Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieńka29

Czy chłopaki mówią prawdę ....

Polecane posty

Gość kasieńka29

Hm a więc mam wrażenie, że mój chłopak się ze mną nudzi i powoli odkochuje, ale jak się pytam czy tak jest to on mówi, że nie że Bardzo mnie Kocha i uwielbia ze man spędzać czas... I zastanawiam się teraz czy mówi prawdę czy nie mam się o co martwić... Miałyście tak kiedyś ? co z tego wynikło ?

Gość brzdki
jesli mu dajesz to napewno nie odejdzie bo nawet jesli cie juz nie kocha to bedzie dla samego sexu i bedzie ci zawsze odpowiadal ze cie kocha. a ja mysle ze on cie juz nie kocha a ty naiwna wierzysz i piszesz durne posty na forum

Gość myślę żeeee
uważam, ze nie powinnaś mu takich rzeczy sugerować. Jesli zapytałaś raz a on Ci odpowiedział, wystarczy. Jeżeli będziesz go wypytywała, on sie zmęczy i zacznie zastanawiac czy czasem nie masz racji. Staraj się. Ale musisz o jednym pamiętać- zaden związek nie będzie przez lata uroczym zakochaniem. Zmiany przychodza i ju mast hendel dis

Gość kasieńka29
O rany a czy to ma znaczenie czy mu "daje" czy nie?? I jeśli nie to znaczy, że odpowiada pozytywnie bo chce to dostać?? Ja jak już dostanie to nara? U was na prawdę wszystko sprowadza się do sex-u ?? hm być z kimś dwa lata i czekać na jedno przecież to paranoja!!! Jakbym ja miała tyle czekać to chyba bym na jego miejscu poszukała łatwiejszego celu;/

zapamiętaj sobie raz na zawsze. Facet potrzebuje dobrze zjeść i 'podupcyć'. To dla tych celów od zarania dziejów gotów był zabijać.

Gość kasieńka29
Zdaje sobie z tego sprawę, że sex jest nieodzownym elementem waszego zycia:D ale na logikę to skoro jest to tak ważne a jestem pierwszą jego dziewczyną (ma 22 lata) i jest ze man dwa lata to chyba nie tylko o ten sam sex chodzi ?? Czy się mylę?? Po co czekać aż tak długo jak na byle imprezie można to dostać bez jakichkolwiek problemów??

można dostać, ale nie zawsze to co by się chciało. Z Tobą może nabierać doświadczenia.

Gość kasieńka29
hm... przez dwa lata ( no dobra przez jakiś rok) ?? Przecież takie samo eksperymentowanie po pewnym czasie staje się nudne dla dziewczyny a co dopiero dla chłopaka :D

Gość to bieda
Jak jest z Tobą dwa lata i jeszcze nie bzyknął to bardzo Cię kocha albo na boku ma kogoś do bzykania, a swoją droga 29 lat i nie bzykać się co dzień to niezrozumiałe

Gość kasieńka29
Nie mam 29 lat :D:D tylko 21:D wiec aż takie nie normalne to to nie jest:P hehe śmiesznie brzmi chłopak jest z kimś 2lata bez uprawiania sex-u to już jest poświęcenie więc musi Kochać :D :D:D to jak jest ktoś 4 lata w takim związku to musi już być opętanie:D