie raz zdarzylo sie u znajomych trzymajacych psa w mieszkaniu, ze dostalam talerzyk z sierscia i kanapa byla cala w siersci.

Gość ooland
może to była sierść jadalna :) a sofa taka futrzana a ty sie nie poznałaś?:D

a mnie zawsez zastanawia dlaczego jedni sie przejmuja tym co robia inni?;-))) uwazam, ze to jest mega-zabawne. Nie lubisz psow w mieszkaniu - nie trzymaj cih - as easy as it is;-)) Ja nie cierpie np. wylewajacych sie brzuchow znad spodni - wiec robie wszystko zeby moj sie nie wylewal - a co widze na ulicy w ogole mi nie przeszkadza - po prostu nie patrze - widocznie inni maja inne zdanie niz moje w tym zkaresie;-)

Gość powiało kulturą
a ja mam 2 psy i 2 koty i nie mam zadnych bakterii, smrodu i brudu. a moje pieski i kotki spią z namiw łóżkach i nigdy nikt nie choruje, moi znajomi tez mają psy lub koty , i są to fajni i kulturalni ludzie, wszystkie psy i koty moich znajomych spią w lozkach siedzą na kanapach i nikt nie smierdzi nie ma pcg=hel nie roznosimy bakterii nie zarastamy brudem . Baaaardzo nie lubie ludzi ktorzy tak jak ty chcieliby zaprowadzic reżim i zabronic trzymania zwierząt w mieszkaniach. A wiesz co sobie wymyslilam? Otóż ludzie którzy nie mają zwierząt powinni mieć mniejsze zarobki , oraz ograniczenie metrażu w mieszkaniu, oni nie potrzebują tyle miejsca co wlasciciele zwierząt a także wyplaty powinni miec mniejsze , bo ja chodze ze zwierzetami do weterynarza a ty nie więc powinnas zarabia o 500 zl mniej niz ja bo nie masz wydatku związanego z opieką nad zwierzętami. KTO MNIE POPIERA PROSZE SIE WPISAC !!! :):):)