Gość nie daję rady, pomóżcie Napisano Styczeń 28, 2012 witam wszystkich, nie moge zakonczyc zadnej diety jaką zaczne , na forum tu jestem drugi raz ale czytalam tylko troche was i robialm sobie diety ktore nie konczę moze macie jakis pomysl ? zostało mi tylko ostatnie 6 kg i nic nie działa , cwizcenia odpadaja mialam maly wypadek i nie moge teraz cwiczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie daję rady, pomóżcie Napisano Styczeń 28, 2012 moze nie robic zadnej tylko jakis plan żywieniowy ale jaki . pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajshd Napisano Styczeń 28, 2012 tak samo mam , zaczynam diete i za nic nie moge skonczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tilciaaa Napisano Styczeń 28, 2012 Ja tez na slowo dieta reaguje alergicznie. Podchodzilam do 2-och w swoim zyciu i stwierdzilam,ze to nie dla mnie. Bo jak wiem,.ze czegos nie mozna to kusi mnie to bardzooooo. Od m-ca staram sie po prostu ograniczyc spozywanie: -pieczywa -wieprzowiny -slodyczy -nie podzerac przed snem I o dziwo udalo mi sie troche tluszczyku zgubic! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie daję rady, pomóżcie Napisano Styczeń 28, 2012 myśłałam jeszcze o kopenhaskiej bo jej nie robiłam a to ztego powodu myśle o niej że ona skurcza żoladek i potem sie mniej je Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem kobieta woda ogniem Napisano Styczeń 28, 2012 przeczytajcie ksiazke METODA GABRIELA - gwarantuje, ze chudniecie bez diety!! zmieni wam sie podejscie do odchudzania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie daję rady, pomóżcie Napisano Styczeń 28, 2012 ja tej metody nie rozumiem , nie mam teraz kasy na ksiazke , a na czym to tak w skrocie polega? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem kobieta woda ogniem Napisano Styczeń 28, 2012 to sciagnij e-booka :D jest superowa jak ja przeczytalam to zdalam sobie sprawe, ze ja czesto ta metoda wspomagalam sie w odchudzaniu :) Nie masz kasy na ksiazke ale na diety masz kase :) robta co chceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie daję rady, pomóżcie Napisano Styczeń 28, 2012 nie chodzi o to ale jezeli nie bedzie ta dieta dla mnie to znowu pieniadze wyrzucone w blotowiem ze tam slucha się jakies plyty a u mnie pzred spaniem rajwar w domu glosno.itp , jezeli by mi ta dieta pasowala to ksiazke bym chciala zakupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem kobieta woda ogniem Napisano Styczeń 28, 2012 to nie jest dieta! Plyty zadnej tez nie musisz sluchac! Ogolnie zmieniasz calkowicie nastawienie do siebie, do odchudzania i do jedzenia!! Jest na kafe topik o tej metodzie ale najlepiej przeczytac ksiazke samemu i samemu ocenic. Nie ma tam diety i jakiegos jadlospisu!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfghjdfghjfdghjkdfghjk Napisano Styczeń 28, 2012 diety to kurwa mac po co to komu no po co http://www.youtube.com/watch?v=jOWlwxzaULs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie daję rady, pomóżcie Napisano Styczeń 28, 2012 wlasnie czytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie daję rady, pomóżcie Napisano Styczeń 28, 2012 to nie dieta to nie dla mnie pewnie bym na niej przytyła jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...fabetka 0 Napisano Styczeń 28, 2012 a co to za maly wypadek? zacznij jesc normalnie, normalne porcje co 3 godziny i duzo wody. To starczy, jezlei przejdziesz na kopenhaska a pozmniej zaczniej jesc normalnie to kilogramyu wroca a organizm zwariuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach